Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 15:26:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Memorijalni skup!  (Pročitano 18766 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 959
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ramon23 , Mi nikada nismo bili na vlasti, ako mislis na podrsku Milosevicevoj vladi, to je kao kada bi danas optuzio sps za losu reakciju policijskih organa.
Ove ustase su igrale na tu kartu, "zabranice nam okupljanje pa cemo na taj nacin da skrenemo paznju na nase naci delovanje", a dosmanlijama i zapadnim gazdama odgovara taj skup u fazonu "samo srpski nacisti su danas protiv natoa, ostali su se opametili".
Ima neka tajna veza izmedju tih levih i desnih globalista  ... ipak su sve to "bela braca" zajedno sa ujama.

gabica , nemoj da vredjas nas srpske nacionaliste, gebels i ekipa nisu nikakvi srpski nacionalisti, patriote jesu, ali cije ... neznam.
Neka osnuju stranku, pa da vidimo koliko su jaki, ja se ne bih qrcio ako iza mene stoj samoi kombi organizacija.
Oni se predstavljaju kao srpski nacionalisti, zato sam ih tako i nazvala.A i vi se predstavljate tako, a mozda sam i ja srpski nacionalista, ikako nisam ni u jednoj stranci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
"Srpska omladina" kaze ovaj David jevrejsko kopile i kompleksas, koje mrzi svoje jevrejske korene i prezime, pa mi sada glumi tu nekog ustasu hitlerovca, isti smrad kao njegov zapadnoevropski ideolog.
Koji je to smrad od coveka, politizuje nesrecu srpskog naroda pred 150-ak ljudi i desetak skinsa, da bi na kraju govora napao vecinu Srba i pravu srpsku omladinu.
Znaci ceo govor je mamac za glavni detalj ... napad na SRS.
Mi se borimo protiv mnogo vecih i organizovanijih bagri, a ove tarzancice ce jednom za navek unistiti, kada dodje nasih pet minuta.
Neka mirno spavaju dok ih dosmanlije cuvaju, a gebelsi postavljaju njihove govore.

Заиста ми није јасно,који Ти проблем имаш?
Параноју?
О каквом нападу на СРС се ту ради?

Ја сам била тад на том скупу,гледала и слушала све.
Чак сам са некима и причала,после протеста,
нисам приметила да су "скинси" како их зовеш?
................
Опет ћу поновити,
Ма ко да је организовао тај СКУП или ПРОТЕСТ посвећен злочиначком бомбардовању 1999.год. ја бих дошла.
Нажалост,нисам знала да је то организовано, случајно сам наишла,
иначе бих позвала, све које познајем.
Колико видим,њих су и медији бојкотовали.
Медији (читај,власт),су и бојкотовали протесте које су удружења срба са КиМ организовали већ неколико пута,па кад се то било заталасало,након протеста испред Руске амбасаде,онај који је био најављен испред Америчке амбасаде,одмах преузимају(организују) ДСС,СРС,и СПС.До тад полит.странке нису биле виђене на протестима.Прошао и тај протест,
сећате се и
појела маца,
не знам шта је битно изменио у вези статуса КиМ ?
............
Према томе,
или наведи тачно ко су по теби учесници тог протеста,
имају ли своје име,ако су организовани, и где им је седиште,
или више немој као папагај понављати фразе....ццц !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 959
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
A ti ne znas na cijem si skupu bila?Ja mislim da se zovu "srpski nacionalni stroj".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Goran Davidovic poznatiji kao Firer i vodja te nacisticke organizacije "nacionalni stroj" je drzao govor, ostali su nebitni t.j. u njegovoj su senci.

Drenjina, kao sto i rekoh vi slucajni prolaznici ste bili u vecini.
Njihovo sediste je u Novom Sadu.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
A ti ne znas na cijem si skupu bila?Ja mislim da se zovu "srpski nacionalni stroj".

Ишла сам преко Трга тај дан и видела то што сам већ написала.
Прочитала сам и летак који је био у близини налепљен,а касније сам видела да се тај исти летак налази на почетку ове Теме.
Из њега се не може видети ко су организатори.
А видела сам само младе који су били са заставама,српским.Неки су имали и капе,српске војничке /исте онакве какву носи Младић/
И није их било само шачица.
А,ако се тако зову,
па онда сам и ја у њиховом националном строју,
и ја сам националиста!

А и то што су говорници говорили,било је примерено тренутку и достојанствено,тако да не схватам шта ту није било у реду?
Goran Davidovic poznatiji kao Firer i vodja te nacisticke organizacije "nacionalni stroj" je drzao govor, ostali su nebitni t.j. u njegovoj su senci.

А,значи тај Горан је нациста,а они што су били су припадници нацистичке организације!
Дај,немој ми причати,

Е,ни радикали нису више оно што су некад били.
Где би нам сада био крај!

« Poslednja izmena: 31. Mar 2007, 04:24:25 od Drenjina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 959
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Oni koriste svaku priliku da sami sebe propagiraju,te ispada da su se samo oni setili da je na taj dan bilo bombardovanje.Cudi me da taj njigov firer nije u zatvoru,neki su pohapseni i osudjeni posle onog upada na filozofski fakultet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

ТИ си најобичнији тупави дебил који меша бабе и жабе! Немаш појма неке ствари, не знам само ко ти је испрао мозак, ако си га икада и имао! Што ниси дошао на тај скуп, "велики патриото" да се разрачунаш са тим усташама????
Зато што си најобичнији дебил и интернет лајавац!!!

За све необавештене дебиле ево како је изгледао тај "усташки, нацистички" скуп! Слика говори боље од речи!!!
П.С. Сад ће наравно неки малоумник да се истрипује у вези мог имена, У-Серб, али нећу вам одати тајну, чисто да видим колико ваш идиотизам далеко допире!!!
П.С.2 биле су три колоне са по 80-100 људи+још неких двеста присутних са стране!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"Srpska omladina" kaze ovaj David jevrejsko kopile i kompleksas, koje mrzi svoje jevrejske korene i prezime, pa mi sada glumi tu nekog ustasu hitlerovca, isti smrad kao njegov zapadnoevropski ideolog.
Koji je to smrad od coveka, politizuje nesrecu srpskog naroda pred 150-ak ljudi i desetak skinsa, da bi na kraju govora napao vecinu Srba i pravu srpsku omladinu.
Znaci ceo govor je mamac za glavni detalj ... napad na SRS.
Mi se borimo protiv mnogo vecih i organizovanijih bagri, a ove tarzancice ce jednom za navek unistiti, kada dodje nasih pet minuta.
Neka mirno spavaju dok ih dosmanlije cuvaju, a gebelsi postavljaju njihove govore.

Заиста ми није јасно,који Ти проблем имаш?
Параноју?
О каквом нападу на СРС се ту ради?

Ја сам била тад на том скупу,гледала и слушала све.
Чак сам са некима и причала,после протеста,
нисам приметила да су "скинси" како их зовеш?
................
Опет ћу поновити,
Ма ко да је организовао тај СКУП или ПРОТЕСТ посвећен злочиначком бомбардовању 1999.год. ја бих дошла.
Нажалост,нисам знала да је то организовано, случајно сам наишла,
иначе бих позвала, све које познајем.
Колико видим,њих су и медији бојкотовали.
Медији (читај,власт),су и бојкотовали протесте које су удружења срба са КиМ организовали већ неколико пута,па кад се то било заталасало,након протеста испред Руске амбасаде,онај који је био најављен испред Америчке амбасаде,одмах преузимају(организују) ДСС,СРС,и СПС.До тад полит.странке нису биле виђене на протестима.Прошао и тај протест,
сећате се и
појела маца,
не знам шта је битно изменио у вези статуса КиМ ?
............
Према томе,
или наведи тачно ко су по теби учесници тог протеста,
имају ли своје име,ако су организовани, и где им је седиште,
или више немој као папагај понављати фразе....ццц !

Дрењина, немој да се оптерећујеш са гомилом интернет балаваца који не виде даље од свог носа! Да, био сам и ја тог дана, чисто да видим и заиста су ме одушевили! Минут ћутања, оборене заставе, говор, ерупција патриотизма, заиста незаборавно!
Много боље него досадашњи "патриотски" скупови које злоупотребљавају политичари зарад јефтиних политичких поена!
Мука ми је од свих њих!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 959
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
A ko je rekao da je to bio ustaski skup?Nije bio ustaski,ali je bio nacisticki.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Да, да видим! Све саме свастике, хитлерове слике и салутирање нашем "фиреру" до странса....
Ако си глупа, ниси ваљда слепа. Видиш ли ти те слике!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 15:26:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.