Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Menstruacija: oslobodite se bolova  (Pročitano 48519 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
iz licnog iskustva govorim, pomaze i caj od koprive, ali one susene sto se kupuje u prodavnicama zdrave hrane. Predlazem ti da probas... recimo nedelju dana pred ciklus skuHas, procedis i popijes vecu solju, naravno i tokom ciklusa. Procitala sam da je kopriva lek i za probleme te vrste.
Čaj od koprive... zapisano u moju shoping listu. Wink

Nisam vidjela da ste pričale o tuširanju ili kupanju tokom menstruacije. Znate li, da li je tačno i provjereno da se usljed dugog tuširanja može lako dobiti odljev? Smile
Meni se to, lično, nije dešavalo, a u tim danima mi dugo tuširanje toplom vodom neviđeno prija.
Po nekoj logici, može doći do odliva, jer se on dešava pri dugoj izloženosti nečemu jako toplom.

Ne znam šta da ti kažem, probaj pa ćeš videti.  Smile Smile

IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Citat
Ne znam šta da ti kažem, probaj pa ćeš videti.

Smile Smile

Pa i ja uživam u dugom tuširanju, pogotovo za vrijeme ciklusa, ali sam čula da to i nije baš preporučljivo od jedne doktorice. Ali ne vjeruj svakome, diplome se lako kupuju. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ja dokrorima nista ne verujem i ne postujem ih uopste i sigurna sam da cu jednog dana zbog toga i nadrljati jer mislim da ja poznajem bolje svoj organizam nego neko ko me prvi put vidi . Smile
Najbolje je da sama uvidis da li ti nesto prija ...tusiranje toplom vodom kontam da siri krvne sudove pa vise krvi i istekne  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Pa uživam ja u tuširanju Smile  ali moram priznati da sam primjetila da mi poslije toga ciklus postaje malo obilniji(ništa strašno, još uvijek su mi dovoljni "ultra ilu normal"), ali nešt' se bojim da ponekad možda previše riskiram s tim. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w350
Pa uživam ja u tuširanju Smile  ali moram priznati da sam primjetila da mi poslije toga ciklus postaje malo obilniji(ništa strašno, još uvijek su mi dovoljni "ultra ilu normal"), ali nešt' se bojim da ponekad možda previše riskiram s tim. Smile

Znaci ja nisam normalna.  Smile

Ne, znam, samo sam drugacija.  Smile

Ja isto uzivam u tusiranju toplom vodom za vreme "onih dana". Ali posle tusiranja skoro da mi i ne curi, znaci samo po malo. Od odliva ni O. Kada se tusiram uobicajeno dugo, do odliva dolazi jako cesto. Ako ne, onda je na ivicu da predje u odliv. Znaci strasno.  Smile
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC One

Napomena-pise Ivanova devojka (Cool-ova "bolnija" polovina)...  Smile

Odakle poceti...Sedimo, blejaza i Ivan mi kaze "Pogledaj temu na forumu, mislim da ce te zanimati!" Kao i obicno, prevrnem ocima i promrljam kroz zube da me njegove rasprave ne interesuju i da ne zelim da citam...nekako me ubedi i sednem ja, i od prve do poslednje strane citam u dahu!!!

Drage moje, ne znam sta da vam kazem, sem da znam kako vam je...Ja sam od onih sto se malo malo, pa sruse k'o domina od bolova...Inace, bila kod gise, sve u redu, mislili da imam policisticne jajnike-pa nemam, radila kolposkopiju, papa test, hormone blablabla, sve extra, jos me gisa nagovara da pocnem da radjam, kaze "mozes 10oro da rodis, zdrava si ko dren!" Sama se mislim, kako da ne, em umirem minimum 7 dana pred krvoliptanje, em grudi ne osecam, brus ne mogu ni da smislim, ne daj Boze da me neko zakaci po grudima!!! kuku  Smile Em, me bole krsta, migrene su nezaobilazne, otezanost u nogama, kao da sam slon, vuce me gravitacija i vise nego sto je normalno, pa sam troma i mrzim samu sebe...Em, mi ide poooodosta, em mi se pred kraj nesto razvuce pa nikako bre da se zavrsi! Taman mislim gotovo, skinem dnevni posle nekih 8-9 dana, a ono kao iz inata curne! Da poludis!

O raspolozenju i da ne govorim, od udaranja glavom o zid, plakanja i kenjkanja, do smeha i tugaljivosti, neke depresivne ranjivosti...Ma pozoriste u kuci!

Elem, pokusavala ja i neke cajeve, preporucili mi cvet nevena da pijem, i nista, mada znam dosta devojaka kojima je stvarno pomoglo, ipak je (kao sto ste kroz temu pomenule) to individualna stvar...Pa sam pila i koprivu i nista...Ja sam Rapten K narkoman i bez njega ne idem nigde, mada sam skontala da pocinjem da bivam imuna i na njega ( pre toga naravno, analgini, kafetini, baralgini, brufeni...). Istina, rekreacija pomaze, i to vam svojski preporucujem! Dok sam se profesionalno bavila sportom, imala sam bolove, ali kad krenu najgore muke, ja se bacim na pod odradim nekoliko serija trbusnjaka i super mi je! Stvar je u prokrvljenosti same materice i njenih veselih zidova, samim tim u dovodu kiseonika, pa definitivno probajte. E da, nece vam pomoci ako se rekreirate samo kada dobijete, mora malo vise da se potrudi, da organizam navikne na napor i vezbu...

Utopljavanje je ok, ali bez preterivanja. Tusiranje toplijom vodom sa oprezom, posto nije bas dobro, kako bi stari rekli, da se podparite, i zbog moguceg odliva i zbog promene ph vrednosti i zbog promene broja optimalne vrednosti bakterija...

Jos nesto, ginekolog me je pitala da li sam se bavila nekim sportom!? Kao hoce da boli kod bivsih sportista...mada mi nesto ta prica ne pije vodu, bolelo je i dok sam bila u sportu!

Trudnoca ce da priceka, posto kao ste neko od vas rece, bolovi bas i nisu valjan razlog za istu, a moja mama je recimo, dobila jos gore bolove nakon 2 trudnoce, tako da... Smile

No, iskreno me, citajuci ovu temu, nasmejala vasa duhovitost, pored svega sto prolazite, a znam doooobro sta prolazite sto se PMSova tice, narocito onaj komentar kako nas PMS utice na nase "jace" polovine  Smile mrzi me sad da nalazim post ali onaj deo "navkao se covek" me je oborio s nogu  Smile Smile

Moj Ivan je u pocetku menjao boje, preznojavao se, nije znao kako da mi pomogne, sta da mi kaze a da ne ispadne kriv (posto mi je u tim trenucima on kriv za sve), ali gle cuda navikao se covek  Smile Sad sam ga zafitiljila, i kad nisam u PMS-u, a popujem, drzim slovo i sl., ja sam za njega zapravo u PMS-u, i to tako 'ladno odmahne rukom i kaze "ma, procice te!" A sta ima da me prolazi, kad nisam u pms-u!? Al', to je druga strana medalje... Smile

Posto sam ispisala roman, i podavila vas sve, jos jedna stvar, kad vec davim, da davim do kraja  Smile
Ako vas ovaj moj, nekad (a verujem da je bilo prilike) ubije u pojam sa nekim stavovima, nervozama, raspravama bez kraja, i beznadeznog ubedjivanja da je nesto belo a zapravo je crno, znajte da sam ja u PMS-u a on izvlaci deblji kraj, pa vam se u njegovo ime unapred i "unazad" izvinjavam za pretrpljene patnje tog tipa i nanetu dusevnu bol! Znajte da mu nije lako, jer njegova nezna, krhka, ljupka polovina, urla kao razjarena zver, psuje kao kocijas, i sa bapskim salom, vunenim carapama, i termoforom na stomaku "djipa" po krevetu od iznemoglosti...

Zelim svakoj da pronadje svoj metod i lek, a ako cujem za neki efikasni nacin uklanjanja PMS tegoba, javljam, ili vam Ivan pise!
Napred samo!
Poz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w350
Ivanova devojko ( Smile ), procitala sam ceo tekst, i mogu da ti kazem da te u potpunosti razumem sto se tice razjarenosti u PMS-u, migrena, grudi koje hoce da otpadnu...

Htela sam samo jedno da ti kazem: mozda te doca i nije tako lose savetovao. Znam XY zena kojima su posle prodojaja bolovi prestali, menstruacija se svela na 3 dana krvarenja, ako se onolicka kolicina krvi moze nazvati krvarenjem. Mislim, naravno da bolne menstruacije nisu razlog za bebca, ali eto, resi sebe razjarenosti i Ivana neprilika...  Smile

Mogla bi ti da se registrujes na forum, i da nam se pridruzis i na ostalim temama, imamo cak i svoj sopstveni deo foruma, mislim da bi ti se svidelo da budes ovde sa nama...  Smile
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Hahaha, reci kao zatrudnis zbog toga  Smile Ma onda bolje idi kod nekog poglavice tekuca voda da te izleci nego tako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w350
Pa vis da je devojka pokusavala sa svim i svacim, de ce tekuca voda ( Smile ) da je izleci...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC One
Mogla bi ti da se registrujes na forum, i da nam se pridruzis i na ostalim temama, imamo cak i svoj sopstveni deo foruma, mislim da bi ti se svidelo da budes ovde sa nama...  Smile

A ne, nece moci (pise autenticni vlasnik naloga)... necete mi uvuci dragu u vas AFZ  Smile

Salu na stranu, zar da mi pored ostalih i ban naloga bude jedna od nuspojava njegog PMS-a?  Smile Imala je nameru da napravi svoj nalog, da ne pise kao "Ivanova devojka" (zvuci kao neciji privezak), ali se ja u poslednjem trenutku setih da je zabranjeno imati dva naloga sa jedne IP adrese a da je sankcija ban.

E sad, i ja bih veoma voleo da se nadje neko efikasno resenje za ove zenske probleme, i to iz vise razloga:

1) Ne mogu vise da gledam kako se muci i previja od bolova... mogu samo da predpostavim koji je to bol
2) Da se ja vise ne osecam nemocno pored nje tokom PMS-a i pored sve dobre volje da ucinim sve sto je u mojoj moci kako bih pomogao (jedan sebican razlog)
3) Da se ne brinem svakog meseca po par dana da li ce mi televizor ostati citav a komsije ogluveti onog momenta kada na TV-u krenu leprsave i razdragane reklame za predivne "one dane" kada devojke trckaraju po teretani, idu u provod, nasmejane su i izgledaju lepse nego ostalih dana u mesecu (jedan saljivi/istinit razlog)
4) Mozda ce se smanjenjem njenih bolova smanjiti i mojim... iz nekog meni jos uvek nerazjasnjenog razloga kod mene se vremenom javila veoma velika empatija i ne mali broj puta me je zaboleo posteno stomak upravo kada boli i nju (naravno, govorim o PMS-u). Naravno, jedno od najlaksih objasnjenja je psiha ali kako je i psiha stvarna pojava kao i bol koji i ja dobijem, bilo bi lepo da isti izostane.  Smile

Svi vasi saveti su dobrodosli i nama, predstavnicima muskog roda... kako rece crnogorac u vicu kada mu se zena poradjala "Fala bogu da je zensko, da se ne muci kao ja"  Smile

« Poslednja izmena: 13. Nov 2009, 02:04:07 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.