Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 15:19:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mass Effect 3  (Pročitano 44003 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S4
Meni kraj i nije bio toliko los, to sam napisao i u jednom od prethodnim komentntara, ali su ga zbrzali, mogli su bolje objasniti, i najvise me iznerviralo sto je ostao ziv i u brodu. Previse rupa.
E da, i ja sam oslobodio Rachni Queen i nigdje je poslije?!  Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Sony 
Meni kraj i nije bio toliko los, to sam napisao i u jednom od prethodnim komentntara, ali su ga zbrzali, mogli su bolje objasniti, i najvise me iznerviralo sto je ostao ziv i u brodu. Previse rupa.
E da, i ja sam oslobodio Rachni Queen i nigdje je poslije?!  Smile

Pogledaj postavljene klipove u mom prethodnom postu Smile

Ali opet imam primedbe na kraj, previše je filozofski. Ako imaš igru koja te svo vreme tera da biraš način, vrstu rešavanja questova, koje određuju Sheparda kao osobu i pri tome određuju kraj svakog dela, zašto završiti treći deo kao Indoctrination Theory? To bi imalo smisla kada bi cela igra bila takva (npr. Planetscape Torment ko je igrao), i mislim da niko ne bi dizao larmu oko iste. Ali ako praviš igru koja je uvek težila ka publici koja uživa u priči, a ne publici koja voli nedorečene i konfuzne završnice (ala X Files) onda si trebao da napraviš dva (ili više) drastično različitih krajeva u skladu sa igrom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S4
Sad sam sagledao prvi video, stvarno ima smisla. I upravo to htjedoh da napisem! Konstantno pazis na izbore, gradis paragon ili renegade, gradis odnose sa clanovima tima i na kraju to nema nikakve veze sa krajem...pa cak ni sa metaforickim krajem.
Sad cu pogledati grugi video.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Sony 
On ti je malo pojašnjena verzija prvog, ali svakako dobar za pogledati.

Inače samo malo da pojasnim, prvi ME je bio preambiciozan i neispoliran. Drugi je previše pojednostavio sve (kao Dragon Age 2 u odnosu na 1) kako bi što pre izašao. Treći je sve to doveo u neki balans. Mass Effect 3 je 98% fenomenalan i vredan igre i mogao je da bude završen sa krajem koji daje mogućnost DLcovima da se ljudi igraju u svetu posle invazije Repera, ali sam siguran da ih niko ne bi kupio (jer posle smislenog kraja malo ko bi kupio DLC samo da bi ga kupio). Upravo zato su napravili ovaj kraj, jer se očekuje dodatan content što se tiče same igre (objašnjeno u videu no.2).
« Poslednja izmena: 21. Mar 2012, 20:36:28 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S4
Ma to je to, bice DLC sigurno, samo sto je Bioware-u sad frka, jer u ova dva videa je preprican njihov kraj/DLC.  Smile
Ja sam na kraju imao samo destroy opciju, pa mi je kraj bio jos vise frustrirajuc.
A ovo sve je namjerno uradjeno da se digne jes veca prasina oko tako dobre igre, igre koja ima ogroman fan base.
Jer da su napravili kraj koliko toliko transparentan, ni blizu ovoliko ljudi ne bi posezalo za dubljim istrazivanjem i definicijama. Ljudi iz marketinga znaju svoj zanat, iako su mnoge fanove iznervirali, na kraju se svi oni kupiti DLC i vidjeti ono sto vac svakako znaju.
Ja cu sad deinstalirati igru i izbrisati sejvove, a kraj je realan i slazem se sa ovom teorijom iz videa, da ne pisem sad o tome, zbog onih koji nisu zavrsili igru.
Ne bi me cudilo da naprave DLC koji je susta sutrotnost teorije u ovim klipovima, jer su mozda htjeli da vide masovno misljenje fanova, pa da ih sve na kraju iznenade.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Sony 
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
HTC Sensation
Preteche me...

Evo josh jedne vesti. http://geeks.thedailywh.at/2012/03/21/geek-news-mass-effect-ending-news-of-the-day/

Mada vest vodi ka tvojoj vesti al' nema veze. Ima fotku pride. Smile

BioWare je mogao mnogo bolje da zavrshi trilogiju ali su namerno odradili ovo sranje, da bi mogli da plasiraju DLC pa da ljudi kupuju...  Smile
« Poslednja izmena: 21. Mar 2012, 21:14:36 od DavidB1988 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel One Touch
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
HTC Sensation
Znachi Aprila tek novi kraj...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S4
Smjesni su, jbg, napravili su kraj kakav jesu, treba tim fanova da se dešifruje, ali kraj je kraj...padaju mi jos niže u očima što sad hoće nešto da promjene. A onaj Muzyka fino reče:"Mi stojimo iza naših djela, bla bla" i evo ti ga sad Smile
Sjeca li se jos neko neke dobre igre da je imala bezveze kraj, da pokrenemo neku peticiju...nesto?  Smile
« Poslednja izmena: 22. Mar 2012, 15:03:31 od Vitto »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 15:19:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.