Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 21:58:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mesić: Ustaše nanele ljagu Hrvatima  (Pročitano 18735 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 543
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
ej mozda bolje pase rijec kavalir ?
IP sačuvana
social share
tko se pod njimmm vije kukavica nije...crven bijeli plavi to je barjak pravi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610
Citat
Много боље, увек ми засмета када неко крњи лепоту хрватског језика и културе.

ej izvini znam da sam te ovom svojom greskom dirnuo u srce necu vise da krnjim hrvatski jezik , oprosti molim te nisam znao da si tako osjetljiv, nece se vise ponoviti  Smile  Smile
Тисућу година је хрвaтски народ гајио своју културу и језик. И ја га веома ценим и волим!  Smile

Citat
Али опет није баш како треба. 

sta sad ne valja ?

Написао си džentlmem i getlemen а треба džentlmen и gentleman!
« Poslednja izmena: 28. Jan 2008, 00:33:48 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 543
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Тисућу година је хрвaтски народ гајио своју културу и језик. И ја га веома ценим и волим! 

e pa u znak zahvalnosti malo cu da pricam srpskim jezikom.

hvala lepo , bas si me oduseveo. lepo je to kada kada srbin kaze da voli hrvatsku kulturu i jezik, bas lepo.  Smile   Smile   Smile
IP sačuvana
social share
tko se pod njimmm vije kukavica nije...crven bijeli plavi to je barjak pravi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 8800-N73
Mesić je sam naj veća ljiga  Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eh kad to čujem drago mi bude što partizani nisu vjerovali u Boga. A raspitaj se koliko je hrvata bilo u partizanima do 43.

Neznam koliko je bilo ali ako ti znas bio bih ti zahvalan, ja znam da je partizanski pokret osnovan u HR... Ako ti znas koliko je bilo napisi.
Јесте. Партизански покрет је основан у НДХ. Гле чуда, место у коме је почео устанак, зове се СРБ, а већина устаника су, врло неочекивано, били Срби, које је на оружје нагнала смртоносна политика НДХ.

Neznam ja gdje si ti to citao Panini ali ja to nisam citao....
...

27. srpanj 1941.

Započeo je masovni narodni ustanak u južnoj Lici. Gerilski odredi i narod iz Donjo-lapačkog kotara predvođeni komunistima, zauzeli su komunikacije koje vode prema Srbu, napali žandarmerijsku stanicu i zauzeli Srb, porušili željezničku prugu Knin-Drvar blizu sela Tiškovca te kod Klanca uništili kamion ustaša. Ustanak se brzo proširio i u ostale krajeve Like. Taj se dan slavi kao Dan ustanka naroda Hrvatske.

Gerilski i partizanski odredi, pod rukovodstvom Štaba gerilskih odreda za kotar Bosansko Grahovo i okolinu, zauzeli su Drvar i Bosansko Grahovo te uništili više žandarmerijskih stanica. Početkom kolovoza partizanski odredi i ustaničke snage proširili su oslobođeno područje u zapadnoj i istočnoj Bosni. Taj se dan slavi kao Dan ustanka naroda Bosne i Hercegovine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
eh kad to čujem drago mi bude što partizani nisu vjerovali u Boga. A raspitaj se koliko je hrvata bilo u partizanima do 43.

Neznam koliko je bilo ali ako ti znas bio bih ti zahvalan, ja znam da je partizanski pokret osnovan u HR... Ako ti znas koliko je bilo napisi.
Јесте. Партизански покрет је основан у НДХ. Гле чуда, место у коме је почео устанак, зове се СРБ, а већина устаника су, врло неочекивано, били Срби, које је на оружје нагнала смртоносна политика НДХ.

Neznam ja gdje si ti to citao Panini ali ja to nisam citao....
...

27. srpanj 1941.

Započeo je masovni narodni ustanak u južnoj Lici. Gerilski odredi i narod iz Donjo-lapačkog kotara predvođeni komunistima, zauzeli su komunikacije koje vode prema Srbu, napali žandarmerijsku stanicu i zauzeli Srb, porušili željezničku prugu Knin-Drvar blizu sela Tiškovca te kod Klanca uništili kamion ustaša. Ustanak se brzo proširio i u ostale krajeve Like. Taj se dan slavi kao Dan ustanka naroda Hrvatske.

Gerilski i partizanski odredi, pod rukovodstvom Štaba gerilskih odreda za kotar Bosansko Grahovo i okolinu, zauzeli su Drvar i Bosansko Grahovo te uništili više žandarmerijskih stanica. Početkom kolovoza partizanski odredi i ustaničke snage proširili su oslobođeno područje u zapadnoj i istočnoj Bosni. Taj se dan slavi kao Dan ustanka naroda Bosne i Hercegovine.

Panini tu nigdje ne pise da je to prvi partizanski pokret...a ja cu ti ako zelis dati i Njemacke i Engleske izvore za prvi partizanski pokret na podruciju jugoistocne Europe...to je upravo taj u Sisku. Tu pise da se to slavi kao Dan ustanka Hrvatskog naroda a ja sam pricao o tome da je u Sisku pokrenut prvi partizanski pokret na nasim podrucijima...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
ljigu hrvatima su nanijeli svi zločinci među hrvatima pa bili oni ustaše, partizani ili svejedno ko

igranje sa žrtvama jasenovca od strane nekih članova foruma je zaista tužno i jadno, jadnije od ono što svo štrbac radi

sami ste si nabili glavu sa bajkama i pričama o povampirenim ustašama što vam je i bio glavni razlog pobune 1991.god., malo ste se preforsirali pa vam je slobo kriv i izdao vas iako ste se u njega kleli svim srcem

isto tako je smiješno kako su sad odjednom partizani vaši, isto tako je i kralj vaš, i četnici bilo dražini bilo nedićevi tako da ispada da ste se fino podijelili pola u partizane pola u četnika

naravno svi znamo da to nije istina, prvo ste svi bili četnici a kad ste vidjeli da ta opcija ode u kurac i da nema niš od kralja 43. ste odjednom svi postali partizani i antifašisti

zato i nema odmazde partizana nad četnicima kao što je bilo nad ustašama

sve ostalo o jasenovcu je već 100 puta rečeno i protreseno tako da zaista nema smisla

normalan čovjek poštuje svoje žrtve, pa i tuđe, a nenormalan čovjek licitira sa njima i koristi ih u dnevnopolitičke svrhe iz niskih pobuda
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N70
ljigu hrvatima su nanijeli svi zločinci među hrvatima pa bili oni ustaše, partizani ili svejedno ko

igranje sa žrtvama jasenovca od strane nekih članova foruma je zaista tužno i jadno, jadnije od ono što svo štrbac radi

sami ste si nabili glavu sa bajkama i pričama o povampirenim ustašama što vam je i bio glavni razlog pobune 1991.god., malo ste se preforsirali pa vam je slobo kriv i izdao vas iako ste se u njega kleli svim srcem

isto tako je smiješno kako su sad odjednom partizani vaši, isto tako je i kralj vaš, i četnici bilo dražini bilo nedićevi tako da ispada da ste se fino podijelili pola u partizane pola u četnika

naravno svi znamo da to nije istina, prvo ste svi bili četnici a kad ste vidjeli da ta opcija ode u kurac i da nema niš od kralja 43. ste odjednom svi postali partizani i antifašisti

sve ostalo o jasenovcu je već 100 puta rečeno i protreseno tako da zaista nema smisla

normalan čovjek poštuje svoje žrtve, pa i tuđe, a nenormalan čovjek licitira sa njima i koristi ih u dnevnopolitičke svrhe iz niskih pobuda

Ali stvarno ne znam zasto je vama (Hrvatima) problem da kazete, jeste tamanili smo vas u Drugom Svetskom Ratu.
Da priznate da je Jasenovac vasa najveca sramota.
Ma neka ste pobili,a to je blaga rec,samo 100.000 Srba,pa zar je to malo?
A svi mi znamo da je bilo bar minimum  5 puta vise.
Svi mi znamo da su se cak i Nemci,grozili na to sta ste radili u Vasoj Lijepoj u to vreme.
Zato nema potrebe da loptu prebacujete na Srbe,jer smo mi za vas Mala Deca,sto se tice Genocida.

Tema je na,kraju krajeva,jasna.

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820

Ali stvarno ne znam zasto je vama (Hrvatima) problem da kazete, jeste tamanili smo vas u Drugom Svetskom Ratu.
Da priznate da je Jasenovac vasa najveca sramota.
Ma neka ste pobili,a to je blaga rec,samo 100.000 Srba,pa zar je to malo?
A svi mi znamo da je bilo bar minimum  5 puta vise.
Svi mi znamo da su se cak i Nemci,grozili na to sta ste radili u Vasoj Lijepoj u to vreme.
Zato nema potrebe da loptu prebacujete na Srbe,jer smo mi za vas Mala Deca,sto se tice Genocida.

Tema je na,kraju krajeva,jasna.

Soirchio sta tebi vrijedi i da mi miliardu puta kazemo da je Jasenovac najveca sramota kada ti na to neces da cujes...svi smo to sto puta rekli da je Jasenovac najveca nasa sramota ali ti to ne zelis da cujes pa po tome je svejedno sto netko izrekao ili ne kada nema drugoga koji ima sluha za to sto stalno zeli.
I vidis nitko od nas nije rekao da je malo poginulo Srba. Samo izgleda ti to preskaces tradicionalno...

Ja neznam kako to svi znamo kada eto ima sto izvora o tome koliko je ubijeno...

http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Holocaust/Jasenovac.html

IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N70
Pa zasto se onda stalno trudite da umanjite broj zrtava?  Smile
Jesi pogledao Ruske izvore?  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 21:58:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.