Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 19:51:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Megaupload zatvoren od strane FBI  (Pročitano 238735 puta)
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Alcatel One Touch
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Postoji Linux, Open Office, Gimp i gomila toga za dzabe, ima cak i igara za dzabe (npr. Arma2 postoji u free verziji)...

Постоји и Југо, па возимо Мерцедес... 

Jasno da postoji, ali ga kupimo...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ja mjesečno pređem bar četiri igre... Dakle 250 evra. O čemu dalje da pričamo?

Pa da. To ti je 300$ amerikancu, kome je plata min 3000$. Da zivim tamo, vjerovatno ne bih bio gusar.

Što znači da ćeš u našim uslovima rado dati 3.000 za 30 filmova ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50229
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Ja neke igre kupim. Ispoštujem autora. Ali gledajući cijene nema šanse da sve što probam mogu i da platim. Cijene igara kao i svega ostalog rastu.. Troškovi života rastu. Evo, sada su i do 80 evra:

http://www.gamestop.com/ps3/games/final-fantasy-xiii-2-collectors-edition/98101?loc=topps3games_row6_col2

A šta dobiješ za to? 5 do 6 sati kampanje.  Kapiram ja da je nelegalno. Ali kako je sve krenulo još će nam uvesti i ekološku taksu za vazduh. Koliko potrošiš kiseonika - toliko platiš.
« Poslednja izmena: 14. Feb 2012, 18:11:04 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Ja neke igre kupim. Ispoštujem autora. Ali gledajući cijene nema šanse da sve što probam mogu i da platim. Cijene igara kao i svega ostalog rastu.. Troškovi života rastu. Evo, sada su i do 80 evra:

http://www.gamestop.com/ps3/games/final-fantasy-xiii-2-collectors-edition/98101?loc=topps3games_row6_col2

A šta dobiješ za to? 5 do 6 sati kampanje.  Kapiram ja da je nelegalno. Ali kako je sve krenulo još će nam uvesti i ekološku taksu za vazduh. Koliko potrošiš kiseonika - toliko platiš.

Pa eto, ako nekim cudom ukinu pirateriju (iluzorno) manje ce se kupovati igara pa ce morati da snizuju cene
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
Zastava Uzice
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
SonyEricsson k810i
Cuj zasto ljudi koriste pa zato sto nesto sto kosta 50e dobijes dzabe. Ja sam prvi da se ispostuje autor i da se rad plati. Ali prvo cena jedne igre nije realno da bude 50e. A drugo ko ce da ispostuje u Srbiji sa platom od 200e. Mnogo puta se vodila rasprava na ovu temu na mnogim forumima. I ja samo kazem ziveli torrenti i rapid bratija...
IP sačuvana
social share
Ne umem da pisem. Jel moze X.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
овај...ради филесерве Smile
брзина је смејурија јбг али бар ради Smile  ово је неки раритетан бенд па сам их нашао само на овим линковима Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2012-02-14_182317.jpg
(150.21 KB, 1920x1080)
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50229
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Postoje dobra koja u XXI-om vijeku ne trebaju da budu luksuz. To su TV, internet, novine, knjige, časopisi, filmovi, video igre... ALi nažalost kod nas ljudi ni to ne mogu da obezbijede. I takva situacija ne bi trebala da bude nešto sa čime ćemo se pomiriti. Na zapadu su cijene svega toga za naš pojam neizdržive. Zamislite da se sutra probudite kad ono novine 100 puta skuplje, RTS taksa 200 puta, internet 300. Da li bi sve to platili ili gledali da se "snađete"? Ja ne mogu da shvatim ljude koji bi se pomirili sa tim... Da multimilijarderskim kompanijama poklone primat nad kulturnim dobrima čitavog čoviječanstva. Naravno, ne treba sve ni biti džaba. Mora se platiti, ali onoliko koliko kupovna moć realno dozvoljava. Pa ko je nezadovoljan ne mora ni da proizvodi.
« Poslednja izmena: 14. Feb 2012, 18:31:30 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2538
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Postoji Linux, Open Office, Gimp i gomila toga za dzabe, ima cak i igara za dzabe (npr. Arma2 postoji u free verziji)...

Постоји и Југо, па возимо Мерцедес... 

Neuporediva analogija.Kada bude moguce od jednog mercedesa kopirati jos 1 000 i izdeliti ih sa pola sveta onda ce biti isto.Ne razumem tvoj stav,pricas da piratises a ovamo se boris za nesto sasvim suprotno sto je u osnovi i normalno i legalno,ali realno pa i materijalno neostvarljivo za 95% covecanstva.Kada poskupe struja ili gorivo malo toga mozes promeniti sem da se bunis ili evenutalno protestvujes ali ces malo toga promeniti,ali protiv "nerealnih i alavih" apetita pojedinih grana industrije jos postoji nacin da se "protestvuje" konkretno na internetu,a kada budu i to onemogucili onda cemo sedeti za kompom sa svega par osnovnih programa,2-3 igrice,5 novih pesama ili filmova mesecno i nece biti ni potrebno diskutovati o ovoj temi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Postoje dobra koja u XXI-om vijeku ne trebaju da budu luksuz. To su TV, internet, novine, knjige, časopisi, filmovi, video igre... ALi nažalost kod nas ljudi ni to ne mogu da obezbijede. I takva situacija ne bi trebala da bude nešto sa čime ćemo se pomiriti. Na zapadu su cijene svega toga za naš pojam neizdržive. Zamislite da se sutra probudite kad ono novine 100 puta skuplje, RTS taksa 200 puta, internet 300. Da li bi sve to platili ili gledali da se "snađete"? Ja ne mogu da shvatim ljude koji bi se pomirili sa tim... Da multimilijarderskim kompanijama poklone primat nad kulturnim dobrima čitavog čoviječanstva. Naravno, ne treba sve ni biti džaba. Mora se platiti, ali onoliko koliko kupovna moć realno dozvoljava. Pa ko je nezadovoljan ne mora ni da proizvodi.

Hebi ga, bilo bi divno da je neki nov mobilni umesto 500 evra u Srbiji samo 100 zbog manjeg standarda  Smile

Cuj zasto ljudi koriste pa zato sto nesto sto kosta 50e dobijes dzabe. Ja sam prvi da se ispostuje autor i da se rad plati. Ali prvo cena jedne igre nije realno da bude 50e. A drugo ko ce da ispostuje u Srbiji sa platom od 200e. Mnogo puta se vodila rasprava na ovu temu na mnogim forumima. I ja samo kazem ziveli torrenti i rapid bratija...

Neuporedivo jeftinije je da se skine. A sad, realna cena igre? Kad pogledas koliko zaposle 3d umetnike, pa za teksture, programere, muziku, sound, imaju budzet ko omanji film  Smile

Neuporediva analogija.Kada bude moguce od jednog mercedesa kopirati jos 1 000 i izdeliti ih sa pola sveta onda ce biti isto.
Citat

Analogija jeste ma mestu jer i taj softver, filmove, muziku neko pravi, ulaze novac u to i oce da zivi od toga, kao i eto fabrika automobila....

u,a kada budu i to onemogucili onda cemo sedeti za kompom sa svega par osnovnih programa,2-3 igrice,5 novih pesama ili filmova mesecno i nece biti ni potrebno diskutovati o ovoj temi.

Reko sam, Linix, Gimp, Open Office i jos dosta nesto stvari za dzabe al eto, nije sareno, ne kosta nista pa nikog ne zanima, misle kad je dzabe, ne vredi nista

Ne razumem tvoj stav,pricas da piratises a ovamo se boris za nesto sasvim suprotno sto je u osnovi i normalno i legalno,ali realno pa i materijalno neostvarljivo za 95% covecanstva.

Prvo, eto, ne "piraterisem", taj izraz se dosta izandjao, prava piraterija je ustvari pravljenje ilegalnih kopija i prodavanje istih, skidanje i postavljanje stvari za dzabe nije piraterija ali eto, u ovoj histeriji su pomesali sve. Drugo, ja naravno skidam filmove, kraduckam i priznajem to, ali eto, znam da je kradja, doduse, vise kraduckanje. E, ako to mi ukinu, reci cu da im je to pede*** fazon (ne aludiram na homoseksualce vec karakternu osobinu). I sta onda, necu reci da je fasizam (mislim, kakve veze ima Musolini i Franko sa ovim), nit mi eto ukidaju neku slobodu na netu time sto ne mogu da skidem dzabe film koji se meni svidja. Ukinuli su MU i sta sad, trazice ekipa dalje, ko kad zakrpe jednu rupu u ogradi pa masa nadje novi fazon za preskakanje, nista strasno...

Neuporedivo jeftinije je da se skine. A sad, realna cena igre? Kad pogledas koliko zaposle 3d umetnike, pa za teksture, programere, muziku, sound, imaju budzet ko omanji film  Smile
« Poslednja izmena: 14. Feb 2012, 18:46:34 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 19:51:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.