Trenutno vreme je: 24. Maj 2013, 09:55:23
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Marta Savic (Pročitano 34844 puta)
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ta zena hoce sve Ta zena probace hleba preko pogace i usne tudje, vino sto ludje al' zena ostace Ta zena probace hleba preko pogace ti si joj malo zar nisi to znao i tebe izdace Ref. 2x Da ne nosi burmu tvoju sebi za srecu ona hoce tugu moju moju nesrecu Ta zena hoce sve sve sto imas uzece novac i kucu, ljubav i srecu sa sobom ponece Ta zena hoce sve sve sto imas uzece kad stigne te tuga i najboljeg druga od tebe odvesce Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Tako mi trebas kako me nocas tuga slama kako sam tuzna, kako sam sama tako mi trebas da me povedes da me do srece odvedes kako me nocas dusa boli kako se srce za srecu moli tako mi trebas da me povedes da me do srece odvedes kako me nocas samoca steze kako je meni, sve mi je teze tako mi trebas da me povedes da me do srece odvedes
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Tebi se sve moze Tebi se sve moze kada stida nemas navike lose ne zelis da menjas Pogledaj se kakav si samo sebe volis to sto meni ranio si to tebe ne boli Ja ne zelim ti da ljuabv drugu nemas nikada vec da imas pa izgubis ko ja tebe sada Tebi se sve moze samo mene krivis i bez moje tuge ti ne znas da zivis Zapitaj se cemu to mozda se postidis pre nego sto isto toj i ti sam dozivis
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ti si istina moje mladosti ruku pod ruku setam sa tobom od srece ne znam sta cu sa sobom u tebi su sve moje mladosti ti si istina moje mladosti usne na usni poljubac vreli grli me nezno srce te zeli u tebi su sve moje mladosti ti si istina moje mladosti rame uz rame, sreca za srecu od tebe ljubav ja nemam vecu u tebi su sve moje mladosti ti si istina moje mladosti
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Vernost je prevara (duet Azis) Znam ja sta je vernost kad nocu cekam te a tebe nema, nema jer veran si, zar ne Vernost je kad mi dodje da s nekom drugom podjem sa nje da skinem sve a sebi kazem ne Ref. Kilometri vernosti, milimetri ljubavi opet budes sam, budis se bez ikoga niko ruku da ti da ma daj, ma daj, ma daj vernost je prevara Vernost je kad cutis a znas da laze te i ne dobijes nista a dala si mu sve
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Zakletva Zakletvu smo dali ispred njih i Boga ja cu njega, a ti nju voleti do groba Nismo znali tada ja i ti da cemo se jednog dana sresti Nismo znali tada ti i ja kakva ce nam biti sudbina Da si znao to da so znao to ne bi nikada ozenio Da sam znala ja da sam znala ja ne bih se za njega udala Lagali smo dugo i sebe i druge pogresno smo ljubavi dugo bili sluge Nismo znalai tada ja i ti da ce jednom sve u vodu pasti Nismo znali tada ti i ja da kraj njih nas sreca ne ceka
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Zasto drugom sirim ruke Rekao je da me ceka i nado se svake noci Rekao je da me ceka al mu nisam htela doci Volela sam tog coveka Zasto samu sebe varam Zasto drugom sirim ruke Kad mu srce ne otvaram Rekao je da me voli kao vernik svoga Boga Rekao je da me voli al da nisam svesna toga Volela sam tog coveka Zasto samu sebe varam Zasto drugom sirim ruke Kad mu srce ne otvaram
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Zeleno u tvojim ocima Ne dam ta dva oka tvoja dva zelena rosna polja ko izmisljene su za mene te oci tvoje zelene 2x Ref: Kome nudis safire zelene zlatnu svilu, marame sarene kome skidas zvezde nocima za zeleno u tvojim ocima 2x Ne dam nikom takvo blago ne dam sto je srcu drago ko izmisljene su za mene te tvoje oci zelene 2x Ref:
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Zivim da prezivim Ko o tebe ljubav prosi samo rane isbrosi oziljak na dusi uvek ostane Pouka da shvatis ko si kada nece san na oci da na srce samo tuga postane Zivim ja zivim samo da prezivim Zivim ja zivim samo tebi da se divim Ko sa tobom srecu ceka nikad je ne doceka tvoje lepo lice svaku prevari Tesko je kada ljubis nekoga koga gubis koji ti za ljubav suze podari
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Träume nicht dein Leben, lebe deine Träume.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Brojis mi, brojis Opet uplakana i razocarana kuci sam se vratila i jos jedno vece s tobom provedeno svojom tugom platila Brojis mi, brojis, i pesme i case brojis mi otkad te znam samo mi nisi brojao suze sto zbog tebe prolila sam Brojis mi, brojis, sve moje mane uvek sam kriva za sve i mene ces brojati ko jednu manje kad resim da ostavim te Opet obrukana i razocarana sve si moje zgazio a da nisam tvoja i da sam najgora ne bi mi to radio
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Trenutno vreme je: 24. Maj 2013, 09:55:23
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .