Oluja je vojna akcija koja je sprovedena uz masovno krsenje medjunarodnog humanitarnog prava.Kako prema srpskim vojnicima, tako i narocito prema civilnom stanovnistvu! Zlocini su bili masovni- etnicko ciscenje, zlostavljanje, ubijanje, bombardovanje izbeglicke kolone, unistavanje i pljackanje imovine...To su dobro poznate cinjenice! Imamo ovde i hrvata koji cinicno tvrdi da je moglo biti i gore i da smo dobro prosli. Posto ljudina kaze da smo dobro prosli, onda i ja njemu zelim da isto tako dobro prodje. Sta reci, ne moze se ocekivati od zlocinaca da osude svoj zlocin.
dovoljno je reci da su proterali 200000 ljudi ako su nasi vojnici nesto uradili treba i oni da odgovaraju samo nemojte onu staru balkansku "sta su oni nama radili" pa na balkanu je svako svakome nesto radio tako da to nije opravdanje svi odgovaraju za svoje postupke
Još "samo" 100 000 ih je sa izbjegličkim statusom . Ali kad vi pričate o tome stječe se dojam da je manjina protjerala većinu , pa da vas podsjetim .....
Građani Hrvatske izašli su 19. svibnja 1991. na referendum o budućnosti Hrvatske. Za samostalnu Hrvatsku glasovanju je pristupilo 83.56 % birača. Za suverenu i samostalnu Hrvatsku izjasnilo se 94,17 % birača.
U prosincu 1991. Njemačka je samostalno priznala Hrvatsku, a novu političku stvarnost u siječnju 1992. priznala je cijela Europa, a potom i cijeli svijet.
a drugovi proleteri nisu priznali ni do ljeta 1995 , pa još kao vrhunac bahatosti odbiju Z4 .Šta reći .....
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
jebiga tko vam krvi što ste se bunili i slagali balvane...sve pregovore ste odbili...pa niste valjda mislili da ćemo mi gledati kako bradonje nam se kese sa kninske tvrđave i zajebavaju...imali ste šansu niste iskoristili i popušili...jebiga...
jebiga tko vam krvi što ste se bunili i slagali balvane...sve pregovore ste odbili...pa niste valjda mislili da ćemo mi gledati kako bradonje nam se kese sa kninske tvrđave i zajebavaju...imali ste šansu niste iskoristili i popušili...jebiga...
I ti si na teškim drogama, vama Hrvatima je to izgleda kolektivno da se nadrogirate i da bulaznite ovde na Srpskom forumu.
за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
A ti tim istim "nadrogiranim" Hrvatima nemas bas niti jedan pametan argument za uzvratit sem tih "djecijih" koje ponavljas kao papagaj....E sad se ja pitam sto je tebi ???....Droga ili ???????..........