Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 17:10:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mesić prima penziju i iz Beograda  (Pročitano 8728 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Vec vidim naslov u nekim novinama u Hr-u: "Hrvatska drzava placa Srbocetnicima koji su razarali Dubrovnik i porusili pola Zagreba mirovine"  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
Vec vidim naslov u nekim novinama u Hr-u: "Hrvatska drzava placa Srbocetnicima koji su razarali Dubrovnik i porusili pola Zagreba mirovine"  Smile
Ma to je bre covece obaveza. Zato njih ne primaju u Evropu. Bas zbog tih s*nja.
Krivicno delo je jedno, pravo na penziju je drugo.Hoce nece, doci ce taj dan.
A ima kod njih nasih Stipica mali milion, svi u Beogradu.
Onaj jarac je to trebao da sredi dok je bio predsednik, ne da se kezi na 39 evra.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pa kako je neko rekao, Mesic je ostvario penziju u Beogradu i tu je uplacivao u kasu. Srbija mu nista ne daje, osim ono sto je ranije uplacivao u penzioni fond Srbije.
Sad sto se on hvali da je bas licno on rasturio SFRJ, nek okaci macku o rep, bio je samo figura izmedju glavonje i krivoustog, oni su razradili shemu zajednicki pa se tako sleperi puni kaljasnjikova gubili u magli (verujem da i nije bilo magle tog jutra)  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Sad sto se on hvali da je bas licno on rasturio SFRJ, nek okaci macku o rep
pa,dobro,dal su ameri,Jevropa,ili on...svejedno je.  Smile sve su to ista govna.  Smile @stevini idoli.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Nov 2010, 02:56:39 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
pa,dobro,dal su ameri,Jevropa,ili on...svejedno je.  Smile sve su to ista govna.  Smile @stevini idoli.  Smile

Dali su, kada je sve bilo jasno. Priznali su ih kad je vec odavno JNA napustila Sloveniju, a u Hrvatskoj rat bio gotov, a glavonja na pregovorima "zaboravio" SAO Krajinu nit ju je priznao, znao je ionako da mu je to potrosna roba.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
Dali su, kada je sve bilo jasno. Priznali su ih kad je vec odavno JNA napustila Sloveniju, a u Hrvatskoj rat bio gotov, a glavonja na pregovorima "zaboravio" SAO Krajinu nit ju je priznao, znao je ionako da mu je to potrosna roba.
Onima kojima je bilo stalo do Jugoslavije (medju njima sam bio i ja), imali su losu percepciju o JNA.
Naime, stvarno je JNA pa ustavu trebala da stiti ustavni poredak.Svi smo ocekivali jednu efikasnu intervenciju, u kojoj bi goveda kao Sloba, Tudjman, Alija bili strpani u mracne celije a sledbenici malo priupitani, po podrumima, sta im nije jasno?
Nismo mi imali percepciju sta se i JNA dogadja. U samom vrhu.

Ovo sto Stipica jarac izigrava (zadnji predsednik, rasturio sam), to je vec bilo nagovesteno 43-e i Jajcu, a potvrdjeno 74-e ustavom.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2010, 09:09:42 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pa sada, rekao je glavonja ovima na vrhu u JNA da ce ih on jedini podrzati inace ce svi da gube polozaje. Pa su se prodali za penzije, stanove, povlastice, nisu bili nesto pametni pa da sednu i izracunaju da jedna Srbija nece moci da izdrzava toliki oficirski kadar.
Da je ostala Juga, ionako bi sledilo dosta kresanja po vojsci (reforme  Smile ) jer je prestao sukob zapad-istok.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
Pa sada, rekao je glavonja ovima na vrhu u JNA da ce ih on jedini podrzati inace ce svi da gube polozaje. Pa su se prodali za penzije, stanove, povlastice, nisu bili nesto pametni pa da sednu i izracunaju da jedna Srbija nece moci da izdrzava toliki oficirski kadar.
Da je ostala Juga, ionako bi sledilo dosta kresanja po vojsci (reforme  Smile ) jer je prestao sukob zapad-istok.
Pa ako hoce da budu drzave, nema toga: bio si mi veran, tebi cu penziju, spomenicu, stan, dodatak a ti nisi pa tebi cu 'bezbolnu palicu'. Nije potrebna tu ni Evropa, ni nista. Samo zdrav razum: kome je gde uplacivano u fondovima, doticni fondovi su duzni da placaju penzione obaveze.
Njihov problem je sto su i Veliki Hrvati i Veliki Srbi, stoka koja sada vrsi deobni bilans, pa zajednicki drpaju za guzice svojih poltrona.I kod njih vlada komunisticka kopilad i brzo se sporazumeju. Mrznja im je hrana da opstanu.
To se vidi i kod ovog jarca Mesica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.2
mob
Alcatel 
ZAGREB 28. 11. 2010
PRESS
PRESS U GOSTIMA KOD BIVŠEG HRVATSKOG PREDSEDNIKA STJEPANA MESIĆA
Stipe Mesić: Uzmite mi penziju, preživeću
Poslednji predsednik SFRJ i doskorašnji predsednik Hrvatske Stjepan Mesić u razgovoru za Press zahvaljuje srpskom PIO fondu što su počeli da mu uplaćuju penziju i ističe da ne vidi ništa čudno u tome što od svih zemalja u regionu jedino u Srbiji nije rado viđeno lice, a prima novac iz srpskog budžeta
Kako kaže, to je novac koji je pošteno zaradio na ime plate dok je bio predsednik Jugoslavije uoči njenog raspada.
- Neverovatno koliko je rasprave o jednom banalnom pitanju. Nešto manje od dve godine sam u Beogradu primao platu iz koje su se plaćali doprinosi. Pohvalno je za PIO u Srbiji, koja prati svoje obaveze. Zbrku je napravila jedna novinarka koja je rekla da ja, koji sam rušio Jugoslaviju, primam penziju u Beogradu. Ali to nije tačno, precenili su me ti koji kažu da sam ja srušio Jugoslaviju - kaže Mesić na početku razgovora koji smo vodili u njegovom kabinetu u Zagrebu na koji ima pravo kao bivši predsednik države.
Nisam bio u Beogradu kao ginekolog
Rečenica „moj posao je završen, Jugoslavije više nema" izgovorena u hrvatskom saboru, međutim, obeležila je političku karijeru Stjepana Mesića, a on kaže da se radi o pogrešnoj interpretaciji onoga što je izgovorio.
- Rekao sam da je moj posao završen, a ne da je moj posao bio da srušim Jugoslaviju. Mene je Sabor poslao u Beograd da radim u jugoslovenskim institucijama,  a ne kao ginekologa - kaže Mesić.
Stjepana Mesića smo pitali zašto do istorijske posete Borisa Tadića Vukovaru nije došlo za vreme njegovog mandata.
- Ovo je samo nastavak procesa. Na ovom prostoru mnogi misle da je istorija počela od njih. I Tadić i Josipović verovatno to misle. Ali pohvaljujem Tadićevu posetu Vukovaru. Kao predsednik, nisam posetio Paulin Dvor, ali sam učinio sve da se uhvate krivci za Paulin Dvor. Ja sam u Beogradu sa Marovićem jasno izvinio svima kojima je naneto zlo zloupotrebom hrvatskog imena. Lično ne moram nikom da se izvinjavam jer su mi svi bili u partizanima, mojoj ženi su svi ubijeni u Jasenovcu. Ali sam se našao na čelu države čiji su pripadnici učinili strašne zločine u ustaškim uniformama. I ja sam se za te zločine izvinio - kaže Mesić.
Njegov antifašizam, ipak, nije ga omeo da u Australiji početkom devedesetih kaže da su Hrvati pobedili i 1941. i 1945. godine.
Nisam pravoslavac, al' nisam srećan ni što sam katolik
Mesić kaže da je bio šokiran kada je u srpskoj štampi pročitao da ga je maćeha (Srpkinja) kao malog krstila u pravoslavnoj crkvi.
- Meni su majka i otac bili katolici i krstili su me u katoličkoj crkvi, a mogu da vam kažem, ni to nije bilo mojom voljom - kaže Mesić.
- Tada sam bio generalni sekretar HDZ-a, stranke koja se dominantno finansirala od emigracije. Kao antifašista na tom skupu, gde je pretežno bila ustaška emigracija, uspeo sam da pronađem način da im kažem da je Hrvatska pobedila 1945. godine, a da ih ne naljutim - objašnjava on.
I ako mi oduzmete penziju, preživeću
Na našu opasku da je „prodao ideologiju zbog para" rekao „da je samo pokušao da im objasni da oni nisu stranka kontinuiteta sa NDH".
Kaže da bi danas to sigurno drugačije formulisao i da je HDZ napustio kada je Tuđman okrenuo stranku u nacionalizam. Ali, zašto mu je pri kraju mandata trebala zvanična poseta Kosovu, kojom je zacementirao loš imidž u Srbiji, Mesić kaže:
- Dobio sam poziv i odazvao sam se - kaže Mesić, da bi kada smo ga pitali kako poštuje ustav zemlje iz koje prima penziju kratko je odgovorio:
- I ako mi je oduzmu, preživeću.
Tuđman bio impresioniran Miloševićem
Stjepan Mesić kaže da Srbija i dalje nije doživela katarzu u odnosu na devedesete, ali da se to nije dogodilo ni u Hrvatskoj
- Da je Tuđman ostao živ, svakako da bi trebalo da završi u Hagu. Nije mogao Milošević sam sa sobom da deli Bosnu i Hercegovinu. Tuđman je bio impresioniran Slobodanom Miloševićem i njegovim uspesima u osvajanju prostora - kaže Mesić.
V. Miladinović
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Sony 
39 evra , pa to je smešno bolje da mu ništa ne šalju ili da mu stvarno daju neke pare.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 17:10:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.