Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Meso je zdravo?Razmislite.  (Pročitano 29140 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
samo sam pomislio da si tenkre

mogu ti recu da i ja to nekada  za sebe pomislim ..
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Svi to za sebe pomislimo, samo fora mi je nekako bila mnogo losa, jebiga...

A evo nekoliko komentara na taxtexov tex:

Citat
i mnoštvo prerađenih proizvoda koje nijedna druga životinja ne bi pri zdravoj pameti jela.

a zasto onda dolaze na nasa djubrista da jedu ono sto mi bacamo?

Citat
Dato mu je drugo ime kako ne biste osjećali odvartnost ili sram kada ga naručujute. Pametno?

Sva hrana dobija drugo ime - zdrobljeni krompir je pire, skuvano voce je kompot, sok se dobija davljenjem voca i povrca

Citat
Jeste li ikada vidjeli čopor lavova kako pravi roštilj za večeru?

Moj macak se ne buni kad dobije przeno meso

Citat
'Voleo bih da vidim one od vas koji se ne slažu da ulove zeca, razderu ga zubima i rukama... i prožderu ga sirovog: zajedno s krvlju, iznutricama, kostima, kožom i mesom kao što bi to učinio bilo koji pravi samopoštovani mesožder.

kada bi mesozderi imali ruke savrsene kao ljudi i oni bi lovili njima mesto zubima

Citat
Ako mleko niste dobili iz dojke vlastite majke, sada je prekasno! Činjenica je da mleko na većinu ljudi na svijetu djeluje tako da se razboljevaju. Nanosite uvredu velikom planu Prirode kada pođete k' drugoj vrsti po mleko.

Sta sad to znaci, zar ne smemo da jedemo ni med jer ga krademo od pcela?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

A evo nekoliko komentara na taxtexov tex:

Citat
i mnoštvo prerađenih proizvoda koje nijedna druga životinja ne bi pri zdravoj pameti jela.

a zasto onda dolaze na nasa djubrista da jedu ono sto mi bacamo?

Mozda nisu pri zdravoj pameti  Smile

Citat
Dato mu je drugo ime kako ne biste osjećali odvartnost ili sram kada ga naručujute. Pametno?

Sva hrana dobija drugo ime - zdrobljeni krompir je pire, skuvano voce je kompot, sok se dobija davljenjem voca i povrca

Pa pecena patka, pa janje na raznju, prasence na raznju, pa punjena guska, pa teleci odrezak i tako dalje, nista odvratno
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat

posle  citanja  tvojih  gluposti  nisam ni mogla  smisliti  bolju ...jbga  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Postoji jedan lep aparatic koji se zove zapper,sve u svemu,radi na principu propustanja lagane struje kroz organizam....jos bolje rezultate postize ako istovremeno bude zatvoreno kolo i preko stopala,znaci ,bukvalno propustate neki dozvoljeni elektricitet kroz telo ...e,sad fora je u tome da su posle par tretmana zappiranja ljudi iz sebe izbacivali ogromne kolicine raznih glista,crva i uopste tih ,,nezeljenih"stanara...a nadjoh negde i studiju o tome da u stvari sve te pridoslice u nasem  organizmu prave i sva sranja,od alergija do kancera...verujem da je ogromna kolicina tih zivuljki u nasem organizmu nastala bas od konzumiranja mesnih preradjevina.Na zalost,uvek je meso u prvom planu i ja sam jedan od onih koji ga konzumira obilato...a,opet i kada bi hteo nesto da promenim sa druge strane me ceka genetski modifikovana soja,paradajz,i ostale,,zdrave"stvari...pa ispadne da je sve sranje sem pisanja...a i ono je sranje ako je uz vetar.Znaci pomoci nema osim da sam proizvodis svoju hranu,ali i tada nije nemoguce da ce da je naprskaju malo iz vazduha.... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Pa sad da je lep aparatic ne bih rekao po tvojoj prici, ali stvarno zanimljivo. Medjutim, sto se tice alergija ja sam u nekoj emisiji cuo bas suprotne informacije. Ne samo da gliste ne izazivaju alergije, vec ih naprotiv uklanjaju (barem tako kazu u emisiji). Ovi su tvrdili da se alergije javljaju kod coveka zato sto su tela kod danasnjih evropskih i severnoamerickih naroda suvise zdrava pa je odbrambeni mehanizam u coveku preaktivan, reaguje na polen, prasinu i sl. Sa druge strane, u zemljama treceg sveta alergije nisu problem, ali zato svi oboljevaju od crevnih parazita. Tu su naveli i nekoliko primera ljudi koji su imali velikih problema sa alergijama, ali su uspeli da rese problem tako sto su se zarazili crvima (bilo namerno bilo slucajno).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Pa sad da je lep aparatic ne bih rekao po tvojoj prici, ali stvarno zanimljivo. Medjutim, sto se tice alergija ja sam u nekoj emisiji cuo bas suprotne informacije. Ne samo da gliste ne izazivaju alergije, vec ih naprotiv uklanjaju (barem tako kazu u emisiji). Ovi su tvrdili da se alergije javljaju kod coveka zato sto su tela kod danasnjih evropskih i severnoamerickih naroda suvise zdrava pa je odbrambeni mehanizam u coveku preaktivan, reaguje na polen, prasinu i sl. Sa druge strane, u zemljama treceg sveta alergije nisu problem, ali zato svi oboljevaju od crevnih parazita. Tu su naveli i nekoliko primera ljudi koji su imali velikih problema sa alergijama, ali su uspeli da rese problem tako sto su se zarazili crvima (bilo namerno bilo slucajno).
Pazi,nemoj da pobrkas loncice...postoje i paraziti koji su dobri za organizam ,cak i imunitet,ali ovi losi prave mnogo veca sranja u telu i dovode do najtezih oboljenja....e za to je  zapper mrak,ali i njega treba koristiti po uputstvu,jer preterivanjem mozes da pobijes i ove dobre parazite,mislim da se uz zappiranje koristi i koloidno srebro koje sprecava da dodje do totalnog ciscenja organizma,tj,sacuva sve dobre mikroorganizme u telu....probacu da nadjem nesto o tome,pa cu postaviti ovde,mada nije bas tema... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
A sad sam se setio jos jedne dobre emisije (takodje malo odstupanje od teme) gde su govorili da mikroorganizmi uticu na gojaznost. Navodno su testirali neke pacove koje su podelili u dve grupe, jednu koja je zivela normalno, a druga koja je zivela u sterilnim uslovima. Dakle rodjeni su carskim rezom, ziveli u izolovanoj sredini, hranili se sterilnom hranom; i ustanovili da su pacovi iz prve grupe gojazni, a da pacovi iz druge nisu uopste. A kada su izveli ove druge pacove iz sterilne sredine u normalnu poceli su i oni da se goje. Samo mi nije bilo jasno u svemu tome kako je ovim sterilnim pacovima probavni organizam radio normalno, ali nema veze, zanimljiva prica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 115
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple Iphone 4
Meso je dobro samo je bitan način obrade tj bolje kuvano nego pečeno i sl.
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Postoji jedan lep aparatic koji se zove zapper,sve u svemu,radi na principu propustanja lagane struje kroz organizam....jos bolje rezultate postize ako istovremeno bude zatvoreno kolo i preko stopala,znaci ,bukvalno propustate neki dozvoljeni elektricitet kroz telo ...e,sad fora je u tome da su posle par tretmana zappiranja ljudi iz sebe izbacivali ogromne kolicine raznih glista,crva i uopste tih ,,nezeljenih"stanara...a nadjoh negde i studiju o tome da u stvari sve te pridoslice u nasem  organizmu prave i sva sranja,od alergija do kancera...verujem da je ogromna kolicina tih zivuljki u nasem organizmu nastala bas od konzumiranja mesnih preradjevina.Na zalost,uvek je meso u prvom planu i ja sam jedan od onih koji ga konzumira obilato...a,opet i kada bi hteo nesto da promenim sa druge strane me ceka genetski modifikovana soja,paradajz,i ostale,,zdrave"stvari...pa ispadne da je sve sranje sem pisanja...a i ono je sranje ako je uz vetar.Znaci pomoci nema osim da sam proizvodis svoju hranu,ali i tada nije nemoguce da ce da je naprskaju malo iz vazduha.... Smile

Brate, sad si mi zivot zgadio. Ja uvek kazem da je choveku bolje da ne zna takve stvari. Recimo ako ne znash da imash rak zivecesh normalno, ako znash za bolest mislicesh non stop o tome a pomoci nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.