Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 15:21:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mass Effect 2  (Pročitano 23432 puta)
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Ma imas na netu kolko hoces save-ova, gomila ljudi je okacila brdo save game-ova po raznim sajtovima. Samo procitaj opis koji ide uz save da znas kakao je odigran scenario.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
igra je extra, navuko sam se ko niko Smile

to skupljanje minerala je zivi smor, ranije si barem vozio Makoa i mogao si neke vratolomije da izvodis i da se zajebavas, sad nema.. trebalo mi je malo vremena da se naviknem na neke nove stvari, ali ono na sta necu da se naviknem je glupa municija, sto im je to trebalo.. i da, jedina stvar koja me je iznervirala je ta da se svi prema tebi ponasaju kao da si bio nestao 2 dana, a ne dve jebene godine.. svi su u fazonu, e cao, de si, sta ima, jao vidi shepard, des care.. jedini koji je odreagovao kako sam ocekivao je Garrus, ali on je kralj sam po sebi..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Presao igru Smile Dinamicnija je od 1 dela,mada prica nekako lici na onu iz prvog dela,ali ipak meni se svidela.Novi sistem izstrazivanja svemira je daleko bolji od onog iz prvog dela,barem po meni,izgubih dosta vremena samo trazeci rude i minerale  Smile Vise necu nista da otkirvam,bolje je da svako na svoj nacin dozivi igru.
Meni je zao jedino sto sam imao samo jedan save iz prvog dela,i to onaj gde sam ostavio council na cedilu i postavio andersona na celo saveta  Smile
kad pre.  Smile
al,dobro,ako,taman da nas lepo jos vise navuces...  Smile
Kompletnog,

Likovi koji su izginuli po tvom save u prvom, nece se pojaviti u drugom, likovi koji su preziveli, vratice se u nekoj, formi. NPR, na kraju igre imas dve bitne odluke za razvoj price u drum delu. Prva da li ces direkcione na Sovereigna ili ces prvo da spases Council, ako si direktno otisao na bossa, coincil-a nece biti u drugom delu, tj bice ga ali u izmenjenoj formi, i kako sam cuo vecito ce te kritikovati za tu odluku. Druga odluka tice se predstavnika ljudi u Councilu da li biras Andersona, ili onog ambasadora, obojice imaju unikatan mentalitet, od kojeg ce zavisiti razvoj radnje u drugom delu. Ima jos milion stvari, zato ja imam 8 save-ova iz prvog dela xD, ali cu da nadjem na netu jos koji scenario, da vidim sta mi se najvise svidja.
jel sad vidite razliku izmedju smeca od firme i ozbiljne firme,i smeca od igre i remek-dela od igre...?  Smile
nije samo novac taj koji cini igru dobrom.nego i sama kompanija,njena ozbiljnost,dalje,rad i trud koji se uloze u istu.Mass Effect je u danasnjoj hrpi smeca od igara pravi biser,jedno remek-delo koje je nastalo trudom i radom,a ne marketingom i smandrljavanjem.

jedva cekam da ga probam.

igra je extra, navuko sam se ko niko Smile

to skupljanje minerala je zivi smor, ranije si barem vozio Makoa i mogao si neke vratolomije da izvodis i da se zajebavas, sad nema..
jao,daa...sta sam ja radio sa Mako-om...jednom sam se popeo uz liticu koja je skoro pod pravim uglom...  Smile do jaja je bilo sto si mogao s njim sta oces.i da skaces sa planina,i da se vrtis,i da se zezas...  Smile
Citat
jedini koji je odreagovao kako sam ocekivao je Garrus, ali on je kralj sam po sebi..
potpisujem!  Smile Smile

btw,drago mi je sto svi koji su "preziveli" iz prvog,idu i u drugi deo,jer to onda ukljucuje i malu slatku Ashley...  Smile Smile hmhmmm...  Smile Smile   Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Jan 2010, 01:41:00 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ma ajde sta kukate oko save-ova.
Prvi deo je toliko zanimljiv da ne moze da vas mrzi da ga odigrate jos jednom.
I onda sa time igrate ponovo drugi deo koji takodje nije dosadan a pogotovo sto je nelinearnost "sira" nego u prvom delu.

edit:

aaaaaaaaaaaa hocu treci deo. pa ko ce da ceka jos 2 godine? koji smor...
« Poslednja izmena: 26. Jan 2010, 11:32:15 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ma ajde sta kukate oko save-ova.
Prvi deo je toliko zanimljiv da ne moze da vas mrzi da ga odigrate jos jednom.
I onda sa time igrate ponovo drugi deo koji takodje nije dosadan a pogotovo sto je nelinearnost "sira" nego u prvom delu
Проблем је што ја немам више први део. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
presao sam igru Smile

1) imate opciju da birate da nastavite da igrate (igra je open-ended, sto je dobro, sad ce se downloadable content dobro uklopiti, a ne ko u kecu gde ne znaci nista)

2) da igrate iz pocetka sa istim likom sa kojim ste zavrsili igru (koliko sam ja razumeo, a najverovatnije sam lose razumeo, pod utiskom sam zadnje scene iz zadnje animacije)

Mass Effect 3 ce biti jedna jako zajebana igra, u konkurenciji da bude najbolji FPS-RPG ikada Smile

samo.. ja sam igrao na normal i ne mogu da kazem da sam imao nekih problema u igranju, moooozda sam dvaput poginuo u toku igre zato sto sam pokusavao neke vratolomije Smile
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
O da mozes da igras sa istim likom,pritom ostaje ti lvl,oruzja,i dobijes + jednu moc bonus da biras  Smile
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Presao sam igru danas...definitivno jedna od najboljih igara.
Jedino sto me mrzelo da se bakcem sa trazenjem sejvova iz me1 pa sam krenuo iz pocetka...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone 7 Plus
Jedino sto me mrzelo da se bakcem sa trazenjem sejvova iz me1 pa sam krenuo iz pocetka...
i ja isto.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

i tako to....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 201
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
jebeno mrzim kad se ovako navucem na neku igru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 15:21:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.