Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Mar 2026, 09:12:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 207 208 210 211 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 462883 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Neki shit
Ja sam u fazonu da metallica vishe nikada ne objavi nishta...nema poente vec 12 godina....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Ja sam u fazonu da metallica vishe nikada ne objavi nishta...nema poente vec 12 godina....
sigurno ce hetfield obratiti paznju na tvoj fazon Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Neki shit
?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
ma nista...furaj svoj fazon Smile Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Expand your mind beyond the box..

Zodijak
Pol
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6233
Ne znam za vas ali ovaj novi album po meni ima dve-tri solidne pesme. Koje zapravo mogu da se slusaju... A slazem se da ne bi trebali da izdaju vise nista jer nikad nece prevazici stare albume... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia 3510i

stvarno, izmisljaju toplu vodu vec toliko godina...  Smile
ja ne znam da li da im se divim ili da ih mrzim zbog toga sto se ne menjaju i sto ne dozvoljavaju da bilo kakva drugacija muzika utice na njih, imaju svoj zvuk i to je to. mislim da te iste rifove, solaze, isto pevanje i ritmove slusamo od ne znam kad, recimo Black-a...

novi album je sasvim ok, meni je na momente malo jednolican, ali ima par bas onako udarnih stvari...
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6120c
ovo citiram samog sebe sa jednog drugog foruma  Smile     

Citat
bolji od st anger..gori od svega ostalog.Totalno linearno i neinventivno...solaze dosadne (kad ih ima) i definitivno NIJEDNA pesma nema smel/rif/tekst koj  ostaje u secanju. Ceo album se sveo na agresino i tehnicki  i ritmicno apsolutno prezicno odsvirno gonce  .Gomila rifova bez ikakbog smisla

e....kad se setim master of puppets  slusam pesmu 1000 puta i uvek zeljno ocekujem sledeci ton ...a sad...zeljno ocekujem da prodje pesma posle 30 sek...jer sam vec sve cuo

Citat
enter sandman...for whom the bell tolls...one...ceo black album....uvek su imali neku temu koja se kroz pesmu razvija i kulminira.Pa cak su i raniji (trash) radovi bili takvi (seek n destroy,motorbreath -recimo).Ovo sad je definitivno mnooogo bolje od  st'anger ali...daleko od dobrog . NECU bre da se zadovoljim ovim samo zato sto je metallica...i necu da kazem da je dobar album (slusam ga vec 10ti put i i dalje mi se ne svidja).Oni su bre bili IKONA...nesto novo...standard...a sad su matora puvala (ebo ih napster..jos od tad sam ih namrzo !).
Ma...samo poslusajte vokal i sve vam jasno...ladno moze da se skine vokal iz jedne i namontira na drugu pesmu...ne bi ni primetili.Jednolicno zavijanje ko da mu je neko stao na kurje oko .

I maideni su prsli al od kako se vratio brus prze i tresu ko i ranije.Ghost of navigator je skoro (ne bas..al skoro) dobar kao i rime of the ancient mariner (recimo) + bend na koncertima razvaljuje ! Metalika  sad i uzivo zvuci ovako (tj ono sto sam gledao sa nekog skorije koncerta - kod druga)...kad cujes creeping death koj zvuci kao nesto sa ovog albuma..pa ogadi ti se.

zakljucak-- opako su prsli.Ovo jeste veliki korak napred al...tesko da ce da se vrate bez drasticnih promena.Neko mora da leti (moj tip- bass i lead guitar ).Bez jamesa ne moze  jer to nije to (nightwish bez tarje...zvuci ko abba)...a sa njim ne valja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
dobro je sto metallicu ocenjuju sve sami strucnjaci i vrhunski poznavaoci muzike Smile Smile Smile

mefistono1...gde mogu da cujem tvoje muzicke radove?sigurno su genijalni? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6120c
...pa jel album izdat za fanove il za profi muzicare ?
Sto se tice moje muz pozadine...svirao sam ranije u par bendova bass  tako da...nisam bas nepismen Smiley .Uostalom odgovor ti uopste nije na mestu...ne uzivaju u dobrom jelu samo kuvari,u dobroj slici samo slikari...ali i naveci bolid ce ti reci kad je supa preslana (iako nikad nije uso u kuhinju)....

Nekada im se muzika mogla porediti sa poezijom...divne teme koje se preplicu i upotpunjuju....a sad...sa radnom sveskom iz gramatike.Apsolutno prezicno i jebeno beskorisno !
Ceo album mi zvuci kao neka vezba za bend...kao da se usviravaju (jedno gratis raspevavanje  Smile).Svodi se na prelaske sa rifova na rif bez neke vece poente...smara jbt.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia 3510i
ja kazem, album je na momente jednolican, ali daleko od toga da je los, cak stavise do jaja je!  Smile
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 207 208 210 211 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Mar 2026, 09:12:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.