Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Meridijan Superliga 2005/2006  (Pročitano 52810 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Nisam hteo da nikog uvredim. E sad ovako. Ovaj @kokota toliko potencira partizan a omalovazava zvezdu da to pocinje da nervira.
Zvezda je mnoooogo veci klub nego partizan. Zadnjih par sezona nema rezultate jer je uprava bila takva kakva je bila. Sad je vise nema i nek se vise nevraca. Polako stvari pocinju da dolaze na svoje mesto, ali za sve promene potrebno je vreme i strpljenje. Ja neznam kakav je kokota navijac, dali je sa juga, ili dedica sa istoka ili zapada ( i gricka semenke), ili pak sedi pred televizorom i navija, ali ocito da on vise mrzi zvezdu nego sto voli partizan. Da taj partizan nesto iole vredi nebi ispadao od anonimusa i pobedjivao u sampionatu na penale.

Kao sto sam vec spomenuo zvezda ce da zaigra fudbal, samo je potrebno malo vremena da se situacija smiri i klub lepo organizuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ma znam, ali rekao sam to generalno i tebi i svima nama, zvezdasima.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Ma oke. Mislio sam da si ti mislio da je ovo upuceno tebi. ( U jebote, al sam slozio recenicu) A ustvari kokoti.

Ne lupaj. Da je igrao partizan pa da kazes nesto da nece suditi protiv trenera partizana. Mislim da je ovo jako losa igra zvezde, i da stojkovic mora nesto pod hitno da preduzme. Za prvo mesto nema ni govora, jer je partizan to vec platio unapred, ali da bar budemo drugi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Super.. toliko o zvezdi.. dovoljno je kad mladja koji je bio na tekmi kaze... partizanu da je jos 200 minuta ne bi dao gol.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
on vise mrzi zvezdu nego sto voli partizan.

Ovo uopste nije tacno.I normalno da cu da potenciram svoj klub!Ja mogu da te nerviram ili ne,to je moje misljenje,ako imas nesto protiv slobodno kazi,ali ja ga necu menjati

btw Partizan-OFK Beograd 0-1(Stosic 8. minut)

Ocajna igra,jos gori rezultat,15000 gledalaca..Vermez izvrsio ocajne izmene(ubacio Veselinovica i Babovica u kljucnim trenucima)
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Vermez izvrsio ocajne izmene(ubacio Veselinovica i Babovica u kljucnim trenucima)
Ja od pocetka govorim da je on retardiran.. meni niko ne veruje...
Od prve utakmice... i kad je titula pala.. svi su rekli zasluga trenera i igraca... nema to s trenerom nikakve veze
Jel on ikad napravio valjane izmene.. i na derbiju.. i protiv artmedije.. ni izvodjace penala nije umeo izabrati...
Umesto da naprave ok tim.. ne .. on ne dovede ni jednog napadaca ...
A sta ces...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Ma kojih 200 minuta, dva dana da smo igrali ne bi dali gol... ista slika i protiv OFK Beograda... strasno... a za Vermeza si SF poptupuno u pravu... retardiran je... One izmene ne bi napravila moja bakuta... ma sta da se prica o coveku koji protiv Serifa na domatjem terenu kretje u formaciji 4-5-1...
A izvodjace penala nije ni on birao... sami su se prijavili...
Sva sretja pa ni Zvezda...  Smile
E btw jel tacno da se neki igrac Zvezde slupao sa avensisom taj dan kad je dobio???
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Ja nisam cuo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Za druge se navija PARTIZAN se voli!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1147
E ajde ne lupaj,sf! [-XOn je pustio igrace da se sami javljaju...uostalom kad vash Zenga(navodno novi Mateus) bude uspeo da uradi ono sto je Vermez,ja ne znam,prva tekma poraz 3-0.......sta reci?
Ili kada uradi ono sto je Mateus onda ce biti tek neko i nesto!!!!a ne onako glupi italijan.inace Partizan i dalje pati od nesrece protiv fc artmedie!!!zato smo i izgubili.............(od ofke)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.