Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Memorijalni turnir Valeriji Lobanovski“  (Pročitano 9105 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Mislim da pokusavamo da utvrdimo koje je od dva parceta g*vna manje smrdi... Smile

Niti su ovi stari imali neki stvaran uspeh (plasman u cetvrtfinale nije uspeh) niti su ovi novi kapaciteti da naprave neki uspeh.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Pa u pravu si. To i ja pokusavam da kazem. Jedino zbog cega mi je stalo da ovi sada nesto urade, a za one prethodne me je bilo bas briga, je to sto je odnos ovih igraca prema reprezentaciji, krajnje pozitivan i zato sto se vidi da iz sve snage zele da postignu uspeh, sto se kod onih prethofnih nikada nije videlo, bar ja nisam. U tome je cel apoetna A to sto kazes da ni jedni ni drugi nemaju rezultate je tacno, stim sto ovi tek treba da pokazu sta mogu, a oni prethodni su to vec pokazali.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Sto se tog gesta Kezana, koga inace prilicno cenim, tice, dok himna bude hej sloveni, ja bih na njegovom mestu zapisavao korner zastavicu u znak protesta.
Odlicno, zato i tebe i njega treba proterati iz ove zemlje u neku u kojoj ce vam biti lepse i ciju cete himnu radije pevati.
Gadim se svalkog ko je u stanju da izjavi ovako nesto. To je zvanicna himna ove zemlje, i ona se svirala kad je svaki uspeh ove zemlje ostvaren.
Niko pa ni jedan satirani pedercic kakav je kezman nema pravo da tu himnu / ovu zemlju na taj nacin blati. Ni mnogo veca imena od nega to nisu radila, ni mnogo veci ljudi od njega to nisu radili, vec su pevali svoju himnu, bez obzira na to da li je vole ili ne.

Citat
Ja pricam o prosloj reprezentaciji, gde pod proslom reprezentacijom smtram oni koji je vodio Dejo. Dobro, ako hoces, mozemo pricati i o generaciji od 98. Tada je dolazilo dosta ljudi, ali mislm ne kao sada, a ono sto je najbitnije to je da su ljudi tada odlazili nadajuci se da ce sve te zvezde konacno odigrati makar jednu dobru uktamicu i koliko se ja secam ni jedna utakmica nije zavrsena da su bili ispraceni aplauzima sa stadiona. Takodje o navijanju, odnosno bojkotu reprezentacije i da ne govorim.
Reprezentacija se oduvek bojkotovala i to nikakve veze sa uspesima nema.
Sto se tice publike, i pod dejom je bilo isto ljudi ko i danas.
Sto se zvizduka tice, u beogradu nikad nisu ispraceni zvizducima ni savicevicevi, ovacije su bile protiv italije.

Citat
Niti su ovi stari imali neki stvaran uspeh (plasman u cetvrtfinale nije uspeh) niti su ovi novi kapaciteti da naprave neki uspeh.
Tebi nije uspeh kad neka ovako mala i jedna zemlja u najplacenijem sportu na svetu bude zvanicno po svim statistikmama u 10 najboljih?
Meni jeste. Moglo je mozda i vise, ali i to je bio vrhunski rezultat. Bili smo ispred mnogih velesila
Danas su sledece ekipe ispred nas:
Slovenci, Obala slonovace, Senegal, Svajcerska, Honduras, Jamajka, Egipat, Koreja, Kostarika.
Jel zna neko od vas vise od 5 igraca zajedno za sve ove ekipe?
Evo ja znam mozda 10 zbog slovenaca, da njih nema 3-4.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Petković: "Iza poraza stojim ja!"

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore Ilija Petković izjavio je da ga dva poraza na turniru "Valerij Lobanovski" u Ukrajini nisu poljuljala i da potpuno veruje u fudbalere koje poziva u nacionalni tim, kao i da neće posezati za nekim radikalnim potezima.

"Još ranije sam rekao - sve pobede i pozitivne stvari treba pripisati igračima, a iza svih poraza stojim ja. Ovi momci su sa mnom dve i po godine i ja verujem 100 odsto u njih", rekao je Petković novinarima po povratku sa turnira u Kijevu, gde su "plavi" doživeli dva poraza - od Poljske 3:2 i od Ukrajine 2:1.

Petković je dodao da je u ta dva meča isprobao sve što je želeo i da će mu to dobro poslužiti pred odlučujuće mečeve u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo naredne godine u Nemačkoj, u septembru protiv Litvanije i Španije.

"Taman posla da nas ta dva poraza poljujaju. Ne dolazi u obzir. Bilo je tu i dobrih stvari, u pojedinim segmentima igre delovali smo i evropski, bez obzira što to nekom može da izgleda smešno", rekao je selektor fudbalske reprezentacije SCG.

Petković je poručio da nikako neće biti rigorozan i posezati za nekakvim "sečama".

"Videli smo sve što smo hteli. Nikad nisam bio uznemiren po pitanju kandidata za nacionalni tim, pa nisam ni sad. Do utakmica sa Litvanijom i Španijom ima još dve nedelje. Neću reći da će fudbaleri porasti za te dve nedelje, ali verujem da će i sami uvideti neke stvari i da će ući u bolji ritam, imati bolji osećaj sa lopom", dodao je Petković.

Sledeću utakmicu u kvalifikacijama za SP, reprezentacija SCG igra 3. septembra sa Litvanijom u Beogradu, a 7. septembra gostuje Španiji u Madridu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Inv|ctus_X, jebo te, pa o cemu ti covece pricas??? Koje sankcije, koji uspesi? Kad su ti smradovi od fudbalera ista napravili? Cak i ona generacija Mijatovic, Pixi, Savicevic, Jugovic nije uspela da uradi nesta sto je vredno pomena. Osim ako u te uspehe ne racunas plasman na SP 98 ili plasman Euro 2000, kada samo popili 6icu od lala, pa nam se posle celi svet smejao. Jednostavno ne kapiram da li iko ko ima bar malo mozga u glavi moze da se jos uvek pali na te skotove kad oni igraju? Kezman, Stankovic, Milosevic....?!?!?! Jedino mogu iz cele te grupe luzera da izvucem Duljaja i Jevrica.

Serbian, zaista nema veze sto sam ja grobar. Kad je repka u pitanju nikad nisam igrace delio na nase i njihove. Iako mrzim (ne ne volim, nego MRZIM) Zvezdu, igrace koji su dosli iz tog kluba nikad nisam napadao zbog necega samo zato sto su bivsi ili sadasnji igraci Zvezde. Naprotiv, prosto sam obozavao Jugovica (cak i dok je igrao za cigane), pa Deju genija (ali samo kao igraca, ne i kao trenera), isto kao sto sad mislim da bi pored malog Vucinica, drugo mesto u spicu trebalo da bude rezervisano za Zigica.

Sto se naseg fudbala tice, uopste, bilo da su pitanju klubovi ili reprezentacija, dok se cela ova garnitura lopova ne smeni i posalje negde u Sibir u neki logor na prinudni rad, dok se sistem u potpunosti ne promeni, dok se ne izvrsi privatizacija, dok u nasem fudbalu ne pocnu da se primenjuju principi rada i primeri iz kosarke ili vaterpola, dotle cemo biti ono sto zapravo jesmo : golo govno. I ne kapiram da li jos iko ima iluziju da cemo ici na SP u Nemackoj. A ovo nije pesimizam, vec jednostavno logicko zakljucivanje, za koje ne treba biti previse pametan.

I za kraj, skoro sam negde procitao kako je Paspalj komentarusici odbijanje Stojakovica da igra, rekao da je npr. u fudbalu sasvim suprotna situacija. Navodno, ni jedan igrac ne bi odbio poziv u nacionalni tim, jer je to za njih "svetinja"?!  HAHAHAHAHAHAHA - nevidjena glupost! Pa, ti se paraplegicari odayivaju svakom pozivu ne iz nekih visih, patriotskih razloga, vec zbog toga da bi se negde prodali, stekli bolji status u svojim klubovima (u kojim ionako ne igraju), a cak i kad dodju i obuku taj famozni "plavi dres" iliti  "dres sa nacionalnim grbom"  izgledaju kao da ih je neko silom naterao da tu dodju (primeri Stankovica i Kezmana).

I sve ovo nije zato jer ja ne volim fubal ili ga manje volim od kosrake recimo. Naprotiv, fudbal mi je zaista najvaznija sporedna stvar na svetu , i volim ga daleko vise od kosarke ili bilo kog drugog sporta. Ali, ako se uopste postavlja pitanje izbora, uvek cu pre ptici gledati prave sampione (kao sto su kosarkasi ili vaterpolisti), koji imaju iza sebe i rezultate i titule, bez obzira na sankcije, krzu u drzavi ii sta vec drugo , nego te nakaze od fudbalera.

IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Tebi nije uspeh kad neka ovako mala i jedna zemlja u najplacenijem sportu na svetu bude zvanicno po svim statistikmama u 10 najboljih?
Meni jeste. Moglo je mozda i vise, ali i to je bio vrhunski rezultat.

Pa naravno da nije. Ta lista FIFA nista ne znaci jer je recimo jedna bedna USA na visokom mestu, ispred mnogih boljih reprezentacija. Jednostavno ne pokazuje nista. Merilo uspeha su plasman u polufinale i jace, na evropskim ili svetskim prvenstvima.

Hrvatska je napravila uspeh, a duplo su manji. Pa Bugari su napravili uspeh kada su se plasirali u polufinale. Pa Danci '92. Pa Grci.

To su uspesi zemalja koje su manje od nase. Ajde, ako smo siromasni pa ne mozemo da se poredimo sa Dancima, bar nismo znacajno siromasniji od Bugara i Hrvata pa su oni ipak imali mnogo vece uspehe od nas...
« Poslednja izmena: 19. Avg 2005, 06:17:07 od marniko82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Hrvatska je napravila uspeh, a duplo su manji. Pa Bugari su napravili uspeh kada su se plasirali u polufinale. Pa Danci '92. Pa Grci.

To su uspesi zemalja koje su manje od nase. Ajde, ako smo siromasni pa ne mozemo da se poredimo sa Dancima, bar nismo znacajno siromasniji od Bugara i Hrvata pa su oni ipak imali mnogo vece uspehe od nas...
Hrvati su imali bljesak, slucajan bljesak sa jednom izuzetnom generacijom. Ona je otisla u istoriju, i sta sad? Sad su isto znacajno pali.
Bugari su imali tada izuzetnu reprezentaciju, u trenutku.
Mi kada smo imali najjaci tim nismo mogli da se takmicimo, 92 , 94, 96, a na kraju te generacije smo nesrecno izgubili od onakvih holandjana samo zbog jednog jebenog faula bergampa...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Mi nismo ni taj bljesak imali, da imamo sada u Nemackoj bljesak i ja bih bio zadovoljan. Ne trazim nista vise od polufinala.

Ala sam skroman, necemo realno ni da se plasiramo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Mi nismo imali priliku (sankcije) da imamo taj bljesak ni u jednom sportu kada je zemlja / reprezentacija bila najjaca.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OK, sankcije su puno toga poremetile ali su kosarkasi bljesnuli, odbojkasi isto solidno, rukometasi se bore, a o vaterpolu i ne treba diskutovari...

Samo jadni fudbaleri jos nesto da naprave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.