Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:45:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Masovni" protesti u SAD  (Pročitano 13322 puta)
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
da, mi baš imamo pravo da nekome pričamo o porodičnim vrednostima i bezbednosti na ulici...
ćuti Boro, molim te...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Ljudi, vi ste cudo koliko ga kenjate. Iznosite tu neke gluposti koje veze sa zivotom nemaju. Bas cemo mi ovako siromasni i nikakvi da naucimo najbogatiju i najnapredniju zemlju sveta kako treba da radi. Mi da ista znamo napravili bismo od ove jadne Srbije koliko-toliko normalnu zemlju, jedino sto znamo to je da seremo ko bolesni. Btw, ne bavim se tim statistikama toliko, ali znam neke podatke pouzdano tako da znam da ste izneli dosta netacnih informacija. Ali zanimljivo da niko ne govori o njihovoj reformi zdravstva u koje ce biti ulozeno 940 milijardi dolara. Mi tolike pare nismo videli sve zajedno otkad postojimo, a oni to ulazu u samo jednu granu. Toliko o nama i njima. Oni su sto puta dalje otisli u svemu, civilizovanije su i naprednije drustvo, humanije i solidarnije, obrazovanije itd. itd. itd.

Zasto malo ne iznosite podatke o nama tipa da jedino Albanija, BIH i Ukrajina imaju nizi standard u celoj Evropi od nas, da smo medju 3 zemlje u svetu sa najvisom stopom korupcije (cak smo postali gori i od Kolumbijaca koji jos uvek na protestima jasu konje i magarce sa bakljama), to da nam je stanovnistvo jedno od 3 najneobrazovanija u Evropi, i zilion drugih porazavajucih podataka o ovoj bednoj zemlji. Umesto da se pokrijete usima i pogledate u sopstveno dvoriste, vi nasli da komentarisete USA-u. Ma bravo, genijalci.
« Poslednja izmena: 23. Mar 2010, 00:48:06 od kvlade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
to sam i ja rekao... doduše, ti si ga baš izdetaljisao...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ljudi, vi ste cudo koliko ga kenjate. Iznosite tu neke gluposti koje veze sa zivotom nemaju. Bas cemo mi ovako siromasni i nikakvi da naucimo najbogatiju i najnapredniju zemlju sveta kako treba da radi. Mi da ista znamo napravili bismo od ove jadne Srbije koliko-toliko normalnu zemlju, jedino sto znamo to je da seremo ko bolesni. Btw, ne bavim se tim statistikama toliko, ali znam neke podatke pouzdano tako da znam da ste izneli dosta netacnih informacija. Ali zanimljivo da niko ne govori o njihovoj reformi zdravstva u koje ce biti ulozeno 940 milijardi dolara. Mi tolike pare nismo videli sve zajedno otkad postojimo, a oni to ulazu u samo jednu granu. Toliko o nama i njima. Oni su sto puta dalje otisli u svemu, civilizovanije su i naprednije drustvo, humanije i solidarnije, obrazovanije itd. itd. itd.

Zasto malo ne iznosite podatke o nama tipa da jedino Albanija, BIH i Ukrajina imaju nizi standard u celoj Evropi od nas, da smo medju 3 zemlje u svetu sa najvisom stopom korupcije (cak smo postali gori i od Kolumbijaca koji jos uvek na protestima jasu konje i magarce sa bakljama), to da nam je stanovnistvo jedno od 3 najneobrazovanija u Evropi, i zilion drugih porazavajucih podataka o ovoj bednoj zemlji. Umesto da se pokrijete usima i pogledate u sopstveno dvoriste, vi nasli da komentarisete USA-u. Ma bravo, genijalci.

Ми ћемо у своје здравство убацити 941 милијарду долара,за једну више из ината.

Ех да није тих твојих амерошупака вјероватно Србија не би стојала у тој позицији коју ти описујеш.
Распарчај САД-е и онда их питај колико ће убацити,а не колико су убацили долара у здравство у
нпр.Њу Мексико.

Фашисти напљачкали све што су могли и ти то поредиш са земљом која не излази ван оквира својих
граница.
То за образовање немаш појма јер су амери вјероватно најнеобразованија процентуално нација.
Једино ако ти под образовањем сматраш да је неко научио читав живот заврчати задњи лијеви
точак у фабрици у Детроиту.. Smile..е јебига то је пропало,а и није битно нека буде у некој фабрици.

Као што ти рече:"Умјесто да се покријеш по ушима и погледаш у своје двориште теби зинула
гузица за једним ретардираним друштвом".

Лажу те када кажу да је то земља једнаких могућности за све.
Погледај број становника па број који се налази на социјалном програму па извади проценат.
То шта исплаћују исплаћују захваљујући ратовима које воде већ неких 100-тињак година ван
својих граница.

Ууу јесте ви из ЛДП постали агресивни и пуни милитаризма. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Bosch pumpa

Šta ti piješ??? Smile
http://www.youtube.com/watch?v=-qkHFk2hV28

Što se tiče njihovog kapitalističkog parazitskog sistema:
http://vidreel.com/video/NTk2MjQ3/

Što se tiče tvoje stranke:

« Poslednja izmena: 23. Mar 2010, 01:03:50 od tvzec »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat
То за образовање немаш појма јер су амери вјероватно најнеобразованија процентуално нација.
Једино ако ти под образовањем сматраш да је неко научио читав живот заврчати задњи лијеви
точак у фабрици у Детроиту.. ..е јебига то је пропало,а и није битно нека буде у некој фабрици.

Ljudi, al ga vi lupate. Bas nedavno sam na jednom sajtu gledao o najboljim univerzitetima, i medju prvih 20 u celom svetu 17 je Americkih, i to uglavnom prva mesta:

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?nav_id=314518
20. avgust 2008.

Najbolji univerziteti na svetu
Šangajski univezitet Jiao Tong univerzitet je rang-listu 500 najboljih univerziteta na svetu.

Prema toj listi, stanje se, u poređenju sa prošlogodišnjom rang-listom nije promenilo.

Kao i prošle godine prvo mesto na listi pripalo je američkom univerzitetu Harvard. Na drugom mestu je Stenford, a na trećem Berkli. Najbolji evropski univerzitet je Kembridž i nalazi se na četvrtom mestu.

Rang-lista Šangajskog univerziteta bazira se pre svega na istraživački orjentisanim indikatorima.

Među prvih 20 univerziteta samo tri nisu iz SAD, Oksford je na 10. mestu, a Univerzitet u Tokiju na 19. mestu.

Najbolji kontinentalno-evropski univerzitet, i istovremeno najbolji univerzitet sa nemačkog govornog područja je Tehnički univerzitet u Cirihu, a nalazi se na 24. mestu. Najbolji univerzitet u Austriji je bečki, a na rang-listi se nalazi u grupi između 152. i 200. mesta.

Prvih deset najboljih evropskih univerziteta su Kembridž, Oksford, University College London, ETH Cirih, Imperial College London, Univerzitet u Kopenhagenu, Univerzitet u Utrehtu i Univerzitet u Parizu.

Sto se tice moje stranke ja vise volim ove slike:

« Poslednja izmena: 23. Mar 2010, 01:52:53 od kvlade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Па ти дефинитивно не читаш постове.
Ало јебеш Кембриџ који избаци 500-тињак курајбера од којих су 75% синови донатора или
УО-а.
Опште образовање једног народа погледај.
У Србији изузев баба које су училе курсеве након ДСР нема човјека који не познаје основне ствари
попут оних што 70% просјечних американаца нема појма.
Јебеш систем и образовање гдје на мулти милијардера добијеш 3.000.000 средњих и 1.000.000
социјале.
Пусти ти те статистичке податке боље погледај како они граде БДП и са колико учешћа у
формирању имају екстра богаташи.Пљачкашка држава,пљачкашки систем,народ без националне
свијести за државу,једноставно с вана гладац,а унутра јадац.
Ми макар имамо неко просјечно образовање гдје један гимназијалац из прве Београдске прави
куршлус када оде вани.Сиромашна земља али немој избацивати из главе да си у мање од сто година
два пута био окупиран и опљачкан,а трећи пут ваздушно бомбардован.када на то додаш да су ти
државу разбили и створили 1.000.000 избјеглица (сваки 8 становник) Србија је гигант за неке
у европи.

Де ми реци да ли мислиш да су САД-е биле 1914 окупиране и да јој је побијено 20% становништва
па након 23 године исто то учињено па након 45 година разбијена на шест дијелова,па након
9 година бомбардоване да ли би ишта било од те приче коју си малоприје причао о стандарду,
школству (ту се не слажем али нека).

Што се тиче фотографија има ту што шта занимљиво и поучно:

IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Ми макар имамо неко просјечно образовање гдје један гимназијалац из прве Београдске прави
куршлус када оде вани.Сиромашна земља али немој избацивати из главе да си у мање од сто година
два пута био окупиран и опљачкан,а трећи пут ваздушно бомбардован.када на то додаш да су ти
државу разбили и створили 1.000.000 избјеглица (сваки 8 становник) Србија је гигант за неке
у европи.

Hebi ga, pa po toj logici sta su Svabe prozivele. Mislim, hebes Svabe, sami su poceli rat, al kad pogledas, srusili su ih do temelja, okupirali, dobili gomilu izbeglica (Poljska, Jugoslavija, SSSR, Cehoslovacka...), zemlja podeljena pa su se opet digli na noge.

Јебеш систем и образовање гдје на мулти милијардера добијеш 3.000.000 средњих и 1.000.000
социјале.

Pa toga imas u svim velikim zemljama, i Rusija je slicna po tom pitanju

У Србији изузев баба које су училе курсеве након ДСР нема човјека који не познаје основне ствари

Pa u Srbiji svako zna sve, u tome i jeste problem. Svako sposoban recimo da cacka po struji i sasvim normalna stvar da nekog ubije struja, ko saobracajna nezgoda. Ko Svabe jos nisam cuo licno da je nekog ubila struja. Sta ti je prednost visoko industrijske i velike zemlje ti je veliki broj specijalista za oblasti gde mala drzava ne moze da ide u korak sa tim jer se ne isplati. A za tehnoloski visoko razvijen proizvod ti treba i visok broj specijalista iz raznih oblasti. Sad ako je neki tamo specijalista za zavrtanje srafova on to radi dobro, ostalo znanje mu je samo gubljenje vremena.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Па ти дефинитивно не читаш постове.
Ало јебеш Кембриџ који избаци 500-тињак курајбера од којих су 75% синови донатора или
УО-а.
социјале.
Пусти ти те статистичке податке боље погледај како они граде БДП и са колико учешћа у
формирању имају екстра богаташи.Пљачкашка држава,пљачкашки систем,народ без националне
свијести за државу,једноставно с вана гладац,а унутра јадац.
у европи.

Де ми реци да ли мислиш да су САД-е биле 1914 окупиране и да јој је побијено 20% становништва
па након 23 године исто то учињено па након 45 година разбијена на шест дијелова,па након
9 година бомбардоване да ли би ишта било од те приче коју си малоприје причао о стандарду,
школству (ту се не слажем али нека).

Што се тиче фотографија има ту што шта занимљиво и поучно:

Jebote e, gde ti samo nabavljas sve te podatke? Kao prvo cini mi se da ti ne znas ni sta je univerzitet. To je mreza fakulteta, jedan univerzitet moze imati i preko 20 fakulteta, tako da je to PUUUUUNO vise od 500-injak. Kao drugo, sve ovo sto si naveo kod nas je upravo tako, a kod njih je bas suprotno. Kod nas se ljudi dele na one sto seku prste i Miskovice, u SAD je najveci deo stanovnistva srednji stalez, ali to oni zovu srednji stalez, kod nas bi to bili bogatasi. Bas nedavno citam na sajtu CNN-a o njihovom zdravstvu. Znas li ti koliko su plate bre tamo? Za najmanje placeno zanimalje (neki djavo na "O" oktopo(nesto tako).... je 250.000$ godisnje, a vecina poslova u ovoj struci je placena izmedju 350.000$ i 600.000$ godisnje, neki cak dostizu i po 750.000$. To su naravno PROSECNE plate u ovoj obasti, npr. u Cikago bolnici imas doktore koji primaju godisnju platu od 5.000.000$. Pa ti vidi onda kakav je tu kvalitet zdravstvene zastite, a kakav je ovde gde doktori nemaju leba jesti kao ni drugi. Mi i ne shvatamo koliko bogato oni zive. Nasi ljudi odu tamo pa ciste ulice, peru posudje po restoranima, to su oni najgori poslovi, pa kad se vrate nakon par godina ovde kupuju Audije, kuce na sprat, itd. Sta bi tek da su tamo radili neke bolje poslove? Idi molim te.

O cemu mi ovde pricamo? O kriminalu u Americi? To je najtransparentnija zemlja na svetu, tamo se za najobicniju aferu smenjuju ljudi bez pardona, ovde svi znaju da je neko pokrao sve sto je stigo i jos zauzima nove funkcije. S kim se mi bre poredimo? Albanija nam dise za vratom, a mi se poredimo sa najrazvijenijima na svetu. Znas sta je Nemacka za Ameriku? Zaostala seljoberska zemlja. Svabe su menjale svoj ustav ne tako davno uz obrazlozenje da su u polju mikroelektronike i informatickih nauka previse zaostali za Amerikancima, i odjednom su "uvezli" 100.000 strucnjaka sirom sveta ne bi li koliko toliko pokusali da uhvate korak s njima. A mi? Gde smo tu mi? Kod nas oko 20% domacinstava ima tek internet prikljucak, u Hrvatskoj vise od 65%, dok u Sloveniji preko 80%. U Americi je ta brojka oko 96%. A tek da ne govorim o nasem kvalitetu internet usluga, prosecan paket koji se uplacuje je 1.5 megabit po sekundi, u Americi je prosek 30 megabita u sekundi, itd. itd. itd. Mogao bih do jutra ovako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:45:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.