Ako Hrvatski sabor kao najviše zakonodavno tijelo donese deklaraciju o Oluji i proglasi je legalnom i legitimnom vojnom akcijom oslobađanja Hrvatskog okupiranog teritorija , šta ti hoćeš da čuješ , ja samo mogu reći tako je .
8.08.1995. Hrvatska vojska stala na granicu Hrvatske i BiH.
Pa to samo vi i vaša zločinačka vlast možete tu zločinačku "akciju" i da proglasite "legalno vojnoredarstvenom" jer je to u duhu vašeg vrhunskog licemerja i bezobrazluka!
Zločinci bili zločinci i ostali!
« Poslednja izmena: 29. Mar 2007, 19:02:46 od gebels »
за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Aj zamisli situaciju , da su Hrvati na mjestu Srba , a Srbi mjesto pobjedničke Hrvatske vojske , pa ne bi nam dali da traktore upalimo , bila bi Srebrenica 30x ( 30 x 8000 = 240 000 ) ubijenih na najbrutalniji način . Ali nije Bog dao , Bog čuva Hrvate ..... mi smo nebeski narod bre ti smaraču ......
U onoj situaciji i nakon petogodišnje okupacije i razaranja Hrvatske mogu ti reć da je sve to i dobro prošlo .
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Aj zamisli situaciju , da su Hrvati na mjestu Srba , a Srbi mjesto pobjedničke Hrvatske vojske , pa ne bi nam dali da traktore upalimo , bila bi Srebrenica 30x ( 30 x 8000 = 240 000 ) ubijenih na najbrutalniji način . Ali nije Bog dao , Bog čuva Hrvate ..... mi smo nebeski narod bre ti smaraču ......
U onoj situaciji i nakon petogodišnje okupacije i razaranja Hrvatske mogu ti reć da je sve to i dobro prošlo .
Pa samo vi najveći licemeri zločinci možete da opravdavate zločin nad pola miliona Srba civila kao "legalna vojnoredarstvena akcija".
Pa kamo lepe sreće da smo vas izgazili tenkovima kao što smo krenuli, ne bi se vi sada ovoliko širili ovde bili bi manji od mahovohg zrna!
Ali neka doćiće dan za naplatu starih dugova između vas i nas!
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
jednog dana će naći mene, moj inkvizitor strpljivo čeka tad zasigurno neću biti brži, al kad krv potekne granice nema, samo bjes, želja za osvetom stvorit će od mene životinju, i zato samo u jaja, samo u jaja pokaži malom šta je tehnika samo u jaja, samo u jaja milost je čista patetika
ако Олуја није геноцид онда стварно не знам шта јесте, по њима није било ни геноцида у Јасеновцу... али када треба Србе оптужити онда је у питању само геноцид и ништа мање...
о Месићу не желим коментарисати, крив је колико и Алија,Фрањо и Слоба, у најмању руку што није спречио геноцид, а Срби су осуђени у Хагу и за такве ствари (неспречавање злочина) гадљивац...