Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 22:03:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Masovni protesti sirom Rusije  (Pročitano 16389 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Pa moracu oboici da vam odgovorim. Ne zivim ja 41-e, vec vi zivite 45-e.
Bre govedo sa faksa, istorija ove planete traje 4 milijarde godina.
I Japan je izgubio rat 45-e na samo Nemacka. I Italija.Pogledaj u jednom malom razmaku od 65 godina gde je ko? Rusi su se najeli mesa, pojebali zene i kada mesa vise nije bilo a Boga mi ni zena da ih siluju, crkli polako ko fosili.Raspali se sami, bez ispucalog metka, radili ono sto i mi: grabez na sve strane, pa ko je malo jaci uzeo vise.
Sada im Putin stiti interese siledzija. Bez ikakvog razvoja, bez ikakve perspektive mogu da se nadaju nekom novom siledzijastvu koje je potpuno neprimereno za ljudsku vrstu.
Isto vazi i za nas. Bilo mesa od nato-a, pa ziveo si u parolama Partije.
Pogledaj malo cinjenice, ne sta te uce na faksu u pecini. Ulozio si stotine milijardi u jednu vojsku, drao se na sva usta: peta silaaaaaa.
Cinjenica je da kada su Slovenci (njih pisljivih 2 miliona) stavili svoje oznake na drzavnoj granici, tu istu petu silu su razjurili deset slovenackih batinasa sa bejzbol palicama.
Gledaj cinjenice. Onda su desetine generala bezali u tri razlicita pravca, pa ko je sta zafatio: jedan se krsti sa desna u levo, jedan sa leva u desno a treci klanjaju.
Znam ja gde je drzavna politika pogresila. Nisu zvali Lepog_Boru i dzeta da to rese. Oni bi majke im ga fasisticke, povadili nozeve sve to priklali i bacili u krecane. Ali jebi ga Lepi_Bora imao casove na faksu a dzeta bas castio neko u kavani, pa omanuli da spasu nam domovinu.
Bre balvani, ovo je moj zadnji post na ovoj temi, ja je napustam, jer stvarno je tesko sa takvima a i auditorijum je rasteran od vasih gluposti.
Zapamtite doooooobro goveda: kad si ti i Rus stigli da perete sudje po pobedjenoj Nemackoj, da jedete kerece konzerve da bi skupili koju dojchicu, da saljete cerke (Rusi) da vam se jebu po Nemackim burdeljima, vi ste taj rat izgubili.
zasto? Pa zato sto ste strvine neradne (cela nacija) koja zivi od televizora i donacija.
Onaj bauer tamo sadi paradajz i krompir, pa rani svinje pa ima.
Ide na prave pravcate faksove, uci, i ne napusta svoju zemlju.

Sta sada? Hajde da ih pobijemo, najedemo se mesa, pojebemo Svabice pa kad nema vise sta? Opet za deset godina kod njih na pranje sudja? Valja vama taj ciklus?
U medjuvremenu vezbate u pecinskom mraku jataganima i nozevima i povredjujete sve oko sebe.

Nije Srbija propala zbog njih, nego zbog vas takvih.Ne brkajte loncice, Nije Haris kriv sto ce Srpska da zdekne, nego Dodik.Nije Klinton kriv sto smo golih guzica i praznih stomaka, nego mi sto ne sejemo krompir.
Ili bolje receno seju ga njih deset a njih sto otima.Pa nece vise niko ni da seje.

Onaj bradati udbas, nikako da ti kaze zlatno slovo svetog pisma: ne zivi se od Klintona, Svabe, kuratog Rusa, nego od rada.Tako je Gospod Bog zapovedio. Za vas je Bog srpski politicar, predsednik nebeske Srbije.
Kad vam neko pomene rad, kao da vam je stavio prst u oko, majke mu ga ustaske, shiptarske, balisjke, madjarske, americke, nemacke, francuske, britanske, holandjanske i tako do jutra.

Lepo sam ti napisao: ti sa potencijalom od 35 vati, proterujes ljude sunarodnike, sa potencijalom od stotine hiljada i milona vati.Ti ljudi su Srbi (za tebe svakako nisu).

Da nije onih donacija, zajmova i seljaka koje pljackas, valjao bi se u govniima.
Pogledaj ko ovu vasu skupinu od 35 vati potencijala vodi?
Boris, psiholog, mozda par godina staza u psihologiji, Dinkic, buduBogsnama odakle se pojavio kao finansijski strucnjak, Voja zmirkavi disident koji ne vidi dalje od nosa, Velja sviinjar olicenje zamajavanja u pljacke i tako do sutra.
Pogledaj koja ti je alternativa: Toma prodavac drvenih kaputa koji menja gace uvek kad se ukenja. Vucic, usta nijevo dupe, naci ces ga sada kod Draskovica na godisnjicu SPO-a.Popovic, koji se naprivatizaovao (ima sopstveni aviona, odakle?).

Nismo mi Srbi dobili nikakv rat, nego smo izgubili sve ratove od 1912-e naovamo.

Zbog koga, cega? Svabe, Klintona, Monike Levinski?

Hajde bre jado. Taj ti samo kaze: sedi di si ni za disi nisi.

Da li ti mozes to da shvatis bedo, bedasta?
Nas Srba ima toliko, da bi nas oni iz Njujorskog Harlema i Bronksa istukli na mrtvo ime za jedan sat.

I sada poturate najgluplju mogucu stvar: Ima nade u kuratog Rusa na tenku.
Pa smeje ti se taj kurati Rus. kaze: koliko tenkova treba da dignemo srpski zivac? Odrzimo nivo tupavosti? Dva dovoljno. Ajde salji da snimamo budale kako se nadaju.
Naljutice se ujka Sem? Ma nece, odma cemo mi u rikverc a Srbi ce to pricati 20 godina i nadati se. Onda im poslajemo jos dva pa mirna stvar.

Jel ste vi nesto iz ovog mog zadnjeg postana ovom topiku ukapirali?
Znam da niste, ali ako, plivajte dalje. Dok vam dodju jos dva ruska tenka. One komsomolske milionere u mechkama ne vidite. Pecinsko slepilo.
« Poslednja izmena: 23. Mar 2010, 11:47:56 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Jesi bi mogo ovo malo podrobnije da nam objasnis ?

I dalje tvrdim : Rusija je pobedila Nemacku !  Smile

Da sutra zarate ja dajem plac na obali mora na Rusiju . Sta ti ulazes na Nemacku ?  Smile

Znam da nije lepo koristiti tudju neuracunljivost uzarad sticanja .. jeftinih .. politickih poena .... ali ..
« Poslednja izmena: 23. Mar 2010, 12:10:08 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Шкорпи опалио свом силином као да га стрефио климакс.

Најео си се црвене проје током тих 60 година да ти ништа друго од црвеног не видиш.
Хајде не сери више и не окрећи фашисте и кољаче у нешта што су срби ради себе добили.

Вама појединим имбецилима није довољно шта су српске крви пролили маму вам матору па
би још за њихове животињске нагоне окривили србе јер нису окренули и гузицу да их јебу.

Знам да су твоје године тешке за схватање да ниси најпаметнији већ најбезобразнији када
фашисте претвараш у идеале,а онима које су били у својим кућама упућујеш ријечи:"мајке
ли вам ваше".

Што се тиче ћерки имам осјећај да си ти тај случај имао јер мало мало асоцираш како неко
некоме јебе ћерку за паре.Јебали су теби и кеву и сестру и ћерку изгледа када си толико
говедо да ти није довољно што си ти ушао у шупак сваком фашисти у радијусу од 5.000 км.

Кретен се мора родити то се не постаје,а ти си изгледа то од свога бијега од стварности
постао,а то је већ умјетност.Родити се здрав,живјети као полтрон,а умријети као кретен.
Што прије то боље.

Међеде не доказани ти твоји фашисти су потаманили преко 4 милиона срба за 100 година,а
ти имаш образа да их дижеш као нешта за шта се треба залагати.

И за крај узрок тога је што је увијек међу србима постојао одређени број гована типа
падре Шкорпи који би све учинили само да дођу на одређену позицију.

Чмарњаку матори можда су некима неки убијени од стране твојих фашиста од 1914-1918,
1941-1945,1995 или 1999 да те набијем на ону ствар мрцино.

Мислим да је ова прича сасвим компетентна твојим манирима којима пљујеш у
сваком посту у којем се појавиш са својим формулама од немила до недрага,а у суштини толико
срања напричаш да би те човјек просто убио.

Ђубрад матора идите у пензију оставите земљу коју сте затровали млађима,да пробају ријешити
оно шта сте ти и твоји школски сјебали кркајући за џабане.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Ђубрад матора идите у пензију оставите земљу коју сте затровали млађима,да пробају ријешити

E, Yeti, to se trebalo reci 1991 godine  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

E, Yeti, to se trebalo reci 1991 godine  Smile

Они су тада имли четрдесетак година,а ко је могао знати да су толики идиоти да ће срушити
иоле нормалну земљу да би добили своје торове.
Е сада када су ти торови формирани,а крв стала они опет једу говна и били би у стању да још
мало управљају животима.
Алооооооо бре људи имали сте 65 година да јебете сада пустите млађе нека они пробају макар
20 па ћемо видјети на шта ће испасти.
Ово најозбиљније кажем:"увео бих законску регулативу гдје нико старији од 1965 годишта не би имао право гласа на изборима нити да води јавни политички живот". па да ми је отац
рођени у питању.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
I Japan je izgubio rat 45-e na samo Nemacka. I Italija.Pogledaj u jednom malom razmaku od 65 godina gde je ko? Rusi su se najeli mesa, pojebali zene i kada mesa vise nije bilo a Boga mi ni zena da ih siluju, crkli polako ko fosili.Raspali se sami, bez ispucalog metka, radili ono sto i mi: grabez na sve strane, pa ko je malo jaci uzeo vise.
Sada im Putin stiti interese siledzija. Bez ikakvog razvoja, bez ikakve perspektive mogu da se nadaju nekom novom siledzijastvu koje je potpuno neprimereno za ljudsku vrstu.
Pogledaj malo cinjenice, ne sta te uce na faksu u pecini. Ulozio si stotine milijardi u jednu vojsku, drao se na sva usta: peta silaaaaaa.
Cinjenica je da kada su Slovenci (njih pisljivih 2 miliona) stavili svoje oznake na drzavnoj granici, tu istu petu silu su razjurili deset slovenackih batinasa sa bejzbol palicama.
Gledaj cinjenice. Onda su desetine generala bezali u tri razlicita pravca, pa ko je sta zafatio: jedan se krsti sa desna u levo, jedan sa leva u desno a treci klanjaju.
Znam ja gde je drzavna politika pogresila. Nisu zvali Lepog_Boru i dzeta da to rese. Oni bi majke im ga fasisticke, povadili nozeve sve to priklali i bacili u krecane. Ali jebi ga Lepi_Bora imao casove na faksu a dzeta bas castio neko u kavani, pa omanuli da spasu nam domovinu.
Bre balvani, ovo je moj zadnji post na ovoj temi, ja je napustam, jer stvarno je tesko sa takvima a i auditorijum je rasteran od vasih gluposti.
Zapamtite doooooobro goveda: kad si ti i Rus stigli da perete sudje po pobedjenoj Nemackoj, da jedete kerece konzerve da bi skupili koju dojchicu, da saljete cerke (Rusi) da vam se jebu po Nemackim burdeljima, vi ste taj rat izgubili.
zasto? Pa zato sto ste strvine neradne (cela nacija) koja zivi od televizora i donacija.

Sta sada? Hajde da ih pobijemo, najedemo se mesa, pojebemo Svabice pa kad nema vise sta? Opet za deset godina kod njih na pranje sudja? Valja vama taj ciklus?
U medjuvremenu vezbate u pecinskom mraku jataganima i nozevima i povredjujete sve oko sebe.

Nije Srbija propala zbog njih, nego zbog vas takvih.Ne brkajte loncice, Nije Haris kriv sto ce Srpska da zdekne, nego Dodik.Nije Klinton kriv sto smo golih guzica i praznih stomaka, nego mi sto ne sejemo krompir.
Ili bolje receno seju ga njih deset a njih sto otima.Pa nece vise niko ni da seje.

Onaj bradati udbas, nikako da ti kaze zlatno slovo svetog pisma: ne zivi se od Klintona, Svabe, kuratog Rusa, nego od rada.Tako je Gospod Bog zapovedio. Za vas je Bog srpski politicar, predsednik nebeske Srbije.
Kad vam neko pomene rad, kao da vam je stavio prst u oko, majke mu ga ustaske, shiptarske, balisjke, madjarske, americke, nemacke, francuske, britanske, holandjanske i tako do jutra.

Lepo sam ti napisao: ti sa potencijalom od 35 vati, proterujes ljude sunarodnike, sa potencijalom od stotine hiljada i milona vati.Ti ljudi su Srbi (za tebe svakako nisu).

Da nije onih donacija, zajmova i seljaka koje pljackas, valjao bi se u govniima.
Boris, psiholog, mozda par godina staza u psihologiji, Dinkic, buduBogsnama odakle se pojavio kao finansijski strucnjak, Voja zmirkavi disident koji ne vidi dalje od nosa, Velja sviinjar olicenje zamajavanja u pljacke i tako do sutra.
Pogledaj koja ti je alternativa: Toma prodavac drvenih kaputa koji menja gace uvek kad se ukenja. Vucic, usta nijevo dupe, naci ces ga sada kod Draskovica na godisnjicu SPO-a.Popovic, koji se naprivatizaovao (ima sopstveni aviona, odakle?).

Nismo mi Srbi dobili nikakv rat, nego smo izgubili sve ratove od 1912-e naovamo.

Nas Srba ima toliko, da bi nas oni iz Njujorskog Harlema i Bronksa istukli na mrtvo ime za jedan sat.

Pa smeje ti se taj kurati Rus. kaze: koliko tenkova treba da dignemo srpski zivac? Odrzimo nivo tupavosti? Dva dovoljno. Ajde salji da snimamo budale kako se nadaju.
Naljutice se ujka Sem? Ma nece, odma cemo mi u rikverc a Srbi ce to pricati 20 godina i nadati se. Onda im poslajemo jos dva pa mirna stvar.

Znam da niste, ali ako, plivajte dalje. Dok vam dodju jos dva ruska tenka. One komsomolske milionere u mechkama ne vidite. Pecinsko slepilo.

najjaci post ikad napisan na ovom forumu  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi!
Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori.
Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni.
I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli!
Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani.
Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2

najjaci post ikad napisan na ovom forumu  Smile Smile Smile Smile

Мора да јесте тако чим си ти тако растумачио. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Smile

A šta je ovo na slici? Povlačenje ruske vojske sa Kosmeta?
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Sa,e Madzar - sto se ti bunis ?  Smile .. Gde ti je gostoprimstvo ?? Dosli gosti a ti na visis po forumu .....

Nisu ni ovi  Mongoli vise sto su bili .  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 22:03:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.