Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 04:29:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Masovni povratak Srba na Jadran  (Pročitano 36531 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo
Ljudi,šta mislite,hoće i Albanci za par godina da nas gotive,ovi croati mi nateraše suze na oči,ganuli me pozivima direktno u srce. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ljudi,šta mislite,hoće i Albanci za par godina da nas gotive,ovi croati mi nateraše suze na oči,ganuli me pozivima direktno u srce. Smile

eh shta su ti puste pare , kad zbog krize moraju chak i srbe da trpe i josh da im se ljubazno osmehuju iako bi ih najradije zaklali  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ma ima  da bacam kozicu od slaninice plazom a limenke Jelenka da guram u slivnike i jos da se zalim da odvodi ne rade dobro.  Smile
« Poslednja izmena: 25. Maj 2009, 22:16:19 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Hrvati i Slovenci se otimaju za Srbe

Letnja sezona je na pragu, a suočeni sa ekonomskom krizom koja će se odraziti i na turizam, Hrvati i Slovenci počeli su da se otimaju za turiste iz Srbije.

Kako piše hrvatski portal Index.hr, i pored velikog novca koji je uložen u promociju hrvatskog turizma u Srbiji, ovaj deo jadranskog primorja i dalje nije među prvih pet omiljenih destinacija Srba. Na sve to Hrvatima su Slovenci zadali novi udarac.

Originalna ideja Hrvatske turističke zajednice bila je postavljanje 230 džambo-plakata i 100 bilborda, u Beogradu, Novom Sadu i Subotici, s natpisima koji pozivaju na Jadran i sloganima "Tako lepa, tako blizu" i "Kad srce kaže leto, kaže Jadran".

Međutim, Slovenci su ovih dana zakupili isti broj reklamnih mesta, odmah uz hrvatske, kojima zovu Srbe na svoj deo Jadrana uz slogan "Najbliže evropsko more".

Tako se Srbi pozivaju da dođu i uživaju u Portorožu, što su u Zagrebu odmah videli kao provokaciju jer su Slovenci blokirali hrvatske pristupne pregovore u Evropsku uniju.

Slovenci se tu ne zaustavljaju pa na hrvatski pokušaj "zakopavanja ratne sekire" sa Srbima odgovaraju sloganima "Prijatelji" i "Vizne olakšice!".

Da sve ne bi ostalo na rečima, odnosno bilbordima, ambasador Slovenije u Beogradu najavio je za ovu turističku sezonu uvođenje novih viznih olakšica za srpske turiste, kako bi najbliže "evropsko more i turističku ponudu Slovenije učinili još bližim".

Da li će Srbi odustati od svojih omiljenih destinacija Grčke i Turske, da li će se odlučiti za jeftinu Bugarsku ili egzotični Egipat, ili su se ipak uželeli starih prijatelja iz ex-Yu, pokazaće predstojeća turistička sezona. Do tada traje rat bilbordima.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
Ех та братска љубав! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Hrvati i Slovenci se otimaju za Srbe
Kako su krenuli pocece nam i pare davati za dolazak  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
iskulirali ih svi pa im sad dobri srbi
jadno
gde su im sad nemci,italijani...otkacili ih
ajmo sad oko srba da se motamo kao vole nas ovo ono
odes i u mraku ti slome kola,trebas da se osvrces da ti neka budala ne udari ciglom....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Svoju zvizdu slidin,za njom sam uteka ,mozda se i vratim- lipo sam ti reka ..
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo
iskulirali ih svi pa im sad dobri srbi
jadno
gde su im sad nemci,italijani...otkacili ih
ajmo sad oko srba da se motamo kao vole nas ovo ono
odes i u mraku ti slome kola,trebas da se osvrces da ti neka budala ne udari ciglom....

Oni misle da ih Nemci vole,a Nemci vole samo sebe. Smile A Italijani nisu nikad bili dobrodošli u Hr,jer znaju Hrvati čiji je bio veći deo obale i kome su je oteli.I to su je dobili zahvaljujući Srbima. Smile

I nije samo pitanje bezbednosti,nego je pitanje principa,i iz principa ne bi trebalo ići na njihovu obalu. Smile

A što se tiče Slovenaca,oni mi ni malo ne smetaju,iskreno,i njih pozivam da dođu u Srbiju kad god žele,mada to nikad i nije bio problem,nije problem ni Hrvati da dođu,ali ih ne pozivam. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ma podli licemeri,šta drugo reći
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 04:29:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.