Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:15:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Glasanje
Pitanje: Koliko puta radite masturbaciju
jednom nedeljno
14.6%  (427)
dnevno
81.2%  (2369)
mesecno jednom
1.7%  (50)
nikad
2.5%  (73)
Ukupno glasova: 2919
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Masturbacija  (Pročitano 285829 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
Nisam znao da i vjerski sluzbenici posjecuju ovaj forum, a narocito da komentarisu o masturbaciji Smile Smile Smile

Pa toliko bolje. Sve u cast raznolikosti. Covek je zakotrljao ovu temu, potegao zanimljivu diskusiju, pruzio raznorazne informacije i izneo svoje rigorozne stavove. Drugim recima, doprineo zanimljivosti i posecenosti ove teme  Smile

Ma on nije doprineo ništa,nego sere po forumu gluposti,sa drkanja je prešao na neke druge stvari koje vređaju ljudski rod,ako muškarac kaže za žene da šire zaraze,da imaju rupu punu bakterija i još par gadosti,znači,da njega pička ne interesuje ni u jednom pogledu,pa šta je neko ako mrzi žensko,pica mu gadna,drkanje nije normlano,pa šta je on,vernik,ma nemoj,takve stvari ne izlaze iz usta vernika,samo poremećenog bolida,,on veruje u jedan dug i krut pa da mu ulazi stalno. Smile Smile Smile

Simpatičniji Muška Karleuša od ovog,onaj je proverena budala i ne skriva se,ovaj se skriva iza vere,ejjj,koji bezobrazluk. Smile

Citat
onda shvatiš da on nije vernik,nego nešto drugo,ženomrzac,kitoljubac.

Pa vidiš da čovek kaže da je u mladosti bio opasan faker....
A sad kad se kita više ne diže,ajde sad malo da ratujemo... Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat
Ma on nije doprineo ništa,nego sere po forumu gluposti,sa drkanja je prešao na neke druge stvari koje vređaju ljudski rod,ako muškarac kaže za žene da šire zaraze,da imaju rupu punu bakterija i još par gadosti,znači,da njega pička ne interesuje ni u jednom pogledu,pa šta je neko ako mrzi žensko,pica mu gadna,drkanje nije normlano,pa šta je on,vernik,ma nemoj,takve stvari ne izlaze iz usta vernika,samo poremećenog bolida,,on veruje u jedan dug i krut pa da mu ulazi stalno

Dečki ti si paćenik očajnički željan one stvari i ženskoga spola, a željan si jer možeš samo da rukobludiš i maštaš. Ja sam u toku svojega veoma burnog života pojebao što po kafidžijnicama, što po javnim kućama ono štp ti nećeš nikad u svom paćeničkom forumaško kompjuteraškom životu. I što? Jednostavno mi se zgadilo, shvatil sam da me takav život uopće ne ispunjava i našao sam se u Kristu i veri i mogu ti reć da sam mnogo srijećniji i ispunjeniji.

Nisam imal nameru vrijedjati ženski spol, jednostavno sam htio rijeć kak dolje ima puno bakterija i kak može usled rukobluda doć do poremećaja ravnoteže sustava i infekcije.

Ja nisam peder i pederastija mi se gadi kao jedna vrsta najgorega bluda!

Citat
ovaj se skriva iza vere,ejjj,koji bezobrazluk.

Ja nemam potrebe skrivat se, kak je rekao  Krist: \"Ja sam onaj koji sam\"
« Poslednja izmena: 08. Dec 2009, 21:22:31 od VatreniVernik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
dg. F...?? pogodite Smile
ajde voli sebe, kao i Jesus voleo i sebe Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
vatrenivernik

Ipak sam bio u pravu-Dok se kita dizala sve je bilo u redu,nisam imao moralnih dilema,sad kad se kita više ne diže,ajde malo da širimo moral. Smile

Gerijatrija,uzmi viagru i pali,nemoj na forumašima da se istresaš zato što ti je sex u dubokoj prošlosti. Smile

I smrtno si me uvredio sa onim što si napisao o ženama,predstavio si žene u najgorem mogućem svetlu. Smile

Da nema žena na ovome svetu,odmah bi se ubio.
« Poslednja izmena: 08. Dec 2009, 21:12:44 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
ja sam bavio sa pecurkama Vatreni, i sto se stice gljive,narocite  te opsane, za to postoji krem(canesten, cansen)...protiv bakterije antibiotici.
dobro kod kurvama iz Tokija, ili Osaka vec ni antibiotici ne pomazu jer su vec rezistensi..al za to dobro vera da susresces sa gesama iz japana, pa one su nehriscanke...i mislim da ne bi ste slagali verski...
« Poslednja izmena: 08. Dec 2009, 21:29:47 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Čovek , o kako to gordo zvuči !

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6500
Citat
Jednostavno mi se zgadilo

Ма где човеку може да се згади она ствар, оће и старци од 8о-година а камоли млад човек и човек у средњим годинама Smile
IP sačuvana
social share
Човек, о како то гордо звучи!

КАТАРИНА РАДИВОЈЕВИЋ ЈЕ КРШ РИБА!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
sad sam secao da te kurve iz Osaka i Tokija su extra vesti, i ni slucajno Vatreni nemoj ih izostaviti ako slucajno naletis na njih, samo koristi kondom...plus one imaju jako lepe i mirisne vagine, koristi neki vrstu zeleni caj za njihove p..cke al to je njihove tajna Smile Smile Smile Smile
vatreni Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Dec 2009, 21:39:25 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Pitanje: Masturbacija – biblijski gledano, je li to grijeh?

Odgovor: Biblija nigdje ne spominje specifično masturbaciju niti navodi je li masturbacija grijeh ili nije. No, činjenica da Biblija ne spominje masturbaciju ne znači nužno da je masturbacija u redu. Biblija nam kaže da se »bludnost i svaka vrsta nečistoće ili požude niti ne spominje« (Efežanima 5,3). Ne vidim kako tu masturbacija može proći ikakav ispit. Ponekad je dobar ispit pomoću kojega možemo provjeriti je li nešto grijeh ili nije razmisliti je li to nešto što s ponosom možeš reći drugima da si učinio. Ako je to nešto zbog čega bi se sramio kad bi drugi saznali, velika je mogućnost da je to grijeh. Drugi je dobar ispit odrediti možemo li iskreno, čiste savjesti, zamoliti Boga da blagoslovi to djelo u svoje dobre svrhe. Mislim da masturbacija ne može proći kao nešto čime se možemo »ponositi« i za što možemo iskreno zahvaliti Bogu.

Biblija nas uči: »Prema tome, bilo da jedete, bilo da pijete, bilo da što drugo činite, sve činite na slavu Božju« (1. Korinćanima 10,31). Ako postoji mjesto sumnji zadovoljava li nešto Boga ili ne, najbolje je odustati od toga. Definitivno postoji sumnja u pogledu masturbacije. »Sve što se ne čini po čvrstom uvjerenju grijeh je« (Rimljanima 14,23). Ne vidim kako se, prema Bibliji, na masturbaciju može gledati kao na nešto što proslavlja Boga. Nadalje, trebamo se prisjetiti da su naša tijela i naše duše otkupljene i da pripadaju Bogu. »Zar ne znate da je vaše tijelo hram Duha Svetoga, koji stanuje u vama i koji vam je dan od Boga? Ne znate li da ne pripadate sami sebi jer ste kupljeni? Proslavite, dakle, Boga svojim tijelom i duhom koji su Božji« (1. Korinćanima 6,19. 20). Ova važna istina ima velik utjecaj na ono što radimo i kamo idemo s našim tijelima. U svjetlu ovoga, definitivno bih rekao da je, biblijski gledano, masturbacija grijeh. Ne vjerujem da masturbacija zadovoljava Boga, da ostavlja dojam morala ili da može proći ispit ima li Bog vlasništvo nad našim tijelima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple 15
de,de, svako ima pravo na svoje misljenje  Smile
To je u redu,imati svoje mišljenje,ali početi sa pljuvanjem masturbacije,jer je kao on veliki vernik,a završavati sa pljuvanjem svih žena,onda shvatiš da on nije vernik,nego nešto drugo,ženomrzac,kitoljubac.

Nije on nikakav vernik... on je obican provokator...
Samo me zanima dokle ce ovako...

Ja mu dajem dzentlmenski da se izjasni do kraja nedelje ili...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat
sad sam secao da te kurve iz Osaka i Tokija su extra vesti, i ni slucajno Vatreni nemoj ih izostaviti ako slucajno naletis na njih, samo koristi kondom...plus one imaju jako lepe i mirisne vagine, koristi neki vrstu zeleni caj za njihove p..cke al to je njihove tajna   
vatreni   

Jesil ti sasvim siguran da nisi te pečurke i jeo?
Da nisu to slučajno bile magične pečurke?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:15:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.