Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mars i Sunce u ženskom horoskopu  (Pročitano 99542 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
meni je sunce u skorpiji u III kuci na 6 st,mars u vagi u I kuci na 1 st  sta bi to moglo biti  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mars u vagi u I kuci na 1 st sta bi to moglo biti Smile Smile

mars u vagi je u znaku svog izgona,medjutim kada gledamo sa te strane mars se bolje oseca u muskoj vagi,nego u zenskom znaku bika...misljenja sam da ovakav mars uopste nije tako los,cesto moze dati teznju za diplomatiju,ravnotezu (analogno znaku vage)...to jos znaci da tebe privlace muskarci takticni,uravnotezeni,stabilni,lepi,u smislu da imaju neki ok stil oblacenja,vole da se srede sa nekom umerenom dozom...mars ti je na kraju 1. polja,pa bih rekla da pre radi za 2. polje nego za prvo,tako da u vezi sa tim te privlace i muskarci materijalno obezbedjeni,neki koji imaju dovoljno kesa da te izvedu na neko zanimljivo mesto,kupe koji pokloncic za rodjendan,novu godinu...

p.s. mars ti nije na 1. stepenu,vec na drugom...0-1 29'-1. stepen,1 30'-2 29'-2. stepen
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 93
Zastava Podgorica
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
moj mars je u vagi,a sunce u jarcu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
moj mars je u vagi,a sunce u jarcu

Znachi Marsom vlada Venera,zenska planeta,Mars nema snage,a Suncem vlada Saturn,ako Sunce posmatramo kao supruga,moguce da ce biti hladan ali uspjeshan chovjek Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung versus
mars u vagi u I kuci na 1 st sta bi to moglo biti Smile Smile

mars u vagi je u znaku svog izgona,medjutim kada gledamo sa te strane mars se bolje oseca u muskoj vagi,nego u zenskom znaku bika...misljenja sam da ovakav mars uopste nije tako los,cesto moze dati teznju za diplomatiju,ravnotezu (analogno znaku vage)...to jos znaci da tebe privlace muskarci takticni,uravnotezeni,stabilni,lepi,u smislu da imaju neki ok stil oblacenja,vole da se srede sa nekom umerenom dozom...mars ti je na kraju 1. polja,pa bih rekla da pre radi za 2. polje nego za prvo,tako da u vezi sa tim te privlace i muskarci materijalno obezbedjeni,neki koji imaju dovoljno kesa da te izvedu na neko zanimljivo mesto,kupe koji pokloncic za rodjendan,novu godinu...

p.s. mars ti nije na 1. stepenu,vec na drugom...0-1 29'-1. stepen,1 30'-2 29'-2. stepen

tnx Smile
privace me takvi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
i ja imam mars u vagi...ali u sedmoj kuci  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
..a Mars u Ribama u 6. i Sunce u Jarcu u 4. kuci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Ako joj je na prvom-na prvom je pa bilo to i na 1° 55'
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i ja imam mars u vagi...ali u sedmoj kuci Smile

moj mars je takodje u vagi u 7. polju...kao sto sam vec napisala privlace nas muskarci koji su odnegovani,ali u smislu imaju neki svoj stil oblacenja,drzanje,dzentlmeni,naravno nista u nekoj preteranoj meri...uopste,kako se mars nalazi u 7. polju moze ukazivati na dobre partnerske odnose bilo vezano za posao,bilo vezano za brak,jer vaga tezi ravnotezi,diplomatiji...mars u vagi tezi razmisljanju,nije agresivan,kao sto to ume da bude u ovnu ili skorpiji...

naravno,ne kazem da je mars u ovnu ili skorpiji los,ipak je on tu u svom sedistu,ali takav mars cesto ide napred silinom i snagom,a ne mozgom...

kad smo vec kod tog marsa u vagi,mene uglavnom privlace bikove,a trenutno sam u vezi sa jednom vagom...ne znam da li je to zbog marsa u vagi,ciji je dispozitor venera,vladar i bikova i vage...kakva su tvoja iskustva?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
moj mars je takodje u vagi u 7. polju...kao sto sam vec napisala privlace nas muskarci koji su odnegovani,ali u smislu imaju neki svoj stil oblacenja,drzanje,dzentlmeni,naravno nista u nekoj preteranoj meri...uopste,kako se mars nalazi u 7. polju moze ukazivati na dobre partnerske odnose bilo vezano za posao,bilo vezano za brak,jer vaga tezi ravnotezi,diplomatiji...mars u vagi tezi razmisljanju

potpuno se slazem s tobom

A sto se tice mog iskustva...nikada nisam bila u vezi s momkom koji je vaga u horoskopu
Dc mi je u djevici i one se zaista lijepe za mene,a mjesec u blizancima i mogu ti reci da me privlace blizanci...ne pitaj me nista...  Smile
A kada su vage u pitanju imam super odnose s njima,ali za ljubav me nikada nisu privlacile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.