Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 13:42:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mia Borisavljevic-Mia Grand  (Pročitano 2666942 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
Našu estradu su preplavile spodobe kao što je ona,tkz.pevačice koje nemaju pesme uopšte,ne prodaju albume,muzički ne postoje,pa raznim drugim načinia pokušavaju da održe neku popularnost,koju realno nemaju,ali eto,prisutne su na silu u medijima. Smile

I šta je onda ona ako nema pesme,a izlazi na scenu polu gola,ima facu kao ulubljeni tiganj,kad progovori riče kao vo. Smile To se zove raspala kurava. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
e pa dobro onda mi srbi volimo raspale kurve i pusti nas da uzivamo. ako ti se ne svidja, sta ces onda u temi sex, erotika? idi negde drugde pa je pljuj Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
e pa dobro onda mi srbi volimo raspale kurve i pusti nas da uzivamo. ako ti se ne svidja, sta ces onda u temi sex, erotika? idi negde drugde pa je pljuj Smile
Ma covek lepo kaze da je diletant. On je kao moralni glas koji osudjuje negativne stvari na nasoj estradi. U stvari se lozi na Miu, al mu je truba da prizna. Da mu se stvarno ne dopada ne bi imao razloga da je pljuje, ni da bude ovde na njenoj temi. Boli mene uvo da li je recimo Afrika sponzorusa i kome siri noge, ne interesuje me i nemam razloga da je komentarisem, nemam razloga da odem na njenu temu, ni njenu ni bilo koje ribe koju prezirem, al ne mozes to diletantu objasniti.

Našu estradu su preplavile spodobe kao što je ona,tkz.pevačice koje nemaju pesme uopšte,ne prodaju albume,muzički ne postoje,pa raznim drugim načinia pokušavaju da održe neku popularnost,koju realno nemaju,ali eto,prisutne su na silu u medijima. Smile

I šta je onda ona ako nema pesme,a izlazi na scenu polu gola,ima facu kao ulubljeni tiganj,kad progovori riče kao vo. Smile To se zove raspala kurava. Smile

Super, al sto ta poplava na estradi tebe tangira??? Mia ima jedan album i jedan singl, ukupno 9 pesama. Realno malo, za vise od 8 godina na estradi, da je rasirila noge nekom vepru kako si rekao u predhodnom postu odavno bi imala vise i albuma i singlova. Ajde sada ti napisi da namerno nije htela da objavi vise, da bi nama izgledalo kao da se probija postepeno i sama bez "veprova". Danas niko ne prodaje albume, posto ih svi skidaju sa interneta. Na scenu sve izlaze polugole, a Mia i kada izadje obucena najpristojnije, opet je pljuvaci kao ti popljuju u fazonu: "Sta se sada folira, kad smo je videli sta je i ko je". A sto se face tice kad ces da shvatis da je lepota stvar ukusa??,  ne mogu da ti objasnim koliko bi ja voleo da u svojoj kuhinji imam taj "ulubljeni tiganj".

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Mia-1.jpg
(93.97 KB, 416x388)
black dress 01.jpg
(93.79 KB, 496x497)
black dress 02.jpg
(85.33 KB, 459x497)
black dress 07.jpg
(76.45 KB, 407x488)
black dress 08.jpg
(68.06 KB, 401x438)
« Poslednja izmena: 12. Sep 2009, 11:34:39 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
diletant je objasnio pojavu kvazi plasticnih hiruskih "lepotica noci"" na estradi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
Ajde bre pali,čitaj postove od ovog debila i videćeš da u njegovim postovima nema ni sexa ni erotike,neko samo neke smaračke priče i postovi od pola strane,valjda papak misli da ako napiše mnogo teksta da će ljudi da ga smatraju za pametnog.  Smile

A za ovog drugog filozofa što je diže u nebesa,naravno da mi smetaju takve spodobe na našoj estradi,jer da smo normalna zemlja ta ne bi smela da priđe TV studiju,jer ona nema ništa da ponudi,ali bukvalno ništa,ona je jedino dobra da bude koleginica sa Anet i Lenom,e,za to je stvorena. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Ajde bre pali,čitaj postove od ovog debila i videćeš da u njegovim postovima nema ni sexa ni erotike,neko samo neke smaračke priče i postovi od pola strane,valjda papak misli da ako napiše mnogo teksta da će ljudi da ga smatraju za pametnog.  Smile

A za ovog drugog filozofa što je diže u nebesa,naravno da mi smetaju takve spodobe na našoj estradi,jer da smo normalna zemlja ta ne bi smela da priđe TV studiju,jer ona nema ništa da ponudi,ali bukvalno ništa,ona je jedino dobra da bude koleginica sa Anet i Lenom,e,za to je stvorena. Smile

Da ti citiram Milutina Topalovica iz Maratonaca, doduse moj citat je kraci od tvog tj. Pantelijinog, ali te odlicno opisuje: "E svasta s budalom". Ovo je valjda dovoljno kratko da mozes da razumes sta sam hteo da kazem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Kraljica!!!!!!11111
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61494
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
 Smile

8331_135777658678_820628678_2414260_2512460_n.jpg
(71.98 KB, 604x344)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61494
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Mia Borisavljević maznula dečka Ani Nikolić

Dugo se nagađalo ko je tajanstveni dečko koji je osvojio srce Mie Borisavljević,
čiji identitet ona pokušava da sakrije kao zmija noge, reč je o Matiji Ćorkoviću, biznismenu iz Berlina, koji je bio u velikoj ljubavi s još jednom pevačicom, Anom Nikolić. Matija i Mia počeli su da se “druže” neposredno nakon što je on okončao vezu s vatrenom Paraćinkom, a nekoliko dana kasnije uplovili su u ljubavnu romansu, uz obostrani dogovor da na svaki način izbegnu mogućnost da se njihova veza otkrije i pojavi u medijima:
Pre Ane bio je u vezi sa voditeljkom Biljanom Obradović

image.jpg
(10.82 KB, 200x178)
n754950458_551.jpg
(10.68 KB, 200x243)
phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpg
(20.03 KB, 200x200)
Thumb_1207dimitrijeostojic_0.jpg
(34.84 KB, 222x165)
« Poslednja izmena: 17. Sep 2009, 11:51:14 od ipm181 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
He,he...ovaj baja overi pola estrade.....na kraju ce da predje na Karamelu Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 13:42:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.87 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.