Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Mar 2026, 18:57:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 463300 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
nemam pojma.. prvi susret sa njima bila je neka kompilacija video spotova..

vjerujes da sam padao sa stolice od smijeha.. bili su mi na telefonu godinu dana..

kad god ih pustim, stomak me zaboli od smijeha. tek kasnije shvatim da likovi imaju odlicne koncerte, da ih ljudi slusaju, postuju...

ne znam stvarno... obicno raspravljam o ukusima, ali ovde nemam argumenata. mozda se javi neko ko slicno razmislja pa uspije i da objasni... 

recimo.

jbg.  Smile
« Poslednja izmena: 18. Apr 2008, 10:24:57 od od rasssse »
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Hmmmm Smile
Mozda je problem u tome sto nisi u Black fazonu, ili je to cisto zbog Immortala koji su nekima smesni jer in ne razumeju a nekima institucije (meni).
Sta si slusao od njih?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Nemam nista protiv Immortal, ali moram da priznam da su mi urnebesni i da ne mogu ozviljno da ih svatim (mada to je istina za 99% Black i Death, Thrash i pogotovo Power metala)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Ja sam prvi ukus metala osetio kada sam video spot Korna na TV-u pre jedno 6 ili 5 godina. (tek imam 18 godina, takodje znam da nu-metal bas i nije... metal, ali tada je to bila najcvrsca stvar koju sam cuo). Ne secam se koja je pesma bila ali secam se da je bio Korn.

Kako je to bilo kod vas?
pre 4 godine kada sam video od domaceg Nightshifta(spot Missing),solaza je do jaja
pa sam onda video spot Revolution od Pantere i onesvestio sam se brutalnoshcu te pesme i samog zvuka  Smiley 1

e pa sada,black nekom deluje smeshno,nekom je power smeshan(Manowar narochito)ali i on ima svoju vrednost...kada zanemarimo spotove,tu i malo tekstove,muzika je bash cvlt,mrachna,haotichna slichno kao i kod death bendova...ko misli da ti bendovi pishu (pure satan&kill)pesme iz dushe je malo ....glup?
naravno,ima i pesama sa vrlo dobrim tekstovima,pre svega u deathu.
stvarno ne znam zashto Immortal prave onakve spotove,ali neka...najbitnije je da prave dobru buku(e tu je razlika shto Manowar ne pravi dobru buku + su spotovi i stajling debilni)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Immortal zeli da izgleda sto prirodnije,  to mozda izgleda smesno ali ko razume shvatice. Mada muzika im je do jaja.
Manowar ima dobre pesme ali textovi su suvise neki put "cheesy" ali kad god cujem odredjene pesme ne mogu da ne headbangujem. Imam postovanje prema odredjenim bendovima.
Death nije nesto moj stil ali tako obicno biva ili si Death ili si Black.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 173
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N73
ma metalika je k'o branko kockica.. jedino sto je gluplje od dizanja istih jeste pljuvanje po njima..

Reci mi molim te,koji je to bend po tebi sjajan i "komplikovan"?Ajde,ja ne kazem da su najbolji bend svih vremena,ali su dali dosta doprinosa metalu,i previse da bi neko rekao "Metalika je ko branko kockica"...ti vjervatno sviras bolje gitaru od Hammetta i bolji si bubnjar od Ulricha,zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D520
Cao, metalci Smile
Profo, poslusala sam onaj album Bodoma... Meni se jako svidja Smile
Jos uvek se raspravljate oko blacka?
IP sačuvana
social share

"Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje". Ivo Andrić

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Oooh pa gde ste vi gospojice?
Super ako ti se svidja. Ja sam izgleda to prerastao.
Ma pricamo o svemu i svacemu.
Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D520
Ma, blago vama  Smile
Pa, jel mozete na msn, dragi profesore  Smile
Eeeeeh, ovo je zivot Smile
IP sačuvana
social share

"Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje". Ivo Andrić

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Moze, moze da razradimo temu!
Ako neko treba da se smeje bendu to je Behemoth jer em sto su losi uzivo em sto je Nergal moron.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Mar 2026, 18:57:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.