Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Mar 2026, 03:04:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 208 209 211 212 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 462814 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
...pa jel album izdat za fanove il za profi muzicare ?
Sto se tice moje muz pozadine...svirao sam ranije u par bendova bass  tako da...nisam bas nepismen Smiley .Uostalom odgovor ti uopste nije na mestu...ne uzivaju u dobrom jelu samo kuvari,u dobroj slici samo slikari...ali i naveci bolid ce ti reci kad je supa preslana (iako nikad nije uso u kuhinju)....

Nekada im se muzika mogla porediti sa poezijom...divne teme koje se preplicu i upotpunjuju....a sad...sa radnom sveskom iz gramatike.Apsolutno prezicno i jebeno beskorisno !
Ceo album mi zvuci kao neka vezba za bend...kao da se usviravaju (jedno gratis raspevavanje  Smile).Svodi se na prelaske sa rifova na rif bez neke vece poente...smara jbt.

ok...i zasto se onda mucis?
preskoci novi album metallice i to je to...
ne shvatam taj mazohizam da ga slusas 10 puta a da ti se ne svidja Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6120c
Pa u pocetku jer je METALLICA i ocekujes nesto makar u rangu sa LOAD albumom...a kasnije....cisto da im dam sansu...al ne ide.Ovaj album se reze na neki disk i brise sa harda i playera.Tolko o njemu Smile . StAnger nisam ni narezao Smiley...ovaj ocu..to je korak napred  Smile.
Judas Kiss mozda ostavim na hardu...jedino mi se to makar malo svidelo...nije lose dok vozim bajk do faxa recimo.

Definitivno je korak napred u odnosu na Stanger ali je losiji od LOAD i ReLoad garant (bar po raznovrsnosti)

kad smo vec u metal temi..da preporucim Helloween 1998 - Better_than_Raw-Remastered-2006 album...njime se trujem vec jedno par meseci i nikako da mi dosadi Smiley
« Poslednja izmena: 06. Sep 2008, 15:50:12 od mefistoNo1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Neki shit
Meni bolji st.anger...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6120c
stvarno  Smile ??? To jos nisam cuo da je neko rekao u mom okruzenju...doduse svako ima svoj ukus Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Citat
doduse svako ima svoj ukus

naravno...

ja sam prvi put cuo metallicu jos davne 1987 i tada sam znao da slusam nesto posebno...iako ja uopste nisam u tom pravcu muzike i vecinu svog zivota slusam death metal uvek cu imati postovanje prema metallici,slayeru,iron maidenu,panteri i ostalim velikanima metal scene koji su doprineli sirenju i boljem razumevanju metal muzike...
ja nisam od onih koji govore onu cuvenu jadnu recenicu"do black-a-super...ostalo-sranje" jer ti koji to izgovaraju uopste nemaju pojma sta je metallica niti u sta je ona evoluirala u proteklim decenijama...

takodje...obozavam i one koji pominju napster....ajde,razmislite malo...uzmi primer da radis u firmi i da posle mesec dana ocekujes da dobijes platu,ali se to ne desi jer ju je neko drugi pokupio...
btw...ja cu uvek postovati metallicu i kad izadje album,kupicu legalno izdanje....naravno,i ja skidam muziku sa neta ali sve sto zelim da imam u kolekciji-ja to i kupim,legalno Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 631
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 

Helloween 1998 - Better_than_Raw-Remastered-2006 album

Jel ima neka bonus pesma ne remasteru ili je isti kao orginal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6120c
...a od kad mozes kod nas da nabavis original...i koliko kosta ? Uostalom...p2p je napravljen za promociju albuma i serija (upravo za to..radim dipl na tu temu tako da ponesto i znam Smiley)...sa idejom da svako skine za dz sta oce a ako mu se svidi kupi original.Kasnije su shvatili da im je malo 1milijarda zarade kad moze 1.4milijarde i poceo je p2p rat. A to sto se Metallica bas eksponirala u tom ratu...pa..to vise govori o njima nego o meni koj za dzeparac dobijem taman za pljeksu i pivo i nemam 50$ da nabijem u bulju kapitalistima. I ja sam kupio preko veze odaavno master of puppets kasetu sa omotom od 2km i slicicama i tekstovima...jer sam pre toga cuo album nasnimljen na kasetu i odusevio se.Svako ko ima lovu kupuje original ako mu se svidi...to je  OK.Ali dati 50$ (kolko vec kosta...da ne lupam) za nesto sto nisi cuo... i sto ce kasnije da te razocara.....
Uostalom...jel im malo love ? Kapiram da nije fer nekom programeru koj radi 6meseci skines soft za dz i unakazis ga(iskustvo-licno + blizak prijatelj)..al  da ojadim milionere za sicu...naravno da OCU.
I sto se uvek bune ispusene mustikle ??? Evo ga i rambo amadeus poceo da kenja...malo mu love.Pa ko te ebe...napravi OK album pa cu da kupim i dam ti lovu za koncert.
I sta su postigli time ? Jel ih neko vise voli...jel su popularjniji,jel su zaradili vise love ? Osim sto su razocarali gomilu fanova.

ps--zbog napstera mislim da su buljasi Smiley ,zbog zadnja 2 albuma mislim da su totalno prsli. Nikad nisam rekao da  je sve posle black-a sranje i sl....uvek preslusam i donesem sud o albumu sto realnije mogu.Nisam zatucani hejter  Smiley

01. Deliberately Limited Preliminary Prel 01:47
02. Push                                  04:48
03. Falling Higher                        04:48
04. Hey Lord                              04:08
05. Don't Spit on My Mind                 04:26
06. Revelation                            08:24
07. Time                                  05:45
08. I Can                                 04:39
09. A Handful of Pain                     04:49
10. Lavdate Dominvm                       05:12
11. Midnight Sun                          06:27
12. Back on the Ground (Bonus Track)      04:41
13. A Game We Shouldn't Play(Bonus Track) 03:39
14. Perfect Gentleman (Bonus Track)       03:27
15. Moshi Moshi Shiki No Uta (Bonus Track 06:54

..imam samo remastered...a mrzi me da trazim original tracklist Smiley
« Poslednja izmena: 06. Sep 2008, 16:59:46 od mefistoNo1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
koj za dzeparac dobijem taman za pljeksu i pivo

jbg...radi nesto u zivotu pa ces imati...nemoj cekati dzeparac Smile

Citat
...a od kad mozes kod nas da nabavis original...i koliko kosta ?

eeee...velik je beograd....svasta ima...cene se krecu od 1200 dinara pa navise Smile

Citat
al  da ojadim milionere za sicu...naravno da OCU.

ti stvarno mislis da ces da ojadis metallicu zato sto si skinuo neke njihove pesme za dz? Smile Smile Smile Smile
bolje razmisli o kome upotrebljavas termin "prsao" Smile

moras shvatiti jednu stvar...od prodaje diskova se vise ni na zapadu ne moze ziveti....ali zato od 150 rasprodatih koncerata sigurno moze Smile

IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6120c
pa to ti kazem...kapiras sitne slicice al nikako mozaik da skontas Smiley .Sta se koj moj trzaju za sicu kad imaju lovu.Sta im smeta sto ljudi skidaju albume za free ako im prodaja ne opada drasticno zbog toga + imaju koncerte.Ne kazem da cu ja da  ih ojadim ...vec da necu da oni ojade mene...meni ta lova znaci..njima ne.A da su prsli..jesu Smiley .
ps--tesko je raditi kad zavrsavas fax i ides u civilku Smile ...moram da se stekam jos par meseci ko slepac Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Pa da si neki frajer, otišao bi u redovnu vojsku, to je prvo...em je kraće, fax bi brže završio i postao muško. Ne bi se tada žickao za džeparac.
Drugo, što se priče o fanovima tiče, imaš onih frenetično lojalnih koji ih vole zbog cele te harizme i aure koju i dan danas imaju, i onih drugih, koji su je samo površno slušali, pa im se sad sve nešto gadi.
Ok, i ja znam da ubodem koji rif, koliko - toliko se kontam u muziku, ali ko sam ja, ili bilo ko od nas da pljujemo Metallicu...ej. Ko ih ne voli...izvolite drugovi, ima bendova koliko hoćeš pa slušaj to što tebi valja, ali nemoj pljuvati nešto čemu se ti nikada nećeš ni približiti.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 208 209 211 212 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Mar 2026, 03:04:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.