Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Mar 2026, 11:29:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 153 154 156 157 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 463220 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
I iznad svega ne dozvoli da ti neki matorci po forumu seru sta valja a sta ne Smile Smile Smile Smile Smile

osecam se prozvanim Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 631
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
A ja sam mlad ko rosa u podne Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Ja sam prvi ukus metala osetio kada sam video spot Korna na TV-u pre jedno 6 ili 5 godina. (tek imam 18 godina, takodje znam da nu-metal bas i nije... metal, ali tada je to bila najcvrsca stvar koju sam cuo). Ne secam se koja je pesma bila ali secam se da je bio Korn.

Kako je to bilo kod vas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 225
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson w750
Meni je In Flames zakon.
A sada malo przenja
http://www.youtube.com/watch?v=8OubCWNgzgM
At The Gates je mnogoooo bolji, In flames je nekako "omekso"

Citat
imam celu diskografiju metalike .....5 pesama sam do sada preslusao i ne mog, ne privlaci  me....

kakva bre metalika?! oni su unistili metal scenu! da li si gledao intervju onog hetfilda, kada su bili onomad kod nas? preparirani psiholosko obradjeni.. "covek".

ako hoces death & black, ne mozes da slusas metaliku i druge hipije! baci se ti malo na spotove "cradle of filth".
 od blazih varijanti samo "sodom"! kada si besan pusti jako "napalm death" (samo prva dva albuma) i smirices se.

Znam gomilu ljudi koja je pocela slusat metal sa Nirvanom, tako da Metalika je fenomenalan pocetak.

250392duki
Samo ti nastavi da slusas sta ti se svidi, kasnije malo ubaci King Diamond jer ako ti se to svidi ondak mozes svasta da ubacis u svoj playlist,a ako volis melodic onda su tu Norther, Children of Bodom, In Flames, Dark Tranquillity, Suidakra je obavezno gradivo, ma imas tog zvuka na pretek, nego sinko da ti lepo pocnes slusat malo grupu Death, e to ti je skoro osnova extremnog zvuka... I iznad svega ne dozvoli da ti neki matorci po forumu seru sta valja a sta ne Smile Smile Smile Smile Smile   

aha..ok,hvala na preporuci.pozzz za sve
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Crown me King and be my servants

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Samsung D900
Ja sam poceo tako sto sam sa 15 godina, prvi srednje, nabavio CD na kome su bili best of Bon Jovi, Metallica Black, Nirvana onaj album sa koga je Smells Like ne secam se, Firehouse (Americki rock u fazonu Glam Rocka 80tih odlican bend) Iron Maiden best of, Europe neki best of, i Dream Theater Images and Words i po jos neka pesmica tipa Foreigner, Bad Company, Pantera. Mix svacega. Sa time sam poceo. Danas od svega toga gotivim Firehouse, Europe i Dream Theater. Metalllica me smorila odavna, Nirvana mi je sad shit, Maidene gotivim al su mi malo dosadili...
IP sačuvana
social share
The children of today
The children of tomorrow
Forced out of a life of their own
We are the sinners of these days
And only bringers of sorrow
We're only bringers of sorrow

I dont give a fuck if you hate me
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ja sam musko-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1673
Zastava nedodjija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
SonyEricsson f500i
slusam ponekad panteru,..
IP sačuvana
social share
volim i ja vas .... 90.1 fm
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
I sta jos slusas? Pantera meni nije nesto, nije jedna od grupa sa kojom sam zapoceo. Poceo sam sa Dio, ZZ Top, Nirvana, Manowar, Metallica od ovih laksih bendova.
Sada Dimmu Borgir, IMMORTAL  Smile, Gorgoroth( Preporucujem poslednji album), Burzum, Marduk...
Cradle je postao smejurija. Median je najbolji album.
COB je skoro svaki album isti. Ovaj poslednji je uzas jedan.
New Age bendovi su labavi mnogo. Ko je tu ostao da je jos iskren svom zanru.
Korn je propao, Limp Bizkit sigurno nije za slusati, Linkin Park dobijem ludilo iako sam nekada voleo prvi album, Mudvayne nije nesto, Disturbed smara...
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
prvo ide ovo:
Citat
da li si gledao intervju onog hetfilda, kada su bili onomad kod nas? preparirani psiholosko obradjeni.. "covek".

a onda slag na tortu:
Citat
baci se ti malo na spotove "cradle of filth".

akcenat je na cradle of filth Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

reci da je hetfield unistio metal scenu a onda glorifikovati smejuriju tipa cradle of filth je bas.... Smile Smile

pre jedno dva-tri meseca sam gledao neki katalog muzike na netu i kod metallice u koloni za zanr stoji trash/heavy metal....da li znate sta stoji kod cradle of filth?........shit..... Smile Smile Smile Smile

pa za grandovce je sve to isto. sve padavicari, narkomani i drekavci. ako je za tebe metalika vrh, mislim  Smile Smile Smile Smile Smile
 sto je najludje i shabani slusaju metallicu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
ma metalika je k'o branko kockica.. jedino sto je gluplje od dizanja istih jeste pljuvanje po njima..

ali immortal.. to stvarno neko slusa? al ono ozbiljno?  Smile stvarno postoji neko ko to shvata kao muziku..? ono, da dodje kuci i pusti album..?  Smile

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja ih slusam ozbiljno.
A sto po tebi to nije muzika? Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 153 154 156 157 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Mar 2026, 11:29:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.37 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.