Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Master i doktorske diplome - jeftino na Sajmu, ima i popust  (Pročitano 2977 puta)
24. Okt 2016, 22:08:16
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Master i doktorske diplome - jeftino na Sajmu, ima i popust

Izdavačka kuća "Clio" pored novih, zanimljivih i ozbiljnih naslova, na 61. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga posetiocima nudi da za malo novca kupe i komplete fakultetskih, master i doktorskih diploma.

"Daćemo priliku svima da vrlo jeftino dođu do potrebnih diploma, umesto knjiga koje su skuplje, zahtevaju intelektualni napor, a ne obezeđuju posao i društveni status", rekao je Beti glavni urednik izdavačke kuće "Clio" Zoran Hamović.

"Ove godine naš slogan 'Optimizam krepi organizam', sublimira i parodira stvarnost u kojoj se neprekidno sužava prostor za kritičku misao. Društvo se, zahvaljujuću aktuelnoj politici jeftinog populizma i agresivnog optimizma, pretvara u neprekidnu političku kampanju, a izostaje realan odnos prema činjenicama", dodao je on.

Ovom akcijom "Clio" želi da skrene pažnju na poplavu populizma i tabloidnih sadržaja, i da ukaže da znanje treba sticati, a ne kupovati.

"Clio" će na štandu postaviti kutiju u koju će posetioci koji "kupuju diplome" moći da ostave prilog po želji. Hamović kaže da će taj novac biti upotrebljen za razvoj naučnih izdanja.

Ambicioznijim kupcima "dioploma" obezbeđeni su popusti ako ih kupe u većem broju. Sve diplome su u "ženskoj" i muškoj "verziji" - ružičaste i plave.

"Oni koji veruju da čitanje i učenje još uvek imaju smisla, mogu da se upoznaju sa ovogodišnjom produkcijom. Imaće priliku da se opredele za ono što ih zanima među skoro četrdeset novih knjiga ili među preostalim, ranije objavljenim, izdanjima", naveo je Hamović.

Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.71
treba i meni jednaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :evil: :evil:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
(LIVESTREAM) LUDNICA NA ŠTANDU INFORMERA NA SAJMU MEDIJA: Zvezde se ređaju kao na traci!

Najveće zvezde u Srbiji biće gosti najčitanijih dnevnih novina. Štand je danas otvorila Jelena Tomašević, stigao je Aca Lukas, čekaju se ceca Ražnatović i Marija Šerifović, a pevaće nam i Lepa Lukić, Mira Škorić, "Amadeus bend", Ljupka Stević... Dolaze i Ivan Bekjarev, Danina Jeftić, Vanja Bulić, Iva Štrljić, košarkaš Igor Rakočević...

и ето га Сајам књига 2016
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Улазиш, а роштиљ се врти ко да је роштиљијада у Лесковцу.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Aca Lukas, čekaju se ceca Ražnatović i Marija Šerifović, a pevaće nam i Lepa Lukić, Mira Škorić, "Amadeus bend", Ljupka Stević... košarkaš Igor Rakočević...
Knjige iz osmogodišnje škole pročitane...i to eventualno.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mozes to da regularno kupis i van sajma  Smile
za 12 000 evra postanes strucnjak  Smile
jos u slucaju preispitivanja validnosti papirica imas uticajne i ugledne  svjedoke-besplato -  obezbjedjene  Smile

zato sam se ja okrenuo kursvima strucnog usavrsavanja sa optimusove liste
imam jos par kursica koje nisam  zavrsio sa te liste  Smile

vidio sam neki dan da je iskocio i kurs za njegu starih i bolesnih lica... Smile
to more valjat ako me zivot nansese u dansku  finsku..norvesku..svedsku..tamo njih treba njegovat  Smile

a danski..svedski i norveski i finski sam jos davno savladao na kvalifikacionim kursevima  za prezivljavanje u urbanim sredinama
duboku u nepijateljskoj teritoriji  Smile  Smile

znam na 15 jezika...a i na sve cetiri  skandinavska ...tecno rec...dobar dan...gdje je ovo i ono..znam kupiiti ovo ono..
i znam rec i - ruke uvis..picka vam materina ..lezi na pod..majku vam jebem  Smile
svedsku.norvesku..finsku..dansku.....i daj pare  Smile

ali to je naglaseno da to koristimo samo u nuzdi ..
kad ne postoji drugi nacin prezivljavanja duboko u nepijateljskoj teritoriji  Smile

salim se ja malo.. Smile

inace ovo sa optimusom...je jeftino ..a nauci se dosta toga prakticnog ..i korisnog ...
a i validno je ..bilo gdje u svijetu  Smile  Smile

i za razliku od faLkutetskih diploma za 12 000 evra..s kojima mozes guzicu da obrises...
sa ovim kursicima mozes da zaradis za zivot...i prezivis bilo gdje na svetu... Smile Smile Smile

Smile

« Poslednja izmena: 29. Okt 2016, 12:30:48 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
тотални ми је хит... јбте следеће године очекујем стриптизете на столовима под шатором.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.71
mene zacudjuje hrabrost izdavacke kuce klio.

a na sajam su, iz takozvane unutrasnjosti, doveli djake visih razreda osnovne koji su za novine izjavili da ne nameravaju da kuouju knjige. odose na usce da kupuju.

njima je ministar kulture porucio da citaju knjige. istakao je znacaj srpskog jezika i pisma (kao da je to uopste potrebno jer to je jezik kojim govorimo) ali je porucio mladim citaocima da citaju i knjige na drugim jezicima i one napisane latinicom.

kakva otvorenost duha!!!
fasisticki smrad
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows
Browser
Chrome 54.0.2840.71
mob
Sony 
A najgore je što postoji štand Informera  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.