Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:10:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Glasanje
Pitanje: Koliko puta radite masturbaciju
jednom nedeljno
14.6%  (427)
dnevno
81.2%  (2369)
mesecno jednom
1.7%  (50)
nikad
2.5%  (73)
Ukupno glasova: 2919
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Masturbacija  (Pročitano 287459 puta)
Svakodnevni prolaznik

ne brze od zivota!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 268
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
neznam nisam pametan  Smile
IP sačuvana
social share
bolje 15min. kasnije nego 15godina ranije!
            ne brze od zivota!
sky forever!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Evo par interesantnih naucnih cinjenica, objavljivanih od strane eminentnih strucnjaka:
1. smanjuje stres, napetost i podize nivo samopostovanja
2. redovna (ne i preterana) masturbacija smanjuje rizik obolevanja prostate (pod uslovom da se sperma nikakvim pritiskom ne zadrzava unutra vec izbacuje)
3. po nekima se smatra odlicnom kardiovaskularnom vezbom
4. pobedjuje nesanicu
5. mrsavljenje usled redovnog sagorevanja kalorija
6. sam cin masturbacije se smatra vezbom genitalnih misica kao i misica besike. Prema tome, smatra se da je masturbacija neophodna za jacanje tih misica, isto kao sto bilderi vezbaju radi izgleda i sl.
7. kod zena, masturbacija pomaze odrzavanju nivoa hormona koji regulisu menstruacione procese, sto znaci da kasnije dolazi do klimaksa (potvrda o produzavanju zivota)

Ima toga dosta. Citave naucne studije su se bavile ovom temom. Jedna stvar je vazna: frekventna masturbacija ne moze biti uzrok fizickim, psihickim i mentalnim problemima. Nikad nije dokazana veza izmedju masturbacije i raznih bolesti. Naravno preterivanje steti u smislu da se organizam navikne pa luci isuvise sperme. Nasuprot tome stoji cinjenica da masturbacija poboljsava kvalitet i kvantitet sperme (plodnost). Nikad nije dokazano da se od toga moze postati impotentan.
Pored ostalog, produzava zivot, sprecava rak dojke (kod zena), jaca imunitet, itd. Zanimljivo je da seksualna aktivnost uopste smanjuje zelju za samoubistvima sto je dokazano putem raznih merenja, anketa i statistickih podataka. Takodje valja i napraviti pauzu ponekad od oko nedelju, dve ili sl.
Sto se tice toga koliko puta na dan i sl, sve to zavisi od pojedinca, pola, starosti, raznih licnih uverenja i sl. tako da ne postoji cifra koja bi bila limit za svakoga. Covek treba sam da zna granicu.

IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
pa ja sam primetio da kada sam pod stresom veca mi zelja za istim Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
ja ga i ne bacam u nesvest tako cesto ali kad mi dodje mogu i po 5,6 puta.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Ja sam stalno pod stresom, a on je stalno u nesvesti!
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Ja sam stalno pod stresom, a on je stalno u nesvesti!
U bre kojim se ti poslom bavis Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 4152
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6120
Evo nekoliko o koristi masturbacije,
Masturbacija je muška navika - masturbacija je muška nasušna potreba. Nezavisno od toga da li smo oženjeni ili slobodni, u manje ili više ozbiljnoj vezi, masturbacije se nikada ne odričemo, ili se to dešava u veoma retkim prilikama. Uostalom, uz njenu pomoć otkrivene su neke veoma važne stvari u životu svakog muškarca.
Sreća je da je odavno iza nas ono vreme kada je masturbacija smatrana za greh ili za nešto što bi moglo da prepadne malu decu; seksualne slobode oslobodile su i najveću prijateljicu muškog roda. Današnje analize, koje su sprovodili seksolozi na više strana sveta, pokazuju čak da bi masturbacija mogla da zaštiti muški rod od raka prostate.
Ista analiza pokazala je da veća količina ejakulirane tečnosti smanjuje mogućnost obolevanja od ove najrasprostranjenije muške bolesti. Masturbacija je najsigurniji način za skupljanje antikancerogenih materija u muškim žlezdama. Naravno, masturbacija služi samo kao vid ispomoći, jer se inače preporučuje zdrav seksualni život sa regularnom partnerkom, ali u njenom nedostatku - zna se šta valja činiti.
Česta seksualna aktivnost sprečava stvaranje naslaga u prostati, a često pražnjenje sprečava i pojavu raznih infekcija, naročito onih koje su bakterijskog porekla.
Masturbacija, manustrupacija, ipsacija, onanija; sve su to leksički sinonimi za jednu istu reč, za jednu istu pojavu koja muškarce prati od ranog puberteta pa nadalje kroz ceo život. Seksualno samozadovoljavanje nadraživanjem sopstvenih polnih organa jedna je od prvih stvari koja muškarcima pruža mogućnost da uspostave kontakt sa svojim telom, što je izuzetno važno u kasnijem periodu kada masturbacija padne u pozadinski, ipak ne sasvim nebitan, drugi plan. Zar mislite da žene to ne rade

samo navalite

Živela masturbacija!

Preuzeto sa
Savremen muškarac - Magazin Krstarice

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Vidim da ste vec diskutovali na temu masturbacije i naravno svi su se slozili da to svi radimo.
Ali zanima me da li vam se dogodilo da taman kad se bacite na posao neko iznenada uleti u sobu i uhvati vas na delu.
Da li ste se nekad nasli u takvoj situacii i kakva je bila reakcija posmatraca?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
 :[5]:Samo mi se jednom desilo,najbolja drugarica ne znam dal je ukapirala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 4152
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6120
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:10:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.