Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 13:50:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mia Borisavljevic-Mia Grand  (Pročitano 2666621 puta)
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Ja ne zna gde su vam oči. Baš je riba extra i faca i tlo. Ako vam je konjasta vi ga glancajte na Deen-a ili Bekama, oni su baš slatki zar ne ??? Stvarno vas ne razumem...
Ma pusti ih druze, ko ce njih razumeti? Ja kapiram da su ukusi razliciti, meni je bozanstvena, tebi je extra, nekome nije lepa, a nekome je i ruzna i to je u redu, al koj ce moj ovde oni kojima se ne svidja to mi nikad nece biti jasno.
PS. Ja na ovoj faci ne vidim nista konjasto i ruzno, meni je ovo prelepo.
PPS. A i ramena su joj fantasticna i ruke takodje.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Snap001.jpg
(37.75 KB, 518x472)
Snap002.jpg
(36.72 KB, 504x470)
Snap003.jpg
(36.42 KB, 495x468)
Snap004.jpg
(37.11 KB, 496x482)
Snap005.jpg
(36.06 KB, 494x480)
Snap007.jpg
(36.73 KB, 494x480)
Snap008.jpg
(36.73 KB, 493x481)
Snap009.jpg
(36.81 KB, 494x482)
Snap010.jpg
(39.15 KB, 520x483)
Snap011.jpg
(38.73 KB, 515x482)
Snap012.jpg
(36.32 KB, 501x481)
Snap013.jpg
(36.65 KB, 501x479)
Snap015.jpg
(111.31 KB, 512x480)
Snap017.jpg
(108.75 KB, 494x482)
Snap018.jpg
(105.93 KB, 494x480)
Snap019.jpg
(106.54 KB, 497x481)
« Poslednja izmena: 08. Sep 2009, 22:04:26 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
a jes ima konjsku facu
sad hoces da kazes da smo pederi zato sto ga ne glancamo na ovu,ja bih ga glancao na ovu

http://forum.burek.com/nina-senicar-t223933.html

a bekama i dina ostavljam tebi
Sto se glancanja tice, ja glancam svoju kolekciju nozeva i bajoneta, glancam par pistolja (u  legalnom posedu), bicikl, mikrotalasnu rernu, racunar i monitor, a glancao sam i kola kad god sam ih imao, i mislim da nema potrebe da glancam bilo sta drugo.
Evo sada sam pogledao na brzaka Ninu Sencar, i iskreno na nekim fotografijama mi je prilicno lepa, a na nekim mi se i ne dopada. Ima fotografija na kojima mi je bas odbojna. Pricam o faci, jer si ti imao zamerku na Miinu facu. Telo imaju i jedna i druga lepo, meni je Mia naravno lepsa, ova Nina za moj ukus ima mnogo mrsave ruke. A sto se face tice, meni je Mia tako lepa da bih radije gledao Miinu facu 5 minuta, nego da gledam ovu "tvoju" Ninu Sencar golu ceo dan. Ali ne pada mi na pamet da idem opet na Ninine stranice i da gubim vreme gledajuci je, a pogotovu mi ne pada na pamet da pisem kako je spljostena faca ili nesto slicno. Ne brate kome je lepa Nina neka gleda nju, kome je lepa Mia neka gleda nju i svima lepo.... mislim stvarno ne kapiram koje vam je to zadovoljstvo da kritikujete bilo ciji izgled???

lepota 1.jpg
(87.8 KB, 362x458)
lepota 2.jpg
(83.13 KB, 355x459)
se001.jpg
(111.13 KB, 599x484)
se002.jpg
(110.58 KB, 598x483)
se018.jpg
(117.03 KB, 618x490)
« Poslednja izmena: 09. Sep 2009, 21:19:14 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
ma ubacio sam ninu zato sto mi bila pri ruci,a javne licnosti moraju da trpe kritike zato sto su javne,nije to neka devojka iz susedstva neka tvoja rodjaka vec javna licnost,o njoj moze da prica sta ko hoce,javna licnost po defaultu nema pravo na privatnost a komentare i kritike javnosti mora da trpi.Sve sto joj ostaje je privatna tuzba.Isto kao sto komentarisemo misice,mis bilo cega mora biti savrsena nije to neki prosek pa da kazes ajd moze da prodje.
Da je u nekom drugom delu foruma tu bih komentarisao njene vokalne sposobnosti i muzicko znanje,a eto reci cu i ovde cista nula,tako da ocigledno ide na neku kvazi seksualnost u svojim nastupima a za to ipak treba biti savrsen,ona nit je savrsena nit ima neku seksualnost
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
ma ubacio sam ninu zato sto mi bila pri ruci,a javne licnosti moraju da trpe kritike zato sto su javne,nije to neka devojka iz susedstva neka tvoja rodjaka vec javna licnost,o njoj moze da prica sta ko hoce,javna licnost po defaultu nema pravo na privatnost a komentare i kritike javnosti mora da trpi.Sve sto joj ostaje je privatna tuzba.Isto kao sto komentarisemo misice,mis bilo cega mora biti savrsena nije to neki prosek pa da kazes ajd moze da prodje.
 Da je u nekom drugom delu foruma tu bih komentarisao njene vokalne sposobnosti i muzicko znanje,a eto reci cu i ovde cista nula,tako da ocigledno ide na neku kvazi seksualnost u svojim nastupima a za to ipak treba biti savrsen,ona nit je savrsena nit ima neku seksualnost
Javna licnost ima prava na privatnost, ali mora biti spremna na izlozenost javnosti i mora biti spremna da trpi kritike, to je u redu. I u redu je da smatras da nema veze sa pevanjem i u redu je da ti nije lepa, ali je glupo da pricas da je bilo javna bilo neka licnost iz komsiluka ruzna, jer je to stvar ukusa, tebi ruzna, nekom drugom lepa, tebi nije seksepilna, nekom (meni) najseksepilnija na svetu, a u svakom slucaju je ruzno i nevaspitano pricati da je bilo ko ruzan. Dakle kritikuj njeno pevanje gde treba, pa i ovde ako hoces, ali je besmisleno da za bilo koga pricas da ruzan, bilo ovde bilo na ulici, na bilo kom mestu.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2009, 22:27:33 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 97
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Ja bih na obe, ali pre na Miu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61494
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
 Smile

n1029399997_2003129_325.jpg
(60.35 KB, 453x604)
n1029399997_2003135_2986.jpg
(70.42 KB, 604x453)
n1029399997_2003137_5668.jpg
(50.83 KB, 604x453)
n1029399997_2003138_7253.jpg
(62.54 KB, 453x604)
n1029399997_2003139_8876.jpg
(37.89 KB, 604x453)
n1029399997_2171892_3431.jpg
(59.19 KB, 604x453)
n1029399997_2171893_1183.jpg
(77.71 KB, 604x453)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
i RR i Lada su automobili...ali ne mogu da se porede....n i k a k o...
Citat
sad hoces da kazes da smo pederi zato sto ga ne glancamo na ovu,ja bih ga glancao na ovu

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
i RR i Lada su automobili...ali ne mogu da se porede....n i k a k o...
Citat

Smile Smile Smile
Bas me interesuje koliko ima godina, kakvo obrazovanje i cime se bavi covek koji poredi automobile i zene??? i pri tom zamsilja da je napisao nesto pametno. Smile
Dva automobila mogu da se uporede realno i objektivno, po dizajnu, velicini, kubikazi, snazi motora, maksimalnoj brzini, ubrzanju, drzanju na putu, dodatnoj opremi, konforu itd.... da ne lupam vise moze da se pise mnogo. I kada uporedis dva razlicita automobila na osnovu objektivnih parametara mozes da kazes: "Ovaj je krs, a ovaj drugi je avion.
Zenska lepota ne moze da se poredi objektivno, zato sto je to po definiciji subjektivna kategorija. U svim jezicima na svetu postoji izreka: Lepota je u ocima posmatraca. Zbgo toga dve zene ne mogu nikako da se porede, ukoliko obe izgledaju normalo. Ukoliko je pak jedna od njih grbava, preterano debela ili ne daj Boze nakazno ruzna, onda je tvoje poredjenje smisleno, ali takodje neumesno i ekstremno "politicki nekoretno".
Boli me uvo sto smo u of-u. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
Nepismena seljančura,koja je za sebe umislila da je opaka riba,a u stvari je kao pevačica,ali niko ne zna ni za jednu njenu pesmu.A takvih je puna naša estrada,ustvari sve one su obične kurvetine čija je uža i šira specijalnost širenje nogu i zadovoljavanje raznih veprova.

To se u inostranstvu zove prostitucija,ali ove naše su to podigle na viši nivo,to se kod nas zove estrada.

Pesme ne postoje,albumi se ne prodaju,nastupa nema nigde,ali ona je i dalje kao neka pevačica. Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Nepismena seljančura,koja je za sebe umislila da je opaka riba,a u stvari je kao pevačica,ali niko ne zna ni za jednu njenu pesmu.A takvih je puna naša estrada,ustvari sve one su obične kurvetine čija je uža i šira specijalnost širenje nogu i zadovoljavanje raznih veprova.

To se u inostranstvu zove prostitucija,ali ove naše su to podigle na viši nivo,to se kod nas zove estrada.

Pesme ne postoje,albumi se ne prodaju,nastupa nema nigde,ali ona je i dalje kao neka pevačica. Smile Smile Smile

Au brate jednu stvar moram da ti priznam - odlicno si izabrao nickname, kao i ja uostalom. Kao i Ahil i ja imam samo jednu slabost, njegova je bila peta, a moja je Mia Borisavljevic, a ti si stvarno diletant.
Prvo Mia nikad nije pricala da je opaka riba, naprotiv, vise puta na TV-u sam video da na pitanje kako objasnjasnjava svoju lepotu odgovori: "Dobra sminka", slicno sam imao prilike i da procitam, ali to sto procitam uvek je pitanje da li ona rekla ili su novinari smo nako napisali.
Ono sto si rekao za nasu estradu se potpuno slazem, i za noge i za veprove, ali nisu sve bas takve, i ne mislim da je Mia jedini izuzetak. Ali to nije ni bitno, cemu tvoja frustracija kurvanjem na estradi. Sad mozes reci da nisi frustriran (ja bih mogao da lazem da ne otkidam na Miu), ali sama cinjenica da si ovde i pises to sto si napisao govori da jesi. To sto ti mislis za Miu, ja mislim za mnoge pevaljke, recimo S.P. zvana S.A. (nije Seka Aleksic), ona je najzodnija guza na estradi, ali ja o njoj mislim ruzno i samim tim nemam ni najmanju zelju da odem na njenu temu, ni da je gledam, a jos manje da pljujem po njoj. Nema razloga ona me ne interesuje, zasto bih gubio vreme na ribu koju prezirem (osim ako ne mislis da je super fora seksualno se loziti na ribu koju prezires). Isto kao za S.A. mislim za A.N., D.V. i mnoge druge, i nema sanse da na njihovim temama nadjes moj post. Ne pisem im imena jer mi nisu vazne, ne interesuju me, necu ni posredno da ih opljunem, nema potrebe za tim, totalno sam ravnodusan.
Tvoj komentar da je nepismena seljancura je rasisticki i totalno nekorektan, ona govori naglaskom kako se govori u Valjevu i Uzicu, i to je sasvim OK. Znam da ce admin da me brise, ali bilo bi fer da brise i tebe, mada ja vise ovde ne ocekujm nista fer.
« Poslednja izmena: 11. Sep 2009, 15:15:24 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 13:50:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.764 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.