Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:56:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Masovni povratak Srba na Jadran  (Pročitano 36516 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Diletant, sta god mislio nije mesto za to.

Razumem o cemu pricas, ali ovo je turisticki deo foruma, sve se to moze na Politickom forumu... lepo otvoris temu tipa "Hrvatsko primorje - politicki momenti" ili slicno... ja ovde dolazim da odmorim od politike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
nije to nista licemerno, sve je logicno i ocekivano.

oko para smo zaratili, (vise oni nego mi) za pare se i mirimo Smiley
zna se da su svi iole neisprani mozgovi u HR bili protiv ocuvanja SFRJ zato sto se novac rasporedjivao onako kako njima ne odgovara i to je to.
ostalo, tipa mrznja, bes, kalnje i sl, to je samo manja prepreka koju svete nam vodje lako pomocu propagande predju, a narod ko narod-podjdnako glup i povodljiv, samo zavisi cija je vlast istrajnija u tome(njihova Smiley )

meni jedino nije jasno od cega ce ove godine crna gora da zivi...
stranih turista ce biti mnogo manje, a za nas srbe, razmisljam, ako je neko opterecen politikom cak i kad ide na more, onda mu je isto da li ide u hrvatsku ili crnu goru, podjednako su nam 'bliski' i bivsa braca Smiley
onda ostaje samo da se vidi gde je lepse, a to je bar jednostavno.
ako nisi opterecen politikom, jos lakse.
na HR moru ima isto seljackioh diskoteka za malogradjanstinu sa pesmama tipa cile-mile i sl samo sto je sve mnogo lepse a cene su iste.

ipak, cinejnica je da smo mi 'osudjeni' na grcku sa svojih 1500 ostrva jos koju godinu.
ali stoji da je istra nesto najlepse u celoj evropi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Muškarci više vole plavuše...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Neko kaže,da ne mešamo politiku u ovu temu,nažalost,direktno je povezano,i niko ne spori da je Hrvatska obala lepa i more,znači,to niko ne spori,ali mi ovde raspravljamo da li je bezbedno uopšte ići,i da li treba ići posle svega što se desilo treba ići na Hrvatsko primorje,i još nas sad pozivaju kad je sezona pukla,to je isto toliko bljutavo da prosto stvara odbojnost prema odlasku na Hr primorje. Smile

Drugo gde su se Hrvati preračunali,oni su mislili da će na njihovu obalu da pohrle stranci iz EU,ali,zaboravljaju da su oni i pre rata živeli isključivo od posetilaca sa Balkana,prvenstveno Srba,jer su Srbi dolazili iz godine u godinu masovno u Hrvatsku,ali,nažalost,ali,možda i na sreću,taj period je završen,ni Srbi više ne letuju u radničkim odmaralištima,kuće koje smo imali na obali ste porušili,stanove oteli,i o kakvom masovnom letovanju govorimo,mi još osećamo posledice njihovog domovinskog rata od Sbročetničkih koljača,koji su par leta pre rata bili redovni gosti na Hr primorju,i šta se to promenilo između dve sezone,pa smo postali koljači,i šta se sad ponovo promenilo,pa smo ponovo dobrodošli.Jel to nas neko zajebava i igra se sa našim životima. Smile

Sve mi ovo stvara zbrku u glavi,odoh u Grčku. Smile

edit-evo sad gledam na vestima,organizovali autobuse za izbeglice da idu da glasaju u Hr,a pozivate nas na more,uhhhhh. Smile

Ništa ti ne brini, Hrvatski turizam neće podbaciti ove godine, bez obzira na to što ti serviraju novine u tvojoj zemlji. Istini na volju, Englezi i Rusi su toliko navalili kod nas da žele pokupovati cijelo primorje, pa je naša vlada hitno morala izglasati neke nove zakone i odredbe o zaštićenom morskom pojasu. Tako da, frke nema.

Druga je, pak, stvar što ti očito imaš problema sa Hrvatima kao nacijom. Onda je možda i bolje da ne dolaziš, čemu da svoj teško stečeni odmor trošiš na gledanje naroda koji toliko mrziš.

Ugodan odmor, lijepo se provedi u Grčkoj.
IP sačuvana
social share
Ne daj na se, ne daj svoje... nemoj tuđe, prokleto je!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
hahaha, jbt, znas, kada imas internet, ne moras citati samo domace novine i medije.
vasa cela obala je vec pokupovana, tako da tesko moze vlastima da smeta da li ce vlasnik da bude italijan ili englez a i to sto govoris je sasvim sigurno netacno jer ako hocete u EU nema nikakve sanse da sebi mozete da dozvolite luxuz da branite englezima da kupe sta god im pada na pamet.

takodje je malo verovatno da ove godine kada bas svi a svetu imaju manje para, bas sada dolaze i razbacuju se da kupuju stanove od 30 kvadrata za 100.000 eura(npr u rovinju)

a o tome da hrvatski turizam podbacuje ne pisu nasi mediji vec vasi(ja cesto citam jutranji i gledam nekad vase kanale, nisam ogranicen) tako da je to sigurno tacno, jer o5, male su sanse da kada svaciji turizam podbacuje bas vas cveta i belezi neocekivani rast Wink

poz!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Jutarnji piše svašta. Jutarnji piše i da su zavidni Srbi izmislili priču o gubitku naše prtljage u Moskvi. I da na Lokrumu obitavaju duhovi. I da Severina ima nove gaćice. A svaki dan imaš bar jedan članak o negdje viđenom alienu ili kakvom monstrumu. Toliko o kredibilitetu Jutarnjeg. Vjeruj mi na riječ, otac mi se bavi prodajom nekretnina na moru i dobro mi je poznato pravo stanje stvari. Ja nigdje nisam napisala da naš turizam cvijeta, ali sigurno neće ni podbaciti ove godine. Pogotovo ne u odnosu na druge države.

Uglavnom, ovdje tema nije uloga turizma u državnom proračunu RH nego mogućnost ljetovanja Srpskih turista na Jadranu. Osobno mi je žao da bilo koja nacija ima strah od dolaska u moju državu. A kamoli prvi susjedi.

I da se vratimo na turizam, evo malog savjeta za one nešto dubljeg džepa. Prošle godine su moji prijatelji iz Srbije unajmili jedrilicu i njome oplovili Jadran, a na jednoj etapi puta sam im se i ja pridružila i bilo je sjajno. Čisto ako ne volite, kao ja, 15 dana biti prikovani za jedno mjesto. Dakle, ako niste komformist, moja topla preporuka. I sama sam se iznenadila koliko prekrasno izgledaju već viđena mjesta, ali iz druge prespektive
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ne slazem se, postoje i izjave vasih zvanicnika koje su definitivno merodavne. ma, neitno Smiley
koliko kosta iznajmljivanje jedrilice 7 dana npr? okvirno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
E sad pitanje je kakvu želiš, za koliko osoba, koja mjesta planiraš obići i još svakavi faktori. U principu najskuplje te izađe gorivo, vezovi i skiper. Računaj oko 1000-2000 eura. Sigurno. Raspitat ću se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo
Diletant, sta god mislio nije mesto za to.

Razumem o cemu pricas, ali ovo je turisticki deo foruma, sve se to moze na Politickom forumu... lepo otvoris temu tipa "Hrvatsko primorje - politicki momenti" ili slicno... ja ovde dolazim da odmorim od politike.
Ja i rekoh da je ova tema direktno povezana sa politikom,možeš ti da ideš kao turista,ali kad budeš dobio po leđima,to je zbog politike. Smile
Neko kaže,da ne mešamo politiku u ovu temu,nažalost,direktno je povezano,i niko ne spori da je Hrvatska obala lepa i more,znači,to niko ne spori,ali mi ovde raspravljamo da li je bezbedno uopšte ići,i da li treba ići posle svega što se desilo treba ići na Hrvatsko primorje,i još nas sad pozivaju kad je sezona pukla,to je isto toliko bljutavo da prosto stvara odbojnost prema odlasku na Hr primorje. Smile

Drugo gde su se Hrvati preračunali,oni su mislili da će na njihovu obalu da pohrle stranci iz EU,ali,zaboravljaju da su oni i pre rata živeli isključivo od posetilaca sa Balkana,prvenstveno Srba,jer su Srbi dolazili iz godine u godinu masovno u Hrvatsku,ali,nažalost,ali,možda i na sreću,taj period je završen,ni Srbi više ne letuju u radničkim odmaralištima,kuće koje smo imali na obali ste porušili,stanove oteli,i o kakvom masovnom letovanju govorimo,mi još osećamo posledice njihovog domovinskog rata od Sbročetničkih koljača,koji su par leta pre rata bili redovni gosti na Hr primorju,i šta se to promenilo između dve sezone,pa smo postali koljači,i šta se sad ponovo promenilo,pa smo ponovo dobrodošli.Jel to nas neko zajebava i igra se sa našim životima. Smile

Sve mi ovo stvara zbrku u glavi,odoh u Grčku. Smile

edit-evo sad gledam na vestima,organizovali autobuse za izbeglice da idu da glasaju u Hr,a pozivate nas na more,uhhhhh. Smile

Ništa ti ne brini, Hrvatski turizam neće podbaciti ove godine, bez obzira na to što ti serviraju novine u tvojoj zemlji. Istini na volju, Englezi i Rusi su toliko navalili kod nas da žele pokupovati cijelo primorje, pa je naša vlada hitno morala izglasati neke nove zakone i odredbe o zaštićenom morskom pojasu. Tako da, frke nema.

Druga je, pak, stvar što ti očito imaš problema sa Hrvatima kao nacijom. Onda je možda i bolje da ne dolaziš, čemu da svoj teško stečeni odmor trošiš na gledanje naroda koji toliko mrziš.

Ugodan odmor, lijepo se provedi u Grčkoj.
Kažeš da imam problem sa Hrvatima,a da to nisu neki drugi Hrvati ,ili isti oni od pre 10 godina,ja znam da ste nas tad mrzeli iz dna duše,i sad mi je neshvatljivo kako smo sad dobrodošli,moj mozak to ne shvata.Jel to znači da vam se mišljenje promenilo,ne kapiram.
I šta nas onda zovete kad su Rusi i Englezi navalili,želim vam uspešnu sezonu. Smile

Ja iskreno nemam ništa protiv Hrvata,taman posla,ali,mnogo se negativnih stvari između nas izdešavalo,i to u bliskoj prošlosti,i optuživali za sve i svašta... Smile

To ti je isto kad imaš prijatelja,i nešto te ozbiljno razočara,i sad,ti možeš i dalje da se družiš sa njim,ali nije to više to. Smile

I dok su koncetri Tompsona toliko posećeni,zna se raspoloženje prema nama,mi takve umetnike nemamo,ili možda imamo po nekog šabana,ali njegova popularnost je mizerna,koncerti Tompsona su ozbiljno posećeni. Smile
Ne treba generalizovati,naravno da nisu svi takvi,ali dobar deo njih jeste. Smile

Otišao sam predaleko,ali kapiram da sam poentu rekao.

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony xperia
Jel' mislite o turizmu ili o politici da pricate ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ako stignem ovog leta ,skoknucu do lipog Jadrana,zaista je more divno i plaze su ciste . Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:56:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.