Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 04:38:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marko Živić Show  (Pročitano 27029 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 6s
Tv „Foks“ skinula s programa najgledaniju emisiju
Ukinut „Marko Živić šou“
Autor: A. Novaković | 01.09.2007 - 10:31

„Marko Živić šou“, najgledanija emisija na inače slabo gledanoj Televiziji „Foks“, skinut je s programa! Sinoć je prikazana poslednja epizoda, a prema rečima ljudi s „Foksa“, zbog prelaska na novu jesenju šemu emisija se neće emitovati bar mesec dana, a gledaoci će biti obavešteni da li će se „Marko Živić šou“ i dalje prikazivati na ovoj televiziji. Sa druge strane, glumac Marko Živić, čija je emisija za kratko vreme postala veoma popularna, za „Blic“ kaže: „Šou je završen, a da li će nastavka biti ili neće, i gde, videćemo...“

- To zavisi od mnogo faktora. U svakom slučaju, ja sam zadovoljan, jer smo uspeli u svojoj osnovnoj nameri - da probudimo i malo oraspoložimo jedan uspavani i depresivni deo Srbije, na koji već predugo niko nije obraćao pažnju... To su ljudi kojima je bila potrebna emisija uz koju će se opustiti i nasmejati, koja će im pomoći da bar na trenutak zaborave na egzistencijalne probleme koji ih svakog jutra dočekuju. Nismo im pružili samo laku zabavu - jer takve zabave na našim televizijama ima i previše, a njima to nije ni potrebno ni dovoljno. Radili smo srcem, uložili smo sve svoje veštine, optimizam i dobru volju, i mislim da su to ljudi prepoznali - izjavio je Živić koji je dodao da mu je naročito drago što je emisija bila gledana na celom Balkanu, a i u Evropi, svuda gde žive ljudi koji su, kako kaže, prepoznali pozitivnu energiju emisije.
- To znam iz mejlova koji su mi svakodnevno stizali i koje sam sve, zaista, čitao. Nas zanima taj osmeh koji smo ipak pronašli i koji moramo da sačuvamo, jer je on naše najjače oružje. Osmeh, Srbijo, osmeh, prijatelji, gde god da ste. Branite ga, koliko god pokušavali da nam ga uzmu! - ispričao je Marko Živić.
Po rečima ljudi sa Televizije „Foks“, „Marko Živić šou“ se od 3. septembra kada startuje nova jesenja šema više neće prikazivati, a gledaoci će biti blagovremeno obavešteni da li će se nakon mesec dana pauze emisija i dalje prikazivati na „Foksu“.
Na naše pitanje zašto ukidaju svoju najgledaniju emisiju, sa „Foksa“ smo dobili odgovor da je „Marko Živić šou“ bila najprepoznatljivija ali ne i najgledanija emisija, kao i da je veću gledanost imao filmski program (?!).
Međutim, činjenice govore da je u periodu od juna do avgusta, šou Marka Živića zauzimao prvo, odnosno drugo mesto na listi najgledaniji tok-šou emisija na srpkim televizijama, pa neće biti nikakvo iznenađenje da „Marko Živić šou“ nastavi da se emituje, ali na nekoj drugoj TV stanici...

Snimljeno 95 emisija
Priča se da je šou skinut sa programa zbog toga što je Živić u pojedinim emisijama ismevao naše političare. Međutim, Marko kaže da prvi put čuje za to i napominje da mu je teško da poveruje da je emisija jednog „malog Marka Živića“ mogla da izazove toliku frku. Inače, emisija „Marko Živić šou“, koja je rađena po uzoru na tok-šou programe koje vode Džej Leno i Dejvid Leterman, počela je da se prikazuje 24. aprila, emitovana je svakog radnog dana, a ukupno je prikazano 95 emisija. Za kratko vreme, „Marko Živić šou“ je postao veoma popularan i emisiju je prosečno gledalo oko 900.000 ljudi.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
hehe... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Alcatel One Touch
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
"Za kratko vreme, „Marko Živić šou“ je postao veoma popularan i emisiju je prosečno gledalo oko 900.000 ljudi."

ma kako da ne Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E71
Još samo da skinu Katarinu Rebraču i možda bude nešto od njih. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
SMAKNUĆE MARKA ŽIVIĆA

Posle 95 epizoda ukinut popularni šou na Televiziji Foks. Poznati glumac tvrdi da ne zna zašto je to učinjeno.Živić: Možda su mi ukinuli emisiju da me bace u trošak. Sad moram češće u Kruševac, majka navikla da me gleda svaki dan.

Od preksinoć gledaoci TV Foksa uskraćeni su za emisiju "Marko Živić šou". Na televiziji Foks tvrde da Živićeva emisija jeste bila najprepoznatljivija, ali joj je gledanost stalno opadala, da bi joj u avgustu rejting pao na 1,5. Šou se tako našao na 30. mestu po gledanosti, kažu na TV Foks, što je dovoljan razlog da se emisija ukine.

"Marko Živić šou" počeo je da se prikazuje 24. aprila i emitovan je svakog radnog dana. Dosad je prikazano 95 epizoda, a u emisiji su gostovale brojne poznate ličnosti, od političara do estradnih zvezda.Marko Živić za Press kaže da mu je tek nedavno rečeno da će emisija biti ukinuta i da ne zna koliki joj je bio rejting.

- Nisam se bavio rejtingom, već emisijom. Ja sam glumac. Ne razumem se i ne želim da se razumem u te stvari. Ne zanima me. Marko Živić je sa svojim fantastičnim saradnicima imao samo jedan cilj: da vrati osmeh, a ne da prati rejtinge. I uspeli smo - kaže Živić.

Iako se po medijima nagađalo da se Živić oštrim jezikom zamerio političarima, a posebno kad je ubijao muve po studiju dok mu je gost bila voditeljka Olivera Kovačević, on tvrdi da tako nešto nije čuo.

- Možda su mi ukinuli emisiju da me bace u trošak. Sad moram češće u Kruševac... Majka navikla da me gleda svaki dan, pa moram zbog nje. Pa, plati gorivo, putarinu... A sumnjam i na Kseniju (pevačicu) i Šukija (iz režije) - sa osmehom priča Živić.Oraspoložio sam Srbiju

Iza emisije "Marko Živić šou" stoji produkcijska kuća "Adrenalin" i oni tvrde da su veoma zadovoljni uspehom za samo nekoliko meseci emitovanja. Živić kaže da zasad ne pregovara ni sa jednom TV kućom, a da je jedina televizija na kojoj nikad ne bi radio Animal planet - ne bi mogao da se izbori s divljim majmunima.

- Veliko hvala svim gostima, mojim prijateljima, koji su mi pomagali da oraspoložim Srbiju i šire. Po mejlovima koje sam dobijao, ali i susretima, znao sam da smo uspeli... Stvarno hvala - poručuje Živić svojim gledaocima.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
I-mate 30 Pro
Još samo da skinu Katarinu Rebraču i možda bude nešto od njih. Smile

hahahahahahahahaha

slazem se,kakva je to tek bljuzga,ovak marko mi je nekako "narodski covek" sto bi reko onaj ludak radikal,ali katarina.....brate,dva sata kvalitetnog programa....boze....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
koja glupost pa gde se jos skida najgledaniji program i to iz tako trivijalnih razloga Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sve je dobro kad se dobro svrsi !

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 221
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia C7
Ja znam 200 ljudi koji su ga redovno gledali. Mislim da svi ti ljudi ukljucujuci i mene nece imati vise interesa da gledaju FOX televiziju !
« Poslednja izmena: 02. Sep 2007, 20:07:34 od cacanin_1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Zalosno sto se takve emisije ukidaju i to iz "nekih razloga"...ko zna kojih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 04:38:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.