Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 04:59:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Masovni protesti sirom Rusije  (Pročitano 16574 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Боже мили па овдје имамо такве писце да је просто не вјероватно да срби не изврше масовни
харакири када прочитају поједине постове.
Знаш ли ти колико је особа отишло у Чешку 92? Smile
Ишли су гдје су били примани и гдје им је било ближе,а са том твојом опсесијом Русијом да те
обавијестим уколико си заборавио.Истом је тада владао Јељцин курајбер који је Русију био свео на земљу коју ти и данас дан видиш својим очима.Дно дна које је било незамисливо даље него
Мађарска као прва дестинација у бјегу ван граница СФРЈ.
Стално ти неки узроци у глави па од нормалне окупације ти видиш некакву само-кривицу а од
људи који се нису сагели да их гузе правиш пробисвјете који мрзе све на свијету осим себе и
некаквог свога "лажног" српства.
Нисмо сви као ТИ момци са запада има нас који немамо везе са твојом претпоставком да лажно
нешта чинимо само да би смо се дочепали тога фамозног запада.Ја бих радије живио у шатору
крај депоније смећа него у Француској нпр.
Ја нисам русофил али јесам особа која узрочно,посљедично и тренутно мрзи тај ваш западни
цинизам,мегаломанију и мишљење да све што долази из ваше гузице одсликава праву вриједност.
Иди од узрока немој тражити по посљедицама. Smile
Ma ti bre covece zivis sam za sebe. Ne postoji drugi problem, svih 6 milijardi ljudi treba da se usredsede na tvoj problem. Tebi nista nije sveto, pa ni tvoji najblizi. Imas jedan cilj: mahati jataganom i ubiti baliju.
Kakav bre Jelcin, kakav kurajber? Od kada je Putin kojiko ih je islo tamo? Oni su pre evrope otvorili granice bez viza. Daj da se ne zamajavm s tobom. Pa samo dvadesetak mojih kolega iz Modriche, Gornejg Vakufa, Kaknja otislo za Australiju, Kanadu. I to bili cak na visokim polozajima u Republici Srpskoj. Cak i posle potpisivanja Dejtona.Ti meni sada hoces da tvrdis da to ne postoji? ovo: Volim Rusiju al mi je draza Amerika?
Pa to 99% Srba tako rezonuje.
Jedno su tvoje iluzije, drugo je cinjenicno stanje.

Pogledaj ovog Lepi_Bora. Voli Rusiju,a ovog trenukta bi isao da pere sudje kod Svabe. On ce sada reci: ma nikada. A jedva ceka. I on voli Rusiju, al mu je drag evrich, jebalo majku. Smile Smile Smile

Какањ и Вакуф нису у РС али нема везе ко их хебе нису они ни тема.
То што је неко отишао да ради шта то теби значи?
Мени само није јасно зашто мистификујеш посао са љубављу.Да те питам колико се тих срба
одрекло српског држављанства?
И на крају гарантујем да би се ти твоји пријатељи прије опредијелили за Јапан или Скандинавију
да су имали могућност избора.То је борба за хљеб,а не љубав према овоме или ономе.
О томе се ради ти имаш само два правца или си за запад или си за Русију док ја не видим тако
ствар.За мене је или имаш Србију или те нема,а све остало долази из чињеница,а чињенице
никако не иду у прилог западу да бих према њима требао имати некакво поштовање.
Поштујем што су јачи али не поштујем ни као људе ни као особе које мени могу држати
моралне придике и успостављати Законе по којима требам да живим.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
1. MI SE AMERIKANCIMA ,,PETLJALI U NJIHOVU DRZAVU DRZAVU ,, - NJIHOV PROBLEM JE STO SU CITAV SVET PROGLASILI PODRUCJEM ,, VITALNIH NACIONALNIH INTYERESA ,, ..

2. RASPAD SSSR PO REPUBLICKIM GRANICAMA BIO JE PRAVI CILJ - ZBOG TOGA SU I SFRJ TAKO PODELILI - CAK JE ISTI ,,EKSPERT ,, BANDIT[/font]ER DAO STRUCNO MISLJENJE ...

3. SAD JE DOSLO NEKO DRUGO VREME - SAD SE KROJE NEKE DRUGE JALTE .. I MALTE .. A SRBIJA ULAZI U ZONU INTERESA RUSIJE - AL TI ,BRE , NE PRATIS SVETSKU GEOPOLITICKI SCENU ..... ZAMRZO SI SE U 90 I 91 I HEBE TI SE .....

4. TACNO JE DA JE BOMBARDOVANJE BILO ,,MEKSE ,, NEGO STO JE MOGLO BITI - ALI NE ZBOG NJIHOVE HUMANOSTI NEGO ZNOG INTERESA .... TREBALO JE PRIMIRITI RUSE , DA SACUVAJU JELJCINA , TREBALO JE SRBE RAZZESTITI MANJE -DA BI PRIHVATILI BUDUCU KVISLINSKU VLAST .... KAD SI TAKO PAMETAN ODGOVORI - ZASTO SU OPOZICIONE OPSINE U SRBIJI ZESCE BOMBARDOVANE OD OPSINA U KOJIMA JE MILOSEVICEVA VLAST BILA NEPRIKOSNOVENA .  Smile ... IMA TO SVOJ RAZLOG - RAZMISLI MALO .. POPIJ JEDNU KAJSIJEVACU .. I SINUCE TI ...

НЕ ВИЧИ!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230

Мени само није јасно зашто мистификујеш посао са љубављу.Да те питам колико се тих срба
И на крају гарантујем да би се ти твоји пријатељи прије опредијелили за Јапан или Скандинавију
да су имали могућност избора.То је борба за хљеб,а не љубав према овоме или ономе.
О томе се ради ти имаш само два правца или си за запад или си за Русију док ја не видим тако
ствар.За мене је или имаш Србију или те нема,а све остало долази из чињеница,а чињенице
Поштујем што су јачи али не поштујем ни као људе ни као особе које мени могу држати
Jebi ga, sta hoces da kazes? Da u Kaknju ili Donjem Vakufu nije bilo Srba? Pa studirao sam 5 godina sa njima. Znaci lagali su? Bili posle u Banja Luci u ministarstvu za energetiku i rudarstvo.Prezimena Gojkovic, Lukic. Mora da su bili Hrvati.
Otisli sa sredjenim papirima za emigriranje, sa odobrenjem vlasti.
Ti sigurno nemas pojma kakose to radilo?

Sta velis otisli za ljeba? Pa zar u Rusiji nema ljeba? Sta jedu? Putinova g*na?
Zar ljeba ne raste u Bosni, Srbiji? Mislis tamo se ne sagne, nego ljeb pada s neba?

Halo bre: otisli zbog vas retarda. To je tacan odgovor.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Svima njima sretan put i ugodan boravak u Australiji i Kanadi ...  Smile

Pa odlaze u bolje, ne bi isli da im je bilo dobro  Smile

p.s. Lepi Bora je kupio stan u Moskvi - tamo je kvadrat 20 000 eurica - koji ce mi q***c stanovi po Pekamu .... to je za Rodnja ... i tebe .....  Smile

O cemu ti sanjas nocu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Jebi ga, sta hoces da kazes? Da u Kaknju ili Donjem Vakufu nije bilo Srba? Pa studirao sam 5 godina sa njima. Znaci lagali su? Bili posle u Banja Luci u ministarstvu za energetiku i rudarstvo.Prezimena Gojkovic, Lukic. Mora da su bili Hrvati.
Otisli sa sredjenim papirima za emigriranje, sa odobrenjem vlasti.
Ti sigurno nemas pojma kakose to radilo?

Sta velis otisli za ljeba? Pa zar u Rusiji nema ljeba? Sta jedu? Putinova g*na?
Zar ljeba ne raste u Bosni, Srbiji? Mislis tamo se ne sagne, nego ljeb pada s neba?

Halo bre: otisli zbog vas retarda. To je tacan odgovor.

Ма типичан одговор је да су отишли ради вас старих комуњара који су прво све засрали,а онда
су на први знак опасности подвили реп и збрисали преко гране да једу западна говна са осмијехом на лицу.
Сви који су били избјеглице су више мање могли отићи али је преко 90% остало тако да ти и твоје
школске колеге морате наћи другу формулу у описивању ствари.
Искрено ти предлажем моју прву реченицу.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Svima njima sretan put i ugodan boravak u Australiji i Kanadi ...  Smile

Pa odlaze u bolje, ne bi isli da im je bilo dobro  Smile

p.s. Lepi Bora je kupio stan u Moskvi - tamo je kvadrat 20 000 eurica - koji ce mi q***c stanovi po Pekamu .... to je za Rodnja ... i tebe .....  Smile

O cemu ti sanjas nocu  Smile

Sanjam ko Soic - da sam jedini muskarac u dobro napunjenom  haremu ....  Smile

Mandara , kome , bre , ti pricas o stanju u Americi .. i po svetu .... Pa svi smo mi imali ponekog rodjaka , kuma , prijatelja koji je tamo otisao .... Svi smo tamo isli , a svi smo mogli i ostati da nam je bilo ceif .... Meni su ostavljene tri kuce u Kaliforniji - dve u Pasadeni - L.A. i jedna u Palm Springsu .... Kad sam ih prodao dobio sam nesto malo vise 250 000 $ - ne znam koliko je to tada bilo maraka .... Kuce petosobne , sa engleskim vrtom , jedna ( ova u Palm Sprinsu ) sa bazenom .... A zena mi imala neke placeve , livade po primorju , i kucu .... Za jedan plac od 1 500  m dobio sam vise nego od te tri kuce ,koje si isto imale engleski vrt i otprilike 500-600 km dvorista ... a taj zenin plac nema ni prilazni put  kako valja - al eto ima pogled na more  Smile...   Smile... Naravno prodao sam ga bratu Rusu ,  malo ispod cene ..... I o cemu ti pricas ....  Smile
« Poslednja izmena: 22. Mar 2010, 11:55:10 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Naj si ludji.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pa jesam , trebao sam sacekati ovu krizu , sad bih za te kuce dobio 80 000 ...  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
i u ministarstvu za energetiku i rudarstvo

ministarstvu za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

warzk8.jpg
(15.59 KB, 341x281)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Sanjam ko Soic - da sam jedini muskarac u dobro napunjenom  haremu ....  Smile

Pa ako si dobro potkovan, dobro zaradjujes i jos bolje zahebes poresku upravu onda mozes sebi da priustis da te Ruskinje masiraju i jos dosta toga lepog rade, nije to nikakav san  Smile

.... Meni su ostavljene tri kuce u Kaliforniji - dve u Pasadeni - L.A. i jedna u Palm Springsu .... Kad sam ih prodao dobio sam nesto malo vise 250 000 $ - ne znam koliko je to tada bilo maraka .... Kuce petosobne , sa engleskim vrtom , jedna ( ova u Palm Sprinsu ) sa bazenom .... A zena mi imala neke placeve , livade po primorju , i kucu .... Za jedan plac od 1 500  m dobio sam vise nego od te tri kuce ,koje si isto imale engleski vrt i otprilike 500-600 km dvorista ... a taj zenin plac nema ni prilazni put  kako valja - al eto ima pogled na more  Smile...   Smile... Naravno prodao sam ga bratu Rusu ,  malo ispod cene ..... I o cemu ti pricas ....  Smile

Pa ovo vec spada vec u drugi deo foruma, naime u "Psiholog online ~ Burek savetovaliste"  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 04:59:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.