Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Ja mislim da bi se među tim papirima nešto moglo iščeprkati , što je nelegalno i gotovo! Pa što se tiče Oluje, tu me najviše zanima uticaj amerike i koliki je on bio i kakav !
Tužite brate Ameriku za agresiju i podržavanje agresije na vassrpski vekovni teritorij i ognjišta , i eto para ..... a imate i jak tim pravnika sa foruma , neće bit problem dokazat . Naslov tužbe : Utvrdjivanje odgovornosti za napad na imaginarnu i od nikog na svijetu priznatu paradržavu RSK ......
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Mi smo vekovna braća , samo nas vi uvijek pokušate zajebat ali nikako da vam prođe ......
Da li ti nisi malo više pobrkao lončiće od te jake droge koju koristiš izgleda da si predozirao, sada si baš previše počeo da haluciniraš, havata te nesvestica
за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!