Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Masovno trovanje pasa u Beogradu i Novom Sadu  (Pročitano 8754 puta)
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
daj pricate gluposti.
ostavljaju pse. a cipovani su. pa neka odgovaraju.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
mob
Nokia 6300
Остављају штенце, кад им се не свиђа окот.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
da da, pa ti stenci imaju po sest meseci.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
oprecna misljenja ko I uvek

ne znam jel vas nekada napao neki pas, jel vas ugrizao uopste, al ne ono malko me grebnuo kad smo se malo grublje igrali, nego da vas ugrize da zabije svoju celjust u m3so I da trga glavom da cepa I lomi.. mene jeste, sva sreca za prste leve sake pa nije imalo puno sta da se pocepa al mi je lepo otvorio kosti na prstima..i to komsijin kucni divni mirni pas.. ne znam jel vas nekad jurio pas da vas pocepa ili ne daj boze copor lutalica, koji je to jeben osecaj kad skapiras da ako stanes nema ti spasa, a ne znas ni gde da bezis jer su brzi kao metak ili kad stafordi I pitovi za tri sekunde pocepaju macku ili nekog manjeg psa..

kad sve to dozivis I osetis te strahove I te gorke osecaje I tuzne scene, malo skapiras neke stvari, na primer kako bi bilo super da drzava ima para da finansira sintere kako treba.. nikakvi azili I gluposti.. pokupe ih, uspavaju sasvim ljudska metoda, spaljivanje I cao.. ociscene bi nam bile ulice za godinu dana.. kakve lutalice, nemamo mi to.

radikalno.. ali verujte, ni jedan zastitnih prava zivotinja, veliku branitelj malih jadnih kuca, protestant, sa kojim sam ja pricala, nikad nije dozoveo da ga zapravo ujede pas ili napadne copor pobesnelih lutalica - slatkica. oni misle to se valjda desava vanzemaljcima, cak sam upoznala neke koji su tvrdili da je u vecini slucajeva kriv taj koji je napadnut  Smile gledao ih je bojazljivo, obracao je paznju na njih, napravio je pokret koji ne sme, mirise specificno, ima menstruaciju I slicno..

treba da zavrsis dva fakulteta izgleda da bi bio sposoban da se ziv izvuces iz copora besnih pasa..

nije to - naleteo sam na tigra u dzungli.. to je - u mom stanistu prirodnom mene ugrozava nesto zbog cega je meni kretanje I zivot ugrozen..

pa dozovimo se malo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Samsung SGH-E590
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Evo ja sam verovatno od svih ovde sa foruma doziveo najgori napad od strane psa, a i pored toga ja danas imam psa i to psa za koga tvrdim da nikada nece napasti neku osobu osim mozda u slucaju da uzme da brani mene ili nekoga ko mu je blizak.
Citat
kad sve to dozivis I osetis te strahove I te gorke osecaje I tuzne scene, malo skapiras neke stvari,
Da skapiras neke stvari. Skapiras da su ljudi stoka i da nekim ljudima treba zabraniti da drze pse... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
ne znam sta ti je smesno.. valjda je smesno kad nekoga napadne pas  Smile
to je novi stadijum svesti na forumu, inace svakodnevno unapredjena do granica besmislenosti  Smile

ti voli I cuvaj tvog psa koji je tebe napao, to je tvoje pravo ali ovde se pricalo o lutalicama I kakav stav treba zauzeti..

otrovi su uzasno resenje, jer ce nekome stradati dete.. te pse jednostavno treba uspavljivati, to je moje misljenje
sterilizacija ne sprecava napade I organizovane copore koji ordiniraju u nekim delovima grada..

prica mi sestra da na dorcolu izmedju dve zgrade od decembra spava 13 pasa lutalica, niko ne izvodi decu na igraliste mesec dana, dezurni kazu da ce doci kad uspeju da postignu..

mislim koji je to zivot.. robuj krdu dzukela  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Samsung SGH-E590
Nije me ujeo moj pas naravno, vec sam samo naveo da sam kao klinac ozbiljno napadnut od strane psa koji je ceo svoj zivot proveo na lancu. Za takvu agresivnost ne krivim psa, vec vlasnika... A ti si ta koja prica da svako koga je nekad napao neki pas sada treba da se plasi pasa i da im zeli smrt ili sta vec. To mi je bilo veoma smesno jer evo ja nemam nikakvu zelju za likvidacijom kerova i ako sam bio napadnut od istih. A i te lutalice su bile neciji psi i to su najverovatnije bili u vlasnistvu nekih losih vlasnika, a to sigurno nije razlog da ih sve pobiju, pogotovo ako se time ugrozavaju i psi koji nisu lutalice. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
ne znam jel vas nekada napao neki pas, jel vas ugrizao uopste, al ne ono malko me grebnuo kad smo se malo grublje igrali, nego da vas ugrize da zabije svoju celjust u m3so I da trga glavom da cepa I lomi..
Mene jeste, već sam pisala na temi, držao je moju nogu (list) u čeljustima dok sam je ja vukla, a onda mi je pola stopala završilo u čeljustima kad mu je list dosadio, bilo je krvi do kolena, a ožiljak na nozi imam i danas.

Ne postoji apsolutno nikakva okolnost pod kojom bi bilo opravdano bacati otrov po ulici kako bi se psi trovali.
« Poslednja izmena: 01. Feb 2013, 03:07:04 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
A ti si ta koja prica da svako koga je nekad napao neki pas sada treba da se plasi pasa i da im zeli smrt ili sta vec.

nisam to rekla, nego sam se naglas zapitala koliko ljudi koji uopste, ne samo ovde, nego I van ovog foruma, formiraju svoje misljenje o ovome, uopste znaju o napadu psa I kakve su posledice I iskustva kad se tako nesto zapravo I desi

iz razloga sto svi veliki branioci jadnih malih plisanih lutalica, sa kojima sam ja pricala, nisu nikad u zivotu osetili sta to znaci kad te juri copor da te pokida

moze kurta a moze I murta da mi prica kako treba biti human I trpati ih u azile u zemlji u kojoj profesor u penziji prima 250 evra

« Poslednja izmena: 01. Feb 2013, 04:33:55 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 

prica mi sestra da na dorcolu izmedju dve zgrade od decembra spava 13 pasa lutalica, niko ne izvodi decu na igraliste mesec dana, dezurni kazu da ce doci kad uspeju da postignu..

mislim koji je to zivot.. robuj krdu dzukela  Smile

Ja sam proslo leto pokupila jedno petoro dece i moje malo na ruke i otrcala do ulaza da se zatvorimo jer nam je za petama bila grupa ulicnih pasa.
Odvratna situacija - gledamo se kroz prozor, a oni kao da znaju da nemao nigde seli i gledaju u nas. Sklonili su se posle 20, deca istrauirana.
Negde sam na tv-u gledala da i miran pas menja svest u coporu, prihvata kolektivno ponasanje kao svoje, zato je copor pasa i opasan.
Treba ih sve sterilisati.
Izmedju ostalog i njih resiti egzistencijalnih muka.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.