Како ће то Србима бити лакше ако се рођена држава одрекне њих и каже то што ти тврдиш? Па то је неозбиљно. Која би то држава урадила. Ево када нека држава на свету нешто слично учини, одмах ћу ти признати да си у праву!
Ko kaže da će se Srbija odreći Srba na KiM? Jedino kroz međunarodni pravni sistem mi se za njih možemo boriti. KiM i Srba tamo se odrekao Milošević kada nije međunarodno označio granice Srbije kroz UN kada mu je to bilo ponuđeno. Stanje nastalo 99. je posledica toga što Srbija nije bila član UN i evrointegracija.
Па тај систем је Савет безбедности УН, а не ЕУ како ти предлажеш. Мисија ЕУ не може да дође на Косово и Метохију без сагласности СБ УН. Међутим, они поштују међународно право таман толико колико је и Хитлер поштовао!
Па тај систем је Савет безбедности УН, а не ЕУ како ти предлажеш. Мисија ЕУ не може да дође на Косово и Метохију без сагласности СБ УН. Међутим, они поштују међународно право таман толико колико је и Хитлер поштовао!
Hitler je imao najveću vojsku sveta svog vremena. Izazvao je smrt skoro 100 miliona ljudi u celom svetu od čega 10 miliona Nemaca. Izazvao je destrukciju pola Evrope uključujući najvrednije u Nemačkoj. Istupanje ispod međunarodnog prava nije isplatljivo na dugi rok.
Slažem se Đuka, oni će za neko vreme okusiti gorke plodove svog divljanja. Bitno je da mi to vreme doživimo kao zdrava i ekonomski snažna nacija sa kredibilitetom. Zašto bi inače SAD i EU stalno pokušavale da nas okupiraju kao BiH i KiM?
Па они су нас свакако окупирали. Преко својих чауша који седе по генералштабу и реформишу нашу војску. Ми смо једна обична банана држава која ако настави овим путем никада неће бити ни јака, ни стабилна. Зато мењајмо ово стање и то СВИМ СРЦЕМ!!!