Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 18:00:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Megaupload zatvoren od strane FBI  (Pročitano 237965 puta)
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Citat
Kada sam skidao filmove, uvek sam tražio najbolji mogući kvalitet. Zapravo, uopšte ne skidam film dok se ne pojavi u 1080p kvalitetu, makr to značilo da treba da čekam i nekoliko meseci... Znam da ima komentara na sajtovima da torent trakerima, ali nekao ima ne verujem, ubedljiviji su mi screen shotovi na nekom warez-u.

1080p kvalitet nije rezervisan samo za megaupload, rapid, filesonic... Imas ga i na torentima.
Ako me nisi razumeo, screenove imas i na torent sajtovima, pojedini sajtovi i ne primaju upload fajlova dok ne postavis screen.

Citat
A uz to potoje i ovi problemi sa malim brojem seed-era i sa nepostajanjem seede-era za neke stvari, dok preko linkova možeš da nađeš gotovo sve što postoji.

Voleo bih da imam snage da ti objasnjavam, ali zaista nemam.
Nemoj prelaziti na torente, oni su sranje, nikad ne znas sta skidas, nikada nemas dobre brzine i nikada od tebe nece biti korektan korisnik posto si navikao na hit&run sistem skidanja, a to je ono sto u file sharing svetu ne pije vodu...

Ne bih da ulazim u raspravu o validnosti i ispravnosti sistema kod torenata i kod megauploada... Ali ajd ovako:
Sta je piraterija po definiciji (u ovom slucaju, naravno)?

Skidanje i shareovanje materijala bez naplate.

Da li megaupload postuje to?
Ne, do detalja...
Postoji premium koji ima full download dokle god placas...

Ne placas autorska prava onima koji su kreirali film, muziku, knjige... Placas nekom trecem, koji od premium naloga zgrce milione.

Sto je to bolje od kojekakvih agencija, agenata, producenata??

Ako cemo realno jedina prava piraterija trenutno jesu torenti...
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 00:05:48 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50050
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
A uz to potoje i ovi problemi sa malim brojem seed-era i sa nepostajanjem seede-era za neke stvari, dok preko linkova možeš da nađeš gotovo sve što postoji.

To je ključni problem. Čim potražiš nešto što nije mega popularno, nećeš naći aktivne seed-ere... A i da nađeš nešto sa slabim seedom, trebaće ti mjesec dana da to skineš. Dok MegaUpload završi istu stvar za jedan dan. Uz rapidshare, dosta se koristio i kod nas pa se lako nalazila domaća sinhronizacija. Inače, pravi je pakao skinuti domaću verziju bilo čega preko torenta. Npr. neki dan sam na MegaUpload-u našao čitavu stranu seriju od 170 epizoda sa srpskim prevodom ... Takvo nesto se nikada neće moći skinuti preko torenta...  
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 00:08:30 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ja skidam vrlo malo stvari, uglavnom su to filmovi, koji budu i 4-8 GB teški, za šta mi je potrebno recimo par dana, ukoliko su fajlovi po standardnih 100 MB, računajući da ću koristiti jdownloader i reset modema...

Razlog zbog kog ne koristim torente je taj što nisam imao potrebe za njima, jer tih par filmova nađem u željenom kvalitetu na warezima i mogu da biram host server, tip video fajla... Nekoliko puta sam stavljao trakere da se skidaju i onda čekao danima da se fajl preuzme, zato što je ostalo malo seed-era. Suprotno tome, ozbiljni uoloaderi postavljaju fajlove na više host servera, tako da mogu da se skidaju više njih istovremeno, a kad završiš, nemaš obavezu da seed-uješ... Nemaš ni sa torentima, ali te makar ne grize savest što si grebator.

A i ne znam bre gde da nađem trakere, screesnove i komentare, znam samo onaj jedan sajt m*nin*va. Smile N
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
torrenti, torrenti braco... a ne megaaploudovi i rapidserovi..

Woooord.     Smile

Ne podnosim internet-fašiste koji zarađuju bogatstvo svaki dan,a ponašaju se ko cigani.

A Rapid jedva docekao i o'ma' nabacio cekanje.  Smile

A šta's pa očekivao od tih fašista? Nemačka kompanija pod upravom Švajcaraca.Pa,odmah znaš da moraju da budu neki fašisti.
Uostalom,odeš na sajt i uveriš se.Premium članovi samo što ne dobiju i blowjob,a svi drugi su im ko niža rasa.

MegaUpload mu je bio jedina prava konkurencija. Vjerovatno su zbog njega poboljšali uslove free korisnicima.

Šta su poboljšali? Više ne čekaš ceo minut,samo 45 sekundi? E,hvala im,baš su zlatni.
Poke*am im se kolko su zlani.

A kako utvrdite "kvalietet robe" ako koristite torente?

Čitanjem komentara koje ostave oni koji su ga skinuli.Ja imam politiku da ako nađem tri komentara u kojima se zahvaljuju,ili baš javljaju da radi,da znači da nije fake,nema opasnosti i da zaista radi.
Pojedince koji se useru zbog lažnih uzbuna antivirus programa koji detektuju crack kao trojance ignorišem.

Na isti način proveravam ima li seedera.Ako navodno ima,ali neće,resetujem par puta.Pa ako neće ni posle dva sata fore,tražim drugi torrent.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Mininova je mrtva, oni rade samo sa legalnim fajlovima, nema piraterije.

Dajem primer jednog fajla sa torenata.
U pitanju je prva sezona serije iz 1984-te za koju nikad nisam cuo, ali sam stavio da se skida da vidim brzine...
Ako je to mega popularno onda sam ja magare.
Velicina torenta 4.36 gb.
Download brzina se vidi na slici i broj seedera takodje, zaokruzio sam ih

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

primer.jpg
(17.1 KB, 1263x35)
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 00:30:55 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
@Hkj
Pa zato sto sam to ocekivao i smejem se tome Smiley Bilo je za ocekivati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.38
mob
HTC Wildfire S
Jbt al' ste alavi...  Smile aj što vam je "džabe" preko kojeg god da ćapate... nego se još i bunite... eee....  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Pa,prosto je - zašto da skidam od cigana nešto za šta čak ne znam ni dal će mi raditi,al znam da ću da čekam,i,ako ne radi,dobijem novu priliku tek sutra,kad mogu da skinem od drugih,kod kojih mogu odma da proverim sve što me zanima,i još mogu da radim to beskonačno puta...

Ovo što ovi rade je baš ciganski.Mogu da rade još deset godina samo uz nadoknade od reklama,a opet se ponašaju ko poslednji klošari.To je smešno.I naravno da ću ja onda,ako imam izbora,izabrati ono što je još lakše,a opet besplatno.

Na kraju krajeva,sam taj izraz "džabe" je u ovom slučaju vrlo diskutabilan,jer na internetu krade svako ko stigne od koga kod stigne,tako da je to samo još jedan od razloga što ih mrzim.Jer dobijaju sve džabe,a prodaju ih za fine pare.

I baš zato me u 95% slučajeva ni najmanje ne grize savest kada nešto skidam(ali bih opet dao pare za neke originale,jer njihovi tvorci zaslužuju).Zato što znam da danas svi kradu šta stignu,gde stignu,a i da mnoge države odakle dolaze ti proizvodi isto tako kradu od nekih drugih država.Tako da me baš briga.
Možda zvuči malo nategnuto,ali tako je.Kad ostali postanu poštenjačine,onda ćemo i ja i Srbija.Dotad...ma,zabole me.
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 00:58:40 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Spas iz svemira

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 331
Zastava U devojkama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG G2
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1932218_700b.jpg
(232.42 KB, 700x1890)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50050
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Šta su poboljšali? Više ne čekaš ceo minut,samo 45 sekundi? E,hvala im,baš su zlatni.
Poke*am im se kolko su zlani.

Ukinuli su i tih 45 sekundi kad su skapirali da će im svi korisnici otići na MegaUpload...

Tek ćemo se sada načekati. Za početak 3 minuta a poslije ćemo da vidimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 18:00:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.428 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.