Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 06:38:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mass Effect 3  (Pročitano 44033 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S4
Nisam cuvao sejvove od prethodnih dijelova, tako da ne znam, ali uglavnom mozes krenuti treci dio bez sejva i napraviti lika, cak ces pri kreaciji lika moci birati sta si i ko si i ko je poginuo u prethodnom dijelu.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
HTC Sensation
Svi vi koji ne znate šta su hteli da postignu sa Mass Effect 3 krajem, predlažem vam da pogledate ovaj video:

Mozhe li to josh malo vetje da bude, znash, da mogu da prochitam i sa dva kilometara razdaljine?  Smile
Odgledao sam klip prvi put kad si ga postavio...  Smile
Usput, ta teorija o indoktrinaciji mi ne drzhi vodu. Chekam BioWare da odgovori propisno.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Mar 2012, 10:03:27 od DavidB1988 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Sony 
Pa smučilo mi se da svako dođe, postavi komentar o ne sviđanju kraja. Msm i meni se nije svideo, ali sam prvo postavio sebi razlog zašto, zatim sam pokušao da nađem odgovor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Samsung S8
Искрено, шта год да су хтели да постигну крајем, мени се не свиђа...једноставно крај је такав као да ниједна моја одлука током игре није утицала на њега...то је оно што ми највише смета. Уосталом, цела она прича на крају са клинцем, Џокером... Smile Не знам, али ми је стварно безвезе.

Негде сам прочитао да је нека друга фирма радила крај Мас Ефекта, па је можда зато крај такав какав је...
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Sony 
Meni nije problem teorija indoktrinacije, već sam kraj. Trebao je da bude konačan, čak i kliše tipa - ako pobediš, sadi se cveće i svi se drže za ruke, a ako je loš ti vladaš svemirom. Ali čak i pored toga, gradili su se odnosi sa likovima, sa članovima posade (npr. setite se kraja keca gde imate opciju žrtvovanja Council-a, koja naravno nije kanon, ali je cool). Tako nešto sam želeo na kraju, kraj koji će zaokružiti priču u duhu igre, dati nam ono "šta su radili, šta je ko postao i sa koliko su umrli" filmsko s***e koje ide kada se završi film, ali generalno to je to.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
HTC Sensation
Pa smučilo mi se da svako dođe, postavi komentar o ne sviđanju kraja. Msm i meni se nije svideo, ali sam prvo postavio sebi razlog zašto, zatim sam pokušao da nađem odgovor.
Netjesh morati dugo da chekash na odgovor. DLC tje da izbace pochetkom Aprila ili sredinom...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Sony 
Ma znam, objavio sam vest na prošloj strani Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Samsung S8
Погледао сам клипове и нека објашњења везана за крај, и могу рећи да сам вансеријски погрешио када сам рекао да је крај лош...само га ја нисам схватио како треба. Smile

Али и даље има неких нерешених ствари око којих размишљам...али мислим да је крај одличан, Близард је био у праву.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Sony 
Pa moje mišljenje je da je kraj neodgovarajući, da se ne slaže sa ostatkom ideje i koncepta kakav je Mass Effect. Razvijanje odnosa među likovima, krojenje sudbine svemira, odnosa među rasama i naravno zaustavljanje opasnosti koja preti svemiru, to je Mass Effect. Kraj koji je zasniva na teoriji indoktrinacije je jednostavno stavljen namerno, kako bi stvorio revolt među fanovima, koji žele smišljen kraj. Sada će lepo da vam ponude odgovarajući kraj, tokom Aprila, po odgovarajućoj ceni.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
HTC Sensation
Shushka se, shushka... BioWare u Aprilu ili Maju izdaje novi DLC pod nazivom: "The Truth" u kojem fanovi konachno dobijaju odgovor na pitanja koja su ih muchila.

Novi DLC - The Truth

Citat
"The ending was half-assed because of the leak. They changed it at the last minute so they could have more time to prepare the real ending via DLC.

"It’s called The Truth and it’s being released in April or May. You WILL be able to continue the story if you picked any of the endings. Your decision during that sequence will have a big effect on your ending of The Truth. The Truth adds two new sets of enemies, new classes, and multiplayer maps including “Firebase Hive”, which is a small area of the last remaining collector ship included in the DLC, which, by the way you should definitely bring Javik the Prothean along if you have him.

"The picture here shows some of the leaked multiplayer classes and races. One race that isn’t shown is the Prothean Adept and Vanguard. This DLC also enables the ability for owners of the preorder and From Ashes DLC to find their DLC weapons in reinforcement packs.

"All that content, and this might as well be labeled an expansion pack.
"And it’s free.
"You’re welcome."

Sad samo chekam BioWare da odgovori na ovo.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

xjXdX.png
(282.14 KB, 1876x686)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 06:38:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.