Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Memorijalni turnir Valeriji Lobanovski“  (Pročitano 9049 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Stvarno im skidam kapu sto se trude.. tu zaista nema sta da se prigovori.. ali aman.. sta su to oni postigli?
Ona reprezentacija je bila 8 i 9 na svetu, ova je 49 na osnovu rezultata... dakle cisto na osnovu rezultata.
I ona reprezentacija je demolirala madjare, i igrala egal sa holandijom i ispala na cistu nesrecu i na berkampov bezobrazluk za koji nije kaznjen.
Imala je svoje debakle, al ako to moze da se desi englezima, nemcima, sto ne bi i nama.
U ostalom, cetvrtfinale uopste nije mali uspeh. Daleko veci od guzvanja sa bosancima i belgijancima u kvalifikacijama.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
NIje problem bila reprezentacija '98, oni su se izgubili izmedju '98 i '00, od onog debakla protiv dopingovanih Holandjana sve je otislo naopako. Zamor materijala na kraju krajeva. A ova sadasnja reprezentacija se jos nije dokazala, ako se budu plasirali na prvenstvo onda ce biti OK, ako ne onda nisu ni za sta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
U francuskoj se najvise pljuvalo po igracima i selektoru...
Ta reprezentacija je izgorela.. i sve je to ok.. i oni su igrali egal utakmicu sa spancima, vodili, a onda je sudija odlucio da se igra dok spanci ne pobede.. nema veze sto ce tekma da traje 100 minuta i sto ce da se sude nepostojece stvari...
Santrac je selektor koga su najvise pljuvali a on je imao najbolje rezultate, posle je bio Boskov i on je onako senilan imao sasvim ok rezultate..
Nemam ja nista protiv.. i ja zelim da ovi klinci naprave nesto jer ako naprave sad, ova ekipa ima jos 10 godina da igra... ali.. realno.. oni nisu pokazali nista vise od zelje.. a zelja nije dovoljna.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Poljska - Izreal 3:2 (1:1)
Šimkovjak 19', Rasjak 76', 88' - Badir 36', Katan 48'
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Ako se plasiraju to je vec nesto ozbiljno, ako ne opet mozemo bez nerviranja da pratimo prvenstvo ako nista drugo... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Da objasnim sta sam mislio. Dakle hteo sam da kazem da mislim da je prethodna reprezentacija, a kada kazem prethodna, mislim da reprezentaciju koja je slavno prosla u kvalifikacijama, pod vodjstvom Deje, imala losije rezultate u trenutku kvalifikacija u kom se ova sadasnja nalazi. Znaci nama su ostale jos tri utakmice, dve protiv Litvanije i jedna protiv Spanije, a u istom periodu proslih kvalifikacija vec smo imali takve slavne poduhvate poput, poraza i neresenog rezultata sa Azerbejdzanom i poraza od Finske. Mi sada nemamo ni jedan poraz i jedini poraz koji bi se realno mogao ocekivati bi bio protiv Spanije.

Medjutim nije ni u tome poenta. Poenta je u tome da je ovo reprezentacija koja ja sigurno losija po individualnim kvalitetima od prethodne, a vec sada ima bolje rezultate, sto znaci da je odnos prema reprezentaciji, zelja da se nesto uradi i zelja da igra sa 100% srca za reprezentaciju, poptuno drugaciji i to je ono sto najvise cenim kod ovih igraca.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Da objasnim sta sam mislio.
Onom izjavom da ne znas kad smo to igrali egal sa Italijanima i da sigurno nije bilo nereseno si rekao dovoljno Smiley

Citat
Dakle hteo sam da kazem da mislim da je prethodna reprezentacija, a kada kazem prethodna, mislim da reprezentaciju koja je slavno prosla u kvalifikacijama, pod vodjstvom Deje, imala losije rezultate u trenutku kvalifikacija u kom se ova sadasnja nalazi. Znaci nama su ostale jos tri utakmice, dve protiv Litvanije i jedna protiv Spanije, a u istom periodu proslih kvalifikacija vec smo imali takve slavne poduhvate poput, poraza i neresenog rezultata sa Azerbejdzanom i poraza od Finske. Mi sada nemamo ni jedan poraz i jedini poraz koji bi se realno mogao ocekivati bi bio protiv Spanije.
A kad si planirao da se u te tri utakmice igra protiv Bosne u Beogradu?
Realno, kako je Litvanija igrala do sad, i od njih mozes da racunas u najmanju ruku da ce biti gusta pobeda ili nereseno.
Tacno je da ova reprezentacija nije imala ni jedan poraz do sada, ni jedan primljen gol, al ako se izuzme ono sto je dala san marinu, nije ih ni mnogo dala, i zabelezila je samo jednu pobedu.

Citat
Medjutim nije ni u tome poenta. Poenta je u tome da je ovo reprezentacija koja ja sigurno losija po individualnim kvalitetima od prethodne, a vec sada ima bolje rezultate, sto znaci da je odnos prema reprezentaciji, zelja da se nesto uradi i zelja da igra sa 100% srca za reprezentaciju, poptuno drugaciji i to je ono sto najvise cenim kod ovih igraca.
Dovoljno je da jednu utakmicu ispuse i mogu komotno da se ne plasiraju. Racunam da spance tesko mozemo da dobijemo u spaniji, mozemo da se vadimo dakle sa bosnom i litvanijom, a to svakako nece biti lako. Dakle, da li se ne plasirali sa 15 ili 13 bodova uopste nije bitno ako ne uspeju da prodju.
Svaka njima cast na zalaganju, ali ako ovakvu grupu ne prodju, nista bolji nece biti od onih prosli, a oni su za razliku od ovih ipak igrali na nekoliko velikih takmicenja i bili koliko toliko zapazeni
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Citat
Da objasnim sta sam mislio.
Onom izjavom da ne znas kad smo to igrali egal sa Italijanima i da sigurno nije bilo nereseno si rekao dovoljno Smiley

Ja sam napisao da ne znam kada su Azerbejdzan i Italija igrali egal.

Citat
Dovoljno je da jednu utakmicu ispuse i mogu komotno da se ne plasiraju. Racunam da spance tesko mozemo da dobijemo u spaniji, mozemo da se vadimo dakle sa bosnom i litvanijom, a to svakako nece biti lako. Dakle, da li se ne plasirali sa 15 ili 13 bodova uopste nije bitno ako ne uspeju da prodju.
Svaka njima cast na zalaganju, ali ako ovakvu grupu ne prodju, nista bolji nece biti od onih prosli, a oni su za razliku od ovih ipak igrali na nekoliko velikih takmicenja i bili koliko toliko zapazeni

Ja nisam rekao da ce se oni plasitari, niti da ce osvojiti svetsko prvensto. Rekao sam samo da mi se veoma svidja novi nacin vodjenja reprezentacije. Znaci Petkovic kao selektor koji je uspeo da promeni odnos igraca prema reprezentaciji, da oni za razliku od prethodnih shvataju da su tu zbog reprezentacije, a ne onda zbog njih. Svidja mi se to sto su ovo radnici, koji trce, lome se, imaju veliku zelju da pokazu da vrede i da reprezentuju svoju zemlju, koja god ona bila. To oni prethodni nikada nisu imali. Kad se samo setim kako su se ponasali, to je bilo skroz jadno. Trening, a oni sve onako dzukacki sa zavrnutom nogavicom odtrenerke, svi pricaju na mobilni, svi setaju po terenu kao neki manekeni. Onda izadju na teren i izgledaju ko razbijena vojska. Toga sada nema. Sada su svi tu zbog reprezentacije, svi se podredjuju timu, nema vise ja u reprezentaciji. Zato mi je stalo da ovi ljudi nesto naprave, dok me je za one prethodne boleo kurac. Da li si mozda primetio koliko ljudi je bilo na utakmicama reprezentacije poslednjih par puta, a koliko je dolazilo ranije? Cak su ljudi poceli da navijaju i ako je i dalje glupa himna i i ako nemaju svoju zemlju, sto ranije nije bio slucaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ja nisam rekao da ce se oni plasitari, niti da ce osvojiti svetsko prvensto. Rekao sam samo da mi se veoma svidja novi nacin vodjenja reprezentacije. Znaci Petkovic kao selektor koji je uspeo da promeni odnos igraca prema reprezentaciji, da oni za razliku od prethodnih shvataju da su tu zbog reprezentacije, a ne onda zbog njih. Svidja mi se to sto su ovo radnici, koji trce, lome se, imaju veliku zelju da pokazu da vrede i da reprezentuju svoju zemlju, koja god ona bila. To oni prethodni nikada nisu imali. Kad se samo setim kako su se ponasali, to je bilo skroz jadno. Trening, a oni sve onako dzukacki sa zavrnutom nogavicom odtrenerke, svi pricaju na mobilni, svi setaju po terenu kao neki manekeni. Onda izadju na teren i izgledaju ko razbijena vojska. Toga sada nema. Sada su svi tu zbog reprezentacije, svi se podredjuju timu, nema vise ja u reprezentaciji. Zato mi je stalo da ovi ljudi nesto naprave, dok me je za one prethodne boleo ku*ac. Da li si mozda primetio koliko ljudi je bilo na utakmicama reprezentacije poslednjih par puta, a koliko je dolazilo ranije? Cak su ljudi poceli da navijaju i ako je i dalje glupa himna i i ako nemaju svoju zemlju, sto ranije nije bio slucaj.
Da.. secam se koliko je ljudi bilo na Juga - Spanija neke 96 - 97 a koliko sad.. bilo je nekad duplo vise jer je stadio i bio puniji i imao veci kapacitet jer nije bio ogranicen sedeci mestima.
Secam se da je na Juga - Juzna Koreja bilo vise ljudi... mada realno za ovakvu reprezentaciju i ovo koliko dodje je ok, bolje i to nego da dodje masa pa da zvizdi.
O dzukackom ponasanju u reprezentaciji u kojoj igra Kezman (poznat kao covek koji je iskocio iz vrste i srkao vodu i zagrevao zglobove dok je svirala himna) ne bih previse govorio.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ja pricam o prosloj reprezentaciji, gde pod proslom reprezentacijom smtram oni koji je vodio Dejo. Dobro, ako hoces, mozemo pricati i o generaciji od 98. Tada je dolazilo dosta ljudi, ali mislm ne kao sada, a ono sto je najbitnije to je da su ljudi tada odlazili nadajuci se da ce sve te zvezde konacno odigrati makar jednu dobru uktamicu i koliko se ja secam ni jedna utakmica nije zavrsena da su bili ispraceni aplauzima sa stadiona. Takodje o navijanju, odnosno bojkotu reprezentacije i da ne govorim.

Sto se tog gesta Kezana, koga inace prilicno cenim, tice, dok himna bude hej sloveni, ja bih na njegovom mestu zapisavao korner zastavicu u znak protesta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.