Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Mar 2026, 18:57:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 190 191 193 194 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 463299 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 
O Satanisto Smile
Inace,sta mislite o novom albumu Metallice...naziv je glup,omot lici na anus,oce li biti sta dobro od ovoga?
Ja nisam nista jos cuo....a ti?Jel valja ili da ne trazim Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 173
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N73
Ma ne,nije izasao,osim jedna pjesma,mislim...ali dali su ime i omot...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 
zato te i pitam,ja ne nadjoh jos nista novo... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
O Satanisto Smile
Inace,sta mislite o novom albumu Metallice...naziv je glup,omot lici na anus,oce li biti sta dobro od ovoga?
to nije zvanicni omot vec samo predlog omota Smile
naziv albuma jeste death magnetic....sad,da li je glup ili nije.... Smile apsolutno nebitno...bitna je muzika...

koliko god da pljuju metallicu ja sam u sve cvrscem uverenju da je to najbolji heavy bend koji je postojao i postoji-sa svim svojim manama,usponima i padovima....i slusacu ih i hvaliti u inat svima Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 
O Satanisto Smile
to nije zvanicni omot vec samo predlog omota Smile
naziv albuma jeste death magnetic....sad,da li je glup ili nije.... Smile apsolutno nebitno...bitna je muzika...

koliko god da pljuju metallicu ja sam u sve cvrscem uverenju da je to najbolji heavy bend koji je postojao i postoji-sa svim svojim manama,usponima i padovima....i slusacu ih i hvaliti u inat svima Smile Smile
Apsolutno se slazem...godine postojanja i broj fanova govore sve.... Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
U poslednje vreme ne mogu da prestanem da slusam Vader... ni sam neznam zasto, bas mi jako prijaju, osvezavaju na ovoj vrucini.

God is Dead!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
uf al cu sad da zacaram krug...

ja licno ne kontam i ekstremno mi je glup iron maiden, judas priest, hammerfall, mannowar ili kako vec kontam da znate na sta zapravo ciljam nije da se ti bendovi i njima slicni mogu staviti u isti sesir, ali su dosta slicni. e sad ne po tome sta sviraju (jer svirau bolesno) nego o tome o cemu sviraju. znaci te tem su meni toliko debilne jer nikada nisam gotivio bilo sta sto bi moglo da se poistoveti sa tekstom "slay the dragon, kill the king" Smile
ono sto pokusavam da kazem da se ja nikada necu poistovetiti sa takvim temama i nikada necu sedeti kuci i razmisljati o zmaju koji krvari i tako to....

e sad sto se tice ljudi koji gotive death core black dark graveyard itd metal uf tek tu ne znam kako da pocnem. nek mi neko objasni na koji se nacin to slusa, koja je funkcija svega toga. ovo gore sto sam pljuvao ima svoju funkciju ljudima koji su tipa LOTR freakovi i sl. ali ovo meni je u krajnju ruku veoma smesno jer sam citao par tekstovao valjda canibal corpsa gde je on kao navucen na pussy lips ili mozda klitoris pa ubija devojke i sece i jede to... i taj glas gde se sve razume i stvarno nemam vise sta da kazem, gubim zivce.

po meni funkcija nekog zanra treba da ima svoju svrhu a ne zato sto su neki likovi optereceni ne znam ti ni ja kakvim sranjima dosli na ideu da tako nesto zapocnu

Ja NE GOVORIM da su ljudi koji ovo slusaju poremeceni, glupi ili ne znam ti ni ja sta god pomislili dok ovo citaju, samo zelim da kazem da ja to NE SHVATAM i NIKADA necu, jer ja imam dosta drugovao koji su u tom fazonu i nikada mi nece biti jasno.

obicno ti ljudi imaj veoma jednolican i oskudan socijalni zivot i to je po meni bedno...

I veoma veoma ne volim ljude koji govore tipa sve novo sto je izadje je sranje jer su ne znam ti ni ja metallica i pi*ka materina bog pa sad ni jedan band ne moze da bude dobar i sve novo je govno, sranje.

E sad sta bi ja to slusao...

Pa krenucu od bajage koji me je kao veoma malog zanimao preko malih ekrana, zatim bon jovana koji mi je servirao burazer tima predskolski uzrast, pritom sam poceo i da slusam na jednoj kaseti kompilaciji paranoid od black sabbatha i unforgiven od metalike. zatim neko zatisje, uf ne goblini, direktori, ritam nereda, atheist rap (jbt skroz sam zaboravio) pa dolazi offspring i smash album pa americana, pa prva dva, pa ixnay i tu sam odlepio za punkom i tzv muzikom za skejtere, rani green day i sl. pa se tu pojavljuje negde limp bizkit i linkin park koji su donosili zvuk koji me je ptsecao na pesme sa soundtracka za tony hawks pro skater dvojke. od korna samo freak on the leash uglavnom neki mainstream. pa dobijam flat internet (neka veza, jako rano sam imao net pa sam krenuo da istrazujem horizonte) skidam klipove bikera i pocinjem da se lozim na taj neki novi talas metala tipa disturbed, drowning pool, 12 stones itd. polako se vracam na metallicu i otkrivam panteru koja mi se ranije nije nesto posebno svidela jer su mi pustali neke x pesme. tu negde pocinjem da slusam i bullet for my valentine i avenged sevenfold. to je nesto najgrublje/detaljnije sto sam mogao. e sad mnogo gotivim me first and the gimme gimmes koji su skroz drugi nivo slusanja ljudi ih ili vole ili ne vole, ma uopste taj fazon punk prerada.

takodje zato sto igram basket i vozim kola, volim da cujem dobru hip hop pesmu, a kada se dobro napijem volim da cujem neki stari narodnjak...

e sad izvinite svi, ali to je moje misljenje i vi od toga nemate nista, ali mozete uzeti u obzir...

zzop

ps: ja se uvek trudim da kazem da ne slusam neki odredjeni muzicki zanr, ja jednostavno slusam muziku koju svira band, muzika koja ima dusu...
vazno da si se usudio da iznesesh svoje mishljenje bez bojazni da cesh biti prozvan Smile
O Satanisto Smile
nece  Smile
U poslednje vreme ne mogu da prestanem da slusam Vader... ni sam neznam zasto, bas mi jako prijaju, osvezavaju na ovoj vrucini.

God is Dead!

dushu prodali za bengovanje,dobar bend
a Nostradamus?Jeste li prslushali tog monstruma?Dodjavola bend postoji 4 decenije i ne gubi na kvalitetu i idejama,titula bogova im stoji u potpunosti...mnogo mi krivo shto nisu doshli... Smile  Smile ne secam se da sam u zivotu preslushao album sa boljim klavijaturama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
O Satanisto Smile
Da burazeru!!! Hail Satan  Smile
Nemam neko veliko ocekivanje posle St. Anger ako budu odradili nesto super onda cu promeniti misljenje ali do tada
 Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Βεστήτωρ

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Jel ima neko ovda ko slusa Satyricon, norveski black metal ?

Satyricon - Fuel For Hatred 
IP sačuvana
social share
Ljudi koji mrze, to su najpre glupaci, a zatim i kukavice, ali nikad heroji.
I udarac u dupe je korak napred
Βασιλεὺς Βασιλέων Βασιλεύων Βασιλευόντων
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 631
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Obrati se kolegi iznad tvog posta. Taj ti je strucnjak za te horde sa severa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 190 191 193 194 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Mar 2026, 18:57:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.397 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.