Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Mar 2026, 11:32:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 463532 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
Najvece razocarenje je Keep of Kallesin uzasan album

zasto?mozda zato sto se ne sminkaju i ne polivaju crvenom bojom? Smile Smile Smile

zezam se raven Smile.......sta znam....preslusao sam i ne mogu da kazem da je nesto specijalno ali ne mogu da kazem da je i najvece razocarenje Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Hronicar svakodnevnice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 264
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia n82
uf al cu sad da zacaram krug...

ja licno ne kontam i ekstremno mi je glup iron maiden, judas priest, hammerfall, mannowar ili kako vec kontam da znate na sta zapravo ciljam nije da se ti bendovi i njima slicni mogu staviti u isti sesir, ali su dosta slicni. e sad ne po tome sta sviraju (jer svirau bolesno) nego o tome o cemu sviraju. znaci te tem su meni toliko debilne jer nikada nisam gotivio bilo sta sto bi moglo da se poistoveti sa tekstom "slay the dragon, kill the king" Smile
ono sto pokusavam da kazem da se ja nikada necu poistovetiti sa takvim temama i nikada necu sedeti kuci i razmisljati o zmaju koji krvari i tako to....

e sad sto se tice ljudi koji gotive death core black dark graveyard itd metal uf tek tu ne znam kako da pocnem. nek mi neko objasni na koji se nacin to slusa, koja je funkcija svega toga. ovo gore sto sam pljuvao ima svoju funkciju ljudima koji su tipa LOTR freakovi i sl. ali ovo meni je u krajnju ruku veoma smesno jer sam citao par tekstovao valjda canibal corpsa gde je on kao navucen na pussy lips ili mozda klitoris pa ubija devojke i sece i jede to... i taj glas gde se sve razume i stvarno nemam vise sta da kazem, gubim zivce.

po meni funkcija nekog zanra treba da ima svoju svrhu a ne zato sto su neki likovi optereceni ne znam ti ni ja kakvim sranjima dosli na ideu da tako nesto zapocnu

Ja NE GOVORIM da su ljudi koji ovo slusaju poremeceni, glupi ili ne znam ti ni ja sta god pomislili dok ovo citaju, samo zelim da kazem da ja to NE SHVATAM i NIKADA necu, jer ja imam dosta drugovao koji su u tom fazonu i nikada mi nece biti jasno.

obicno ti ljudi imaj veoma jednolican i oskudan socijalni zivot i to je po meni bedno...

I veoma veoma ne volim ljude koji govore tipa sve novo sto je izadje je sranje jer su ne znam ti ni ja metallica i pi*ka materina bog pa sad ni jedan band ne moze da bude dobar i sve novo je govno, sranje.

E sad sta bi ja to slusao...

Pa krenucu od bajage koji me je kao veoma malog zanimao preko malih ekrana, zatim bon jovana koji mi je servirao burazer tima predskolski uzrast, pritom sam poceo i da slusam na jednoj kaseti kompilaciji paranoid od black sabbatha i unforgiven od metalike. zatim neko zatisje, uf ne goblini, direktori, ritam nereda, atheist rap (jbt skroz sam zaboravio) pa dolazi offspring i smash album pa americana, pa prva dva, pa ixnay i tu sam odlepio za punkom i tzv muzikom za skejtere, rani green day i sl. pa se tu pojavljuje negde limp bizkit i linkin park koji su donosili zvuk koji me je ptsecao na pesme sa soundtracka za tony hawks pro skater dvojke. od korna samo freak on the leash uglavnom neki mainstream. pa dobijam flat internet (neka veza, jako rano sam imao net pa sam krenuo da istrazujem horizonte) skidam klipove bikera i pocinjem da se lozim na taj neki novi talas metala tipa disturbed, drowning pool, 12 stones itd. polako se vracam na metallicu i otkrivam panteru koja mi se ranije nije nesto posebno svidela jer su mi pustali neke x pesme. tu negde pocinjem da slusam i bullet for my valentine i avenged sevenfold. to je nesto najgrublje/detaljnije sto sam mogao. e sad mnogo gotivim me first and the gimme gimmes koji su skroz drugi nivo slusanja ljudi ih ili vole ili ne vole, ma uopste taj fazon punk prerada.

takodje zato sto igram basket i vozim kola, volim da cujem dobru hip hop pesmu, a kada se dobro napijem volim da cujem neki stari narodnjak...

e sad izvinite svi, ali to je moje misljenje i vi od toga nemate nista, ali mozete uzeti u obzir...

zzop

ps: ja se uvek trudim da kazem da ne slusam neki odredjeni muzicki zanr, ja jednostavno slusam muziku koju svira band, muzika koja ima dusu...
« Poslednja izmena: 18. Jul 2008, 01:49:14 od TheDoctor »
IP sačuvana
social share
Zasto mora jednostavno, kad moze komplikovano?!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Citat
pa se tu pojavljuje negde limp bizkit i linkin park

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

pazi...listam pre nekoliko godina katalog gde covek prodaje muziku i sve je on to lepo sredio....slozio bendove po zanru....i kad sam dosao do limp bizkit kod odrednice zanr je stajalo:sranje Smile Smile Smile Smile Smile...a covek prodaje muziku Smile

to sto ti ne razumes death metal ili black metal to je samo tvoj problem Smile
ja npr ne razumem stoku koja se napija uz narodnjake u kafani...ali...i to je moj problem Smile

Citat
e sad izvinite svi, ali to je moje misljenje i vi od toga nemate nista, ali mozete uzeti u obzir...
uzeto u obzir....nekih 1,4 sekunde Smile
Citat
(jer svirau bolesno)
a ti si vrsni muzicki poznavalac pa znas da sviraju bolesno? Smile Smile

cisto za tebe znalca.....da vidim tebe da odsviras(i otpevas Smile) ovo... Smile

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 631
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
uf al cu sad da zacaram krug...

ja licno ne kontam i ekstremno mi je glup iron maiden, judas priest, hammerfall, mannowar ili kako vec kontam da znate na sta zapravo ciljam nije da se ti bendovi i njima slicni mogu staviti u isti sesir, ali su dosta slicni. e sad ne po tome sta sviraju (jer svirau bolesno) nego o tome o cemu sviraju. znaci te tem su meni toliko debilne jer nikada nisam gotivio bilo sta sto bi moglo da se poistoveti sa tekstom "slay the dragon, kill the king" Smile
ono sto pokusavam da kazem da se ja nikada necu poistovetiti sa takvim temama i nikada necu sedeti kuci i razmisljati o zmaju koji krvari i tako to....

e sad sto se tice ljudi koji gotive death core black dark graveyard itd metal uf tek tu ne znam kako da pocnem. nek mi neko objasni na koji se nacin to slusa, koja je funkcija svega toga. ovo gore sto sam pljuvao ima svoju funkciju ljudima koji su tipa LOTR freakovi i sl. ali ovo meni je u krajnju ruku veoma smesno jer sam citao par tekstovao valjda canibal corpsa gde je on kao navucen na pussy lips ili mozda klitoris pa ubija devojke i sece i jede to... i taj glas gde se sve razume i stvarno nemam vise sta da kazem, gubim zivce.

po meni funkcija nekog zanra treba da ima svoju svrhu a ne zato sto su neki likovi optereceni ne znam ti ni ja kakvim sranjima dosli na ideu da tako nesto zapocnu

Ja NE GOVORIM da su ljudi koji ovo slusaju poremeceni, glupi ili ne znam ti ni ja sta god pomislili dok ovo citaju, samo zelim da kazem da ja to NE SHVATAM i NIKADA necu, jer ja imam dosta drugovao koji su u tom fazonu i nikada mi nece biti jasno.

obicno ti ljudi imaj veoma jednolican i oskudan socijalni zivot i to je po meni bedno...

I MRZIM ljude koji govore tipa sve novo sto je izadje je sranje jer su ne znam ti ni ja metallica i pi*ka materina bog pa sad ni jedan band ne moze da bude dobar i sve novo je govno, sranje.

E sad sta bi ja to slusao...

Pa krenucu od bajage koji me je kao veoma malog zanimao preko malih ekrana, zatim bon jovana koji mi je servirao burazer tima predskolski uzrast, pritom sam poceo i da slusam na jednoj kaseti kompilaciji paranoid od black sabbatha i unforgiven od metalike. zatim neko zatisje, uf ne goblini, direktori, ritam nereda, atheist rap (jbt skroz sam zaboravio) pa dolazi offspring i smash album pa americana, pa prva dva, pa ixnay i tu sam odlepio za punkom i tzv muzikom za skejtere, rani green day i sl. pa se tu pojavljuje negde limp bizkit i linkin park koji su donosili zvuk koji me je ptsecao na pesme sa soundtracka za tony hawks pro skater dvojke. od korna samo freak on the leash uglavnom neki mainstream. pa dobijam flat internet (neka veza, jako rano sam imao net pa sam krenuo da istrazujem horizonte) skidam klipove bikera i pocinjem da se lozim na taj neki novi talas metala tipa disturbed, drowning pool, 12 stones itd. polako se vracam na metallicu i otkrivam panteru koja mi se ranije nije nesto posebno svidela jer su mi pustali neke x pesme. tu negde pocinjem da slusam i bullet for my valentine i avenged sevenfold. to je nesto najgrublje/detaljnije sto sam mogao. e sad mnogo gotivim me first and the gimme gimmes koji su skroz drugi nivo slusanja ljudi ih ili vole ili ne vole, ma uopste taj fazon punk prerada.

takodje zato sto igram basket i vozim kola, volim da cujem dobru hip hop pesmu, a kada se dobro napijem volim da cujem neki stari narodnjak...

zzop

ps: ja se uvek trudim da kazem da ne slusam neki odredjeni muzicki zanr, ja jednostavno slusam muziku koju svira band, muzika koja ima dusu...

Bolje da ja kazem par reci pre nego Raven izvrsi montazu tebe na neki prikladni siljak.

1. Izraz "extremno glupo" nije prihvatljiv i veoma je pogrdan za neke bendove koji postoje 30 godina, jer da su "extremno glupi" ne znam koliko bi postojali, zato malo normalnije pisi, ako budes piso na ovoj temi.
2.Ako se ti nikad neces poistovetiti sa nekim temama, pa nemoj, niko te ne tera na to, sto da razmisljas o tome??? Ako se stvarno zamaras pitanjem zasto se neko poistovecuje sa necim i to ne razumes, pa se trudis da to skontas, sinko ti imas previse slobodnog vremena- nadji hobi.
3.Zasto neko voli extremni metal??? Pa neko mora da bude patolog. Neces valjda da seciras les uz Sabana,Kebu,... Pa ima les odma da ustane i pocne da bezi...
4.DA LI TI ZNAS STA ZNACI REC MRZNJA????? DA LI TI ZNAS STA ZNACI KAD NESTO MRZIS???? Mogo si reci ne volim, ne razumem, ne shvatam, a ne da kazes mrzim ljude koji ... da ne citiram celu recenicu
5.Slusaj sta god oces, pisi sta god i kad god oces, ovo je demokratska zemlja, valjda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja ne kapiram u cemu je bila poenta tvog posta. Ok ne slusas metal a sta trazis na metalu?
Ne svidja ti se manowar, judas priest, iron maiden ok i sta stim. Ni ja ne gotivim nesto Cannibal Corpse ali to je zato sto sam ja Bleker i ne slusam nesto preterano Death metal.I naravno ti slusas garbage bendove da ne kazem emo tipa Avenged Sevenfold, Bullet for my Valentine sto je hardore emo skoro po nacinu pevanja i oblacenja.
Disturbed koji je meni krs zivi, ok lik ume da peva ali kada odes na koncert a tamo nema metalaca da se napravi jedan mosh pit e to je bedak.
Za ostale bendove sam vec rekao sta sam mislio o njima.
I kazi ti meni u cemu je bila poenta tvog posta mislim ja jos ne kapiram sta je fora  Smile

Ali evo ti neki Black koji jos vise neces shvatiti i koji svira "bolesno"  Nemoj da uleces u stvari koje ne znas da te mrak ne proguta.
Prvo preslusaj jedno 20-30 albuma pa se onda javi da kazes ista na racun Black Metala.
Jao gde mi je sekira kad mi treba  Smile Smile Smile Smile Smile Smile

burn ih hell!!!!!

Destry
Tako me dobro poznajes ublazio si malo moju reakciju i ti i Mrgec bio bi pokolj sada
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Neki shit
Koliko se preopterecujete sa zanrovima brutalno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Hronicar svakodnevnice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 264
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia n82
aha prvi negodovalc

pa covek ocigledno ima svoje misljenje i ne moze se reci da je sranje jer je onda i kolaboracija anthrax i publlic enemy sranje, a smatra se prekretnicom. nisam rekao da su do jaja bend samo su bili nesto novo i drugacije dok nisu krenuli da prave gluposti.

drugo

naravno da je samo moj problem to sam i rekao...

trece

komunisticka jugoslavija je imala departman za kic i sund nekada i tada su slager iliti narodni pevaci morali da nose odela, zene haljine i to je profiltrirana muzika koja ima svoju tezinu i niko ne moze da tvrdi da je losa, pogotovo kada se poredi sa imbecilima sa pinka.
btw ne volim ni ja stoku koja se napija uz narodnjake, ali gde, ko, kako i uz koju muziku pije je problem. ko razume sta hocu da kazem ok, ko ne razume neka misli da ja slusam i narodnjake.

cetvrto

da ja sebe smatram veoma dobrim poznavaocem muzike koju slusam i de facto znam da sviraju bolesno.

peto

da pevam tu pesmu malo teze
da je odsviram, pa ti si smesan, ja sam mislio sad kad ovo odgledam ima da se userem u gace, neko prutalo rostiljanje sa bubnjevma na kecu kad ono medutim... jedan rif i par pragova plus ta mekana solaza, daj molim te.
pogledaj na youtubu nesto od dragonforca da vidis svirku jeste da ne volim ali buraz iskreno razocarao si me komentarima...

samo vidi

http://www.youtube.com/watch?v=Ywxm6zLEjFY
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Dragonforca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

[Edit by ziledin: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 18. Jul 2008, 01:46:05 od ziledin »
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Hronicar svakodnevnice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 264
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia n82
da naravno immortal...

pa poenta mog posta je da ne shvatam svrhu te muzike...

hriscanstvo postoji dva veka pa je retardirano. tako da bendovi mogu da budu stari koliko god hoces kad je to o cemu sviraju smesno MENI.

ako je mrzim toliko strasno onda cu prepraviti na nesto drugo...

a sto je sad dragon force smesan???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
I to je vazno kako da ti ne shvatas?
Mogao si neshvatiti na nekom drugom mestu mesto ovde na Metalu.

Jer uzivo su glupi ko ku''', ok umeju da sviraju njihove instrumente ali sve ostalo.
Svi ih slusaju, laki su, ma nemam reci jedan od bendova koje bih spalio  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Mar 2026, 11:32:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.