Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 14:05:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mesić: Ustaše nanele ljagu Hrvatima  (Pročitano 18800 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
prvo kažeš "zar je to malo" (naravno da nije) a odmah zatim "zašto umanjujete broj žrtava"???

kako onda???

zašto vi preuveličavate??? zar je vama malo???

i molim te pusti te gluposti da su se njemci zgrožavali ili talijani, to su budalaštine i bajke, samo se bezveze nabrijavate
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pa zasto se onda stalno trudite da umanjite broj zrtava?  Smile
Jesi pogledao Ruske izvore?  Smile
Ja se ne trudim da umanjujem broj, nego vadim izvore gdje pise koliko ih je najvjerojatnije ubijeno... zasto onda stalno ti zelis povecati broj zrtava?!
Nisam pogledao Ruske izvore, nazalost ne razumijem Ruski, ali zato razumijem kada pisu jevreji,ameri,njemci pa eto i nasi....

Ali eto Mesic govori o tome koliko je to sramotno za Hrvate a ti govoris da mi eto ne pricamo da je upravo Usasluk nasa sramota...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
molim te pusti te gluposti da su se njemci zgrožavali ili talijani, to su budalaštine i bajke, samo se bezveze nabrijavate
Ne samo Nemce vec ceo svet , takve gadosti i metode nisu vidjeno do tada , uzmi malo pa se informiši ako imaš želudac , nemoj da ti ja pocnem stavljati što slike što tekstove o Ustaškim zlocinima !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Citat
molim te pusti te gluposti da su se njemci zgrožavali ili talijani, to su budalaštine i bajke, samo se bezveze nabrijavate
Ne samo Nemce vec ceo svet , takve gadosti i metode nisu vidjeno do tada , uzmi malo pa se informiši ako imaš želudac , nemoj da ti ja pocnem stavljati što slike što tekstove o Ustaškim zlocinima !
O tome ne moramo raspravljati jer su Ustase stvarno cinili sve moguce sa svojim zatvorenicima...citao sam i ja neke talijanske izvjestaje sto su Ustase cinili...

Neznam dali vi znate jednu Njemci koja je vodila jedan logor, poznata je po tome bila sto je pravila od tetovaza koja je skidala ljudima na zivo lustere i lampe, a sa glavama od tih mucenika je pravila stembilje tako sto je kuhala glave da se smanje i onda od toga pravila rucke za stembilj svoj.... ni najveci horor filmovi ne mogu da docaraju sto je se u logorima cinilo, bilo to i Jasenovac,Auschwitz...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N70
Koliko sam ja informisan,sto datira od malih nogu,u Jasenovcu je ubijeno oko 700.000 Srba.
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Koliko sam ja informisan,sto datira od malih nogu,u Jasenovcu je ubijeno oko 700.000 Srba.

Neznam to si ti onda tako ucio Soichiro... covijek danas ima internet pa tako da mu je sve otvoreno i moze se sam o svim informisati, ja sam ovdje iznjeo sto pise u Washingtonu,sto jevreji pisu, onda povjesnicari Srpski,Hrvatski,jevrejski... sada je pitanje sta covijek da vjeruje u 700.000 Srba, to bi znacilo da je preko milion ljudi poginulo u Jasenovcu jer gdje su Cigani,Hrvati,Jevreji i drugi koji su se protivili Ustastvu... ti izgleda vjerujes Komunistima sto su pisali o Ustasama da nisam siguran da vjerujes bas sve sto su pisali o Cetnicima...to je ta razlika, covijek u ono vjeruje sto zeli da cuje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N70
Pa zar nisu Komunisti pisali i za Cetnike i za Ustase sve najgore?

Ja samo znam da je najveci deo Srba u Srbiji poginuo u sukobima izmedju partizana i cetnika.
Sto ce reci u bratoubilackom ratu,koji vi niste imali.

U Srbiji su postojali logori,ali nijedan nalik Jasenovcu...
« Poslednja izmena: 28. Jan 2008, 15:59:03 od soichiro »
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Pa zar nisu Komunisti pisali i za Cetnike i za Ustase sve najgore?

Ja samo znam da je najveci deo Srba u Srbiji poginuo u sukobima izmedju partizana i cetnika.
Sto ce reci u bratoubilackom ratu,koji vi niste imali.

U Srbiji su postojali logori,ali nijedan nalik Jasenovcu...

Pa da jesu...to i govorim, samo sada se nova povijest pise za Cetnike a stara se uzima o Ustasama...znaci ono sto ne odgovara novo se pise a ono sto odgovara to ostaje u povijesnim knjigama!
Ja neznam tko je od koga ubijen, nisam se za to interesovao, znam da je najvise zrtava sa Srpske strane u Jugi bilo upravo zbog Ustasa...
A daj mi ti objasni kakvi su to logori bili u Srbiji, sta je se desavalo sa ljudima u tim logorima, koje su cuvali Nedicevi junaci i Njemci...? To je njima bilo ugodnije nesto nego u drugim logorima...molim te ako imas nesto posalji mi da procitam o tim logorima...hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2238
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ustase nisu ubijale Srbe samo u Jasenovcu. Moja porodica je poreklom iz Glamoca, malog grada
na jugozapadu Bosne, i tamo je pobijeno i baceno u jamu Koricina vise stotina Srba (izmedju
ostalih sestra moga dede idvojica brace moga drugog dede). U redovima ustasa u Glamocu bili su svi
vojnosposobni Hrvati, kao i vecina muslimana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Ustase nisu ubijale Srbe samo u Jasenovcu. Moja porodica je poreklom iz Glamoca, malog grada
na jugozapadu Bosne, i tamo je pobijeno i baceno u jamu Koricina vise stotina Srba (izmedju
ostalih sestra moga dede idvojica brace moga drugog dede). U redovima ustasa u Glamocu bili su svi
vojnosposobni Hrvati, kao i vecina muslimana.

Oni su sve ubijali sto nije bilo za NDH...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 14:05:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.