Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 17:18:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mars  (Pročitano 72238 puta)
Ucesnik diskusija

Sve je otrov i nista nije otrov

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 176
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li se to odnosi i na dve planete u opoziciji?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4

Mars      Sextile         Jupiter 4°10
Mars      Conjunction  Saturn 2°26
Mars      Square         Ascendant 4°27
Sun      Trine            Mars  4°37
Moon    Trine            Mars  2°58
Mercury Trine            Mars  2°47
Venus   Trine            Mars  0°57

Moze li sad neko mini tumacenje ovoga, posto sam se setio da stavim kartu u index ...
IP sačuvana
social share
Dobro znaš svaku reč, svaki znak,
Kako najlakše, najbrže, najslađe reći odlazim.
Rastemo, pazimo, slučajno gazimo,
Tvoje najblaže usne kažu odlazim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Pa najbolje bi bilo da prelistaš ovu temuod početka jer sam ja prilično sigurna da smo pričali o gotovo svim aspektima koje pravi Mars sa dr.planetama. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Pa najbolje bi bilo da prelistaš ovu temuod početka jer sam ja prilično sigurna da smo pričali o gotovo svim aspektima koje pravi Mars sa dr.planetama. Smile
Nisam mislio to tako (mislio sam generalno na planetu mars, ne samo na askpekte), ma... nije vazno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo, procitah ono o Marsu u padu...Ima istine, no, sve se da prevazici ako je covek svestan i ima volje.

Nego, mene interesuje sledece. MA u Raku u konjukciji sa asc, ali u 12. kuci?

Zapravo, koliko on tu utice na prvu, u kojoj je i sunce?

Znaci Ma konj Asc
MA trigon MO
MA kvadrat SA
Ma kvadrat PL

Ma uzas Wink

Postavih kartu, primeticete da sam prilicno kontradiktoran samom sebi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Nisam mislio to tako (mislio sam generalno na planetu mars, ne samo na askpekte), ma... nije vazno...

Mars je vladar tvoje devete kuće. Iz devete je otišao u četvrtu što bi govorilo da ćeš se možda vratiti kući ukoliko odeš negde u inostranstvo... takodje može ukazati i na kuću koju stičeš u inostranstvu Smile
Mars u Škorpionu je u svom sedištu.To je super.
Mars u četvrtoj kući može ukazati na svadje roditelja u ranom detinjstvu, dok si bio mali i kojoj si prisustvovao. Može ukazati da je u blizini tvoje kuće vojna bolnica ili policijska zgrada...

Ne znam šta podrazumevaš pod ''generalno''.  Smile
Aspekti su takodje jako bitni Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4

Mars je vladar tvoje devete kuće. Iz devete je otišao u četvrtu što bi govorilo da ćeš se možda vratiti kući ukoliko odeš negde u inostranstvo... takodje može ukazati i na kuću koju stičeš u inostranstvu Smile
Mars u Škorpionu je u svom sedištu.To je super.
Mars u četvrtoj kući može ukazati na svadje roditelja u ranom detinjstvu, dok si bio mali i kojoj si prisustvovao. Može ukazati da je u blizini tvoje kuće vojna bolnica ili policijska zgrada...

Ne znam šta podrazumevaš pod ''generalno''.  Smile
Aspekti su takodje jako bitni Smile Smile
Mislio sam upravo na to sto si napisala Wink Smiley, aspekte sam procitao na ovoj temi (kao i na jos nekoliko sajtova) pa mi nisu bili toliko bitni jer sam i kao liak mogao da ih "protucmacim" (procitam) Smiley... uglavnom to je to, hvala  Smile. Jos jedno pitanje, ako moze (mozda malo glupavo  Smile), kako se odredjuje vladar kuce? Zakljucujem po ovome sto si napisala da se gleda znak koji je u npr. u mojoj IX kuci (ovan) pa samim tim je vladar te kuce Mars, jel po tom principu ili... ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Upravo tako!  Smile Gledaš vrh kuće koju želiš da tumačiš..
Npr. Asc ti je u Lavu - što znači da je vladar celog tvog horoskopa Sunce  Smile
Pošto je Asc ujedno i početak prve kuće, Sunce ti je vladar i prve kuće. Pa gledaš u kom znaku ti se nastavlja I kuća - devica...suvladar je Merkur. Dispozitor Sunca je Mesec (jer ti je Sunce u znaku raka a rakom vlada Mesec )
Druga kuća počinje u devici - vladar druge: Merkur...

Za tumačenje karte su jakooo bitni vladari...gledaš gde su oni '' pobegli''
Eto tvoje Sunce je pobeglo u XI kuću...naravno gledaš i znak u kome je...u Raku je.
Vladar prve u XI o tebi govori da jako voliš svoje prijatelje i da bi sve za njih uradio. U prijateljstvu nalaziš smisao života,veoma si socijalan i imaš puno prijatelja.

Dakle bilo šta da tumačiš, gledaš prvo vrh kuće-u kom znaku počinje. Pagledaš gde je vladar, kako je postavljen u kući i znaku.
Onda gledaš dispozitor i naravno aspekte... Smile
Meni je svaki aspekt bitan, to su ustvari delovi priče koju sa dr. elementima moraš sklopiti u celinu  Smile

I tako Smiley Nije glupo pitanje ali je mali offtop pa priču možemo da nastavimo u Astro -obdaništu Smile Sve što te interesuje slobodno pitaj jer sam tako i ja učila na ovom forumu. Nisam bog zna dokle stigla, ali malo po malo...guram napred  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Mars

U grčkoj mitologiji Mars je bio Ares, bog rata...

Marsu se odvajkada pripisuju borbene osobine. To je planeta burnog temperamenta, snage i agresivnosti. Mars je planeta koja donosi i određene nevolje, probleme i opterečenja. On uslovljava događaje u životu i u njegovoj blizini je često prisutna smrt. Mars predstavlja vašu aktivnu snagu, način na koji se borite, suprostavljate ljudima ili stvarima. Na sentimentalnom planu često označava suparnike, a na društvenom konkurente.

Kada je Mars snažno postavljen u vašem horoskopu, vi imate jaku sklonost da budete energični, neposredni, spremni uvek za nove poduhvate, jednom rečju jedna atletska i neuobičajena individua. Mars vlada u znacima Ovna i Škorpije. Osobe u znaku Ovna čini isuviše žustrim, naglim i sklonim provokacijama, dok u Škorpiji Mars prouzrokuje naizgled mirne ljude, ali iznutra jako osetljive i veoma opake naravi.

Marsova dobra Karma su hrabrost, toplina i inicijativnost; međutim postoji i veliki broj mana vezanih za uticaj Marsa koje možete ispoljiti u ovom životu. S vremena na vreme možete biti bez srca, pa čak i surovi, posebno prema "žrtvama" koje su vas nečim povredile u vašim prethodnim životima; osobe sa jakim uticajem Marsa u horoskopu imaju vatren temperament, koji eksplodira u trenutku, i obično brzo nestaje, ali može biti veoma destruktivan.

Mars upravlja vašom animalnom prirodom, željom i seksualnom energijom. U horoskopima on ukazuje na ambicije, moć, konstruktivnost, rad, težnje, takmičarski duh, smrt... Upravlja hirurgijom i operacijama, oružjem, ratom, nesrećama, zapaljenjima, ranama i posekotinama, opekotinama, nasiljem, alatom, gvožđem i čelikom... Svojevremeno je bio poznat kao "mali zlotvor". Njegovo delovanje je često iznenadno, samosvesno i uznemirujuće. Mars se može koristiti eksplozivno i ljutito, borbeno, ili pak sa hrabročću i snagom.

Tamo gde vam je Mars u Natalnom horoskopu - tu ulažete najveću energiju. Mars opisuje vaše želje i odlučnost; vašu volju da uspete, da osvajate i da ostvarite svoje ambicije. Mars takođe utiče na vašu narav i temperament. Kada je Mars u vašem znaku, onda je vreme za akciju. To je period kada najviše vodite računa o egzistencijalnim problemima i imaćete uspeha u njihovom rešavanju; tada ste najdinamičniji, sa puno energije i volje da učinite ono što ste naumili, da se potvrdite - to nije period za sedenje, odmor i usporene aktivnosti. Vodite računa o svom ponašanju; nemojte preterivati u svom nastojanju da sve bude onako kako ste vi zamislili. Radije istrosite višak energije baveći se fizičkim aktivnostima.

Isuviše aspekata Marsa unosi previše pokretljivosti koja vuče u izrazitu agresivnost i tešku kontrolu postupaka. U lošim aspektima dolazi do deformacije njegovih inače dobrih osobina, kao što su hrabrost i pravednost i težnja ka prevladavanju regresivnih konvencija, pa dolazi do pojave destruktivnosti i svesne sklonosti ka prevarama i krađama koje, usled izražene nespretnosti, često dovode do sukoba sa zakonom. Uz druge loše aspekte, nepovoljni aspekti Marsa mogu da dovedu i do naprasne smrti...

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Apple 
Ljudi imam jedno pitanje---- meni je mars u 1.kuci u vodoliji na 29.stepenu, a mars opisuje 1. muza....sunce drugog.... upoznala sam super gospodina  Smile koji ima marsa u jarcu (znak mog podznaka) i takodje mu je na 29. stepenu.... Jel to dobro ako i on i ja imamo marsa na 29.stepenu ???
Da li bi tu moglo da bude nesto u ljubavnom smislu s nasim marsovima ili samo neka borba  Smile ??? Meni je inace neptun u jarcu, u znaku u kome je njegov mars..... ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 17:18:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.