Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 23:57:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Megaupload zatvoren od strane FBI  (Pročitano 236771 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Pa ako imas posla sa grupom krimosa, sigurno neces objavljivati status na FB-u "mafija iz kraja mi radi o glavi"  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
Regulisanje interneta je nepovratan proces.Mogu se slicni zakoni stopirati do izvesnog vremena ali ce kad tad biti usvojeni,negde pre - negde kasnije.U Francuskoj i Spaniji se vec primenjuju najrigorozniji zakoni o nadgledanju i kontrolisanju internet protoka korisnika,od leta ce nesto slicno biti i u Americi,Engleskoj,Japanu...Dokazano je da su u Francuskoj nakon njih file-sharing,slobodan stream,piraterija i sl. suzbijeni za oko 70%,s tim sto ce od jula stupanje na snagu slicnog zakona u Americi imati i globalne posledice,ne samo u SAD.

ovde se govori o tome oko 15 minuta

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 204
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
ovi zakoni veze sa mozgom nemaju, jer zar piraterija nije i ju tjub na kome se nalaze hiljade klipova jedne te iste pesme ?? ako se ovi zakoni stvarno donose zbog piraterije onda neka ugase i ju tjub, jer ju tjub i megaupload,filesonic,wupload,fileserve su jedno te isto - mogu da skinem kopije tamo a mogu i vamo isti q samo drugi naziv sajta  Smile

.Dokazano je da su u Francuskoj nakon njih file-sharing,slobodan stream,piraterija i sl. suzbijeni za oko 70%,s tim sto ce od jula stupanje na snagu slicnog zakona u Americi imati i globalne posledice,ne samo u SAD.

ali neće u Rusiji, tako da ovo gašenje sajtova klasično pišanje uz vetar, a čak da Amerika nametne zakon Rusiji uvek će postojati način da se skine to nešta što nam treba, samo će brzina skidanja možda biti sporija ali ćemo skinuti  Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2012, 02:41:23 od AbB_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Pa vidis YT ne hostuje igre, i filmove (barem ne koji nisu dozvoljeni)...dok ovi drugi da.A i ako se prihvati, verujem da ce se ukinuti vecina muzike sa YT-a...nesto tipa kao mininova pre, pa onda dozvoljavaju samo kad autori uploduju svoju muziku za dz.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2012, 02:38:51 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0

ovde se govori o tome oko 15 minuta

Tesko da je to satanska obmana, kako obmana moze biti ako ukinu polugole pevaljke cije pesme imaju promiskuetni ton ili crnci koji samo navode na kriminal, drogu, seks pre braka i slicno  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 204
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Pa vidis YT ne hostuje igre, i filmove (barem ne koji nisu dozvoljeni)...dok ovi drugi da.

muzika film igre isto je to prijatelju

A i ako se prihvati, verujem da ce se ukinuti vecina muzike sa YT-a...nesto tipa kao mininova pre, pa onda dozvoljavaju samo kad autori uploduju svoju muziku za dz.
neka oni zaborave to brisanje, oni moraju da ugase i ju tjub jer je muzika bila i na njemu kao na megaupload-u  Smile
vamo gase sajtove zauvek a vamo samo brišu, trebali su onda da kažu i megi da obriše  Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2012, 02:46:12 od AbB_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 204
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
žao mi Mege bre ljudi  bio je najjači sajt Smile  sad je sve u haosu, od 5  najkorišćenijih sajtova 4 su nestala

1. megaupload mrtav
2. rapidshare - radi ali brzina 10-15 kbs tako da kao da je mrtav
3. filesonic mrtav
4. wupload mrtav
5. fileserve mrtav

ko je smislio ovo, celu bi mu porodicu pokopo i krečom ih polio  Smile  Smile

inače ljudi kako se vi sad snalazite, ja sad jedino koristim mediafire jer je to jedino ostalo što valja i gde nije brzina ograničena, a i na njemu nema sve što mi treba  Smile Smile   a od zatvaranja mege nisam skino ni jednu igricu, jer nemam živaca da na torentima čekam 10 GB  5 dana , a na megi bih to odradio za 4 sata   Smile Smile užas, da  mi je da upoznam onoga ko je pokreno ovo ..... šta bih mu radio  Smile Smile Smile jer život mi je dovoljno sjeban iako imam 21 godinu i onda se nađe neki šupak da mi ga još više oteža  Smile Smile Smile   
« Poslednja izmena: 17. Maj 2012, 20:52:04 od AbB_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Apple 15
T O R R E N T...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 204
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
ma torent me zeza, nekad mi da brzinu od 600-700 kbps a nekad 2-3 kbps ?   probo sam pre mesec dana da ga koristim za igrice i filmove ali nemam  pojma šta mu je i zašto mi daje takve brzine iako ima veliki broj sedera. gledao sam i tutorijale na ju tjub kako da se najbolje podese torent klijenti ali ne pomaže

a i većinu nekih stvari koje mi trebaju niko ih ne kači na torente, već samo na fajl šering sajtove tako da mi je gašenje mege i ostalih baš teško palo  Smile
« Poslednja izmena: 17. Maj 2012, 21:06:02 od AbB_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
T O R R E N T...
магнет  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 23:57:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.