Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 23:06:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Megaupload zatvoren od strane FBI  (Pročitano 237134 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Apple iPhone 4
Maya pleme je bilo u pravu! Smak sveta 2012!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
u pravu si maradiću, ali oni su ugasili megaupload jer kao vlasnici su trebali da proveravaju svaki fajl koji se okači i da brišu muziku film serije, i to je jedini razlog ! a na koju foru bi ovi vlasnici uspeli svaki dan da pregledaju desetine hiljada fajlova to stoka iz FBI nije rekla normalno jer je tako nešta nemoguće

Istina, oni nisu proveravali vec samo brisali posle prijave ili opomene. A neko drugi je sedeo i trazio linkove i koji je bio placen od industrije. Ali opet se tacno zna da hostinzi placaju pojedince da bas kace fajlove koje svi traze ali naravno, nisu imali dokaza. Hostinzima je u interesu da imaju tu robu inace bi imali mozda dvadesetak pretplatnika posto recimo video produkcije koje svoje fajlove salju putem interneta i koji su veliki stotine gigabajta (trenutno je to najveci share trafic, koji je legalan) salju preko svojih servera a ne na hostinge. Za legalni video postoje isto platforme kao recimo Vimeo.
Koji bi hosting stvarno poceo da reseta po ilegalnim fajlovima, useri bi pobegli od njega ko djavo od krsta i presli kod drugog cak i ako bi ovi samoinicijativno obrisali mozda ni 10% fajlova.
A da uzmu neke Indijce koji bi procesljali internetom, efikasnost ne bi izostala.

Kao sto rekoh.. uvek je tu P2P...

Sad.. ljudima je mnogo lakse da odu na neki sajt i sve odrade sa jednim klikom, ali ja ipak volim da delim sa citavim svetom... Smile

Kod hostinga je sve lakse, kliknes i skidas, nema rizika, u krajnjem slucaju vlasnik ode u corku. Kod P2P dolaze kuci onome ko je ponudio nesto za skidanje posto ima dezurnih koji za kintu sunjaju berzama

Pokusali.. obilo se o glavu .. Smiley

A i torrent trackeri ne hostuju nelegalni sadrzaj. Smiley

Ne hostuju, ali ako dodje SOPA, nece biti ni trackera

Maya pleme je bilo u pravu! Smak sveta 2012!!!!!!!

Imas pravo  Smile

« Poslednja izmena: 20. Jan 2012, 14:29:28 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2538
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
SOPA jos nije usvojena u kongresu,glasanje o tome ce biti 24. januara,a megaupload je,iako registrovan u Hong Kong-u,imao nekoliko servera u Virdziniji,tako da su zbog te cinjenice mogli da ih zatvore.Ako SOPA prodje,ovo sto su uradili megaupload-u ce biti preslikano i za ostale share sajtove ili torrent sajtove,nevezano za zemlju gde su hostovani,jer ce im biti olaksana procedura da ih gase po citavom svetu,i nece samo Amerika da bude pogodjena SOPA-om nego svi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
U nekom najgorem sluchaju, vratili bi se ljudi tezgarenju, shto je za njih i bolje... virtuelni shoping od 100% popusta chak i njima kvari biznis  Smile

Eto,napokon da jos neko zna za "kupovinu sa 100% popusta".  Smile To je ono sto pricam - ako oce da se igraju sa zakonom,moze.Za sve uvek moze da se nadje neki drugaciji naziv ili ligitimitet.  Smile

P.S. Neko je spomenuo youtube... Da njega blokiraju na jedan dan kao wikipediu, pa tachno bi izbio linch   Smile

Njega samo siluju.

Nista,ako nastave ovako,bice ko u dobra stara vremena - "berza" kod SKCa,pa biraj.  Smile Ono sto smo mi imali pre 10 godina,oni ce uvesti sad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Omnia II
SOPA jos nije usvojena u kongresu,glasanje o tome ce biti 24. januara,a megaupload je,iako registrovan u Hong Kong-u,imao nekoliko servera u Virdziniji,tako da su zbog te cinjenice mogli da ih zatvore.Ako SOPA prodje,ovo sto su uradili megaupload-u ce biti preslikano i za ostale share sajtove ili torrent sajtove,nevezano za zemlju gde su hostovani,jer ce im biti olaksana procedura da ih gase po citavom svetu,i nece samo Amerika da bude pogodjena SOPA-om nego svi.

Što bi, po tebi, trebalo da znači da, ako ja u jebenoj vukojebini u Doboju, BiH, napravim sebi neku kučnu verziju servera, prikačim ga na net i tu share-ujem neke pesmice, nullovane skripte itd, FBI, interpol  ili neka druga vladina organizacija će mi zakucati na vrata? Ajde, baš me interesuje kako će to da funkcioniše...

Jedini način na koji će vlade uspeti rasturiti internet pirateriju i sl. jeste da preseku kablove i ugase internet, a to će im malo teže poći za rukom...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Citat
što ne zatvorište one slepačke sajtove poput fileserva ili filesonica, hotfile-a, nabijem ih na captcha kod...
Smile

Pu pu pu...pa odakle da skinem onda Shameless mkv? Smile

Steta za megaupload, jedan od boljih hostova.
« Poslednja izmena: 20. Jan 2012, 15:17:26 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S III
Ne mogu da vjerujem, iskorijenise ga potpuno...  Smile .. nepovratno ?  Smile  rip ?

« Poslednja izmena: 20. Jan 2012, 15:27:57 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Uvek ce morati da postoje host sajtovi upravo iz razloga sto je nemoguce sve slati mailom.... a gde je host sajtova, normalno da nece moci da se pregledava svaki fajl za copyright... iz chega sledi da ce piraterije uvek i biti... Tako da ne znam shta tachno predvidjaju ovim merama...

U nekom najgorem sluchaju, vratili bi se ljudi tezgarenju, shto je za njih i bolje... virtuelni shoping od 100% popusta chak i njima kvari biznis  Smile

A krivo mi je za megauplaod, i meni je bio najomiljeniji...  Smile

P.S. Neko je spomenuo youtube... Da njega blokiraju na jedan dan kao wikipediu, pa tachno bi izbio linch   Smile
ili fejsbuk  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel One Touch
Uvek ce morati da postoje host sajtovi upravo iz razloga sto je nemoguce sve slati mailom.... a gde je host sajtova, normalno da nece moci da se pregledava svaki fajl za copyright... iz chega sledi da ce piraterije uvek i biti... Tako da ne znam shta tachno predvidjaju ovim merama...

A krivo mi je za megauplaod, i meni je bio najomiljeniji...  Smile

ili fejsbuk  Smile Smile
Nismo mi te sreće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1

Što bi, po tebi, trebalo da znači da, ako ja u jebenoj vukojebini u Doboju, BiH, napravim sebi neku kučnu verziju servera, prikačim ga na net i tu share-ujem neke pesmice, nullovane skripte itd, FBI, interpol  ili neka druga vladina organizacija će mi zakucati na vrata? Ajde, baš me interesuje kako će to da funkcioniše...

Pa posalju ti domacu policiju, isto kao recimo da prodajes kopije DVD-a na ulici, dodje ti lokalni murov a ne FBI.

Jedini način na koji će vlade uspeti rasturiti internet pirateriju i sl. jeste da preseku kablove i ugase internet, a to će im malo teže poći za rukom...  Smile Smile Smile

U tome si potpuno u pravu  Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 23:06:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.