Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Menstruacija: oslobodite se bolova  (Pročitano 48739 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma ja ne smijem ni antibiotike da pijem Smile
ja prehladu sa njima ne smijem da lijecim.vec sedam godina.

prije sedam godina sam se imala ugusiti od bakterija u grlu koje su se namnozile zbog moje netolerancije na iste.
a problem se prosirio i dolje...
tek poslije analiza i pracenja moje reakcije dosli su do zakljucka da poslije pada imuniteta,a zatim i mog pokusaja da najobicnijim pentraksilom rijesim problem bezazlene prehlade...napravila sam haos i gore i dolje Smile

a zamislite cinjenicu da sam morala dnevne uloske "diskret" da izbacim iz upotrebe.
jednostavno...koza mi je na njih reagovala...malo je reci burno.
nesto u sastavu pojedinih ulozaka meni nikako ne odgovara.
a isti problem imam sa firmom always...
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
u kiseloj vaginalnoj sredini  sasvim je normalno da se pojave gljivice, to se intenzivira u toku terapije antibioticima jer oni povecavaju kiselost sluzokoze, zato se stavi vaginaleta vec prvo vece kada smo poceli sa antibioticima i dalje dok ne zavrsimo sa terapijom .. kod mene u domu zdravlja doktori pitaju zene da li gljivicama reaguju na antibiotike i prepisuju zajedno i vaginalete
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e taj sam slucaj...

samo sto su mene duze mrcvarili dok nisu dosli do zakljucka da reagujem burnije nego li vecina zena...i da je pozeljno da izbjegavam odredjene antibiotike.

ali od tada prehladu lijecim alternativnim metodama ili nekim sirupima i ferveks praskom...ako je vec malo ozbiljnija prehlada u pitanju...mada nisam sklona tome.

i lijepo sto pitaju tako nesto...mene nisu nikada.
« Poslednja izmena: 17. Okt 2009, 16:48:36 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Citat
Citat
Ja bas jesam pre toga bila a imam i osetljivu kozu, pa sam tamponima resila jos neke probleme!!

Koje majke ti ?

Smile Pa imam osetljivu kožu, pa kad su oni dani ne boli me samo jajnici, vec  moram po deset puta da se tuširam dnevno da ne bih imala i osip ...

Hvala Bogi bilo nekad ... sad je sve OK 
« Poslednja izmena: 17. Okt 2009, 16:56:45 od icafilaaki »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 

Sto da se tusiras ? Ne razumem? Kakav osip ,od cega ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Alergija na hemiju?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Heh, videh da ste mi predložile tampone. Smile

Probala sam i sa njima, ali se nismo dobro slagali.  Smile

Okej, pregrmim nekako i to stavljanje (mada je vaginaleta mnogo elegantnija za staviti nego tampon... mada, nemam neko iskustvo sa njima, samo jednom sam ih koristila, i to kao prevenciju, neke na biljnoj bazi (možda kantarion, ne sećam se, davno bilo)), ali ja... ja sam jedna vrlo čudna osoba sa mnoštvom fiks ideja.  Smile

...da se vratim na priču.... Pod jedan, iako znam lepo da postavim tampon, tako da ga ne osetim, ja znam da je ta krvava prokletinja u meni. Džaba sve, kad ja to znam, i imam osećaj da sam začepljena od dole.  Smile

Drugo, da ne pričam o napadima paranoje zbog tokiskološkog šoka. Jeste da sam freak što se higijene tiče, ali ne znam kako će moje krhko telo da reaguje na to krvavo strano telo u meni. Da kucnem u drvo, osim blage upale jajnika u 17-oj godini, nikada nisam imala problema sa reproduktivnih zdravljem. I nekako imam utisak (čitaj: paranoja) da ne treba da izazivam đavola.

I treće... još jedan, naravno, trip: otpadanje prokletog končića. Znam, znam, to je potpuno bezazlena stvar. Ako otpadne, dovoljno je samo da se sedne na wc šolju, u poziciju kao za veliku nuždu, napraviti koju kontrakciju vaginalnih mišića, i on ispadne. Ali eto, ja rekoh da sam čudan čovek.  Smile

Četvrto... obilne menstruacije podrazumevaju često menjanje tampona. I to je okej kad sam ceo dan kod kuće. Ali, ako negde idem, moram da tempiram vreme kada ču ga menjati. I još jedan prilog tome da sam čudan čovek - ne mogu da menjam tampon (kao i kad je u pitanju velika nužda) nigde osim u svom kupatilu (momkovom evenutalno). I onda se tome doda strah i da ću zaboraviti da ga promenim (još ako me zaista bude malo bolelo, neće biti ničega da me podseća da treba da ga menjam).

Peto... (poslednje, obećavam) - desilo mi se, u jednom pokušaju nošenja tampona, da završim kao Bloody Merry. Vi žene znate na šta mislim.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
prekini da komplikujes ... moj predlog je najdelotvorniji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Citat
Citat
Alergija na hemiju?

Ne razumem ni ja ... niko ne zna od čega ... Jednostavno sva mesta na telu koja su najvise sklona znojenju (npr. prepone, donji deo poprsja i sl.) čim dodju u dodir sa nečim što nije pamuk iziritiraju se i napune užasnim čirevima koji jako bole i upale se toliko da sam tri puta morala kod hirurga zbog toga ...Milion analiza i niko ne zna šta je  Smile

Citat
...da se vratim na priču.... Pod jedan, iako znam lepo da postavim tampon, tako da ga ne osetim, ja znam da je ta krvava prokletinja u meni. Džaba sve, kad ja to znam, i imam osećaj da sam začepljena od dole.  Smile

Bamby  ubedila si me ... prestajem da pokušavam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5

extra  Smile

sto se tice tampona ... ja sam stavljala par puta ... jes ono da se osecas "cistijom", ali dok ja njega stavim, dok se namestim da ga stavim, lakse staviti ulozak ...

i ja sam cula da je always sranje ... ali ja njega samo imam ... ovde posto ulosci nisu velika potrosnja, jer zene koriste uglavnom tampone, ima veoma mali izbor ... uglavnom always ... pa sam nekako prinudjena da njih kupujem ...

ima jos nekih marki, ali za njih nisam nikad cula ...
« Poslednja izmena: 17. Okt 2009, 23:43:17 od mirjanammm »
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.