Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: markale, sarajevska sramota.  (Pročitano 32307 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
"Генералу Галићу на терет је стављено и испаљивање гранате на пијацу Маркале, иако је судско веће приметило да су „докази о том инциденту сложени, а искази експерата различити”...(цитат иѕ Политике).
  Мени већи доказ да је ствар намештена није потребан...

zbog ovoga je on to dobio , a ne toliko zbog Markala

Citat
Učinjeno je to zbog Galićeve uloge u opsadi Sarajeva tokom rata i "terora nad civilnim stanovništvom". Karla del Ponte je u svom zahtjevu opsadu dugu 1.425 dana, tokom koje je, prema zvaničnim podacima, ubijeno 11.700 ljudi, među kojima više od 1.500 djece, opisala kao "srednjovjekovni pakao".
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
"Генералу Галићу на терет је стављено и испаљивање гранате на пијацу Маркале, иако је судско веће приметило да су „докази о том инциденту сложени, а искази експерата различити”...(цитат иѕ Политике).

Ma tebi i to da nisu rekli bilo bi namjesteno...odpocetka postupa,kada se Srbinu nekome sudi onda mora biti nesto namjesteno...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72

zbog ovoga je on to dobio , a ne toliko zbog Markala

Citat
Učinjeno je to zbog Galićeve uloge u opsadi Sarajeva tokom rata i "terora nad civilnim stanovništvom". Karla del Ponte je u svom zahtjevu opsadu dugu 1.425 dana, tokom koje je, prema zvaničnim podacima, ubijeno 11.700 ljudi, među kojima više od 1.500 djece, opisala kao "srednjovjekovni pakao".

Pricamo o Markalama, to je tema , ne Galic.Sud je sa razervom primio dokaze da su Srbi odgovorni za masakr.A kada jedan Haski antisrpski sud tako nesto kaze, znaci da je sve namesteno

Ma tebi i to da nisu rekli bilo bi namjesteno...odpocetka postupa,kada se Srbinu nekome sudi onda mora biti nesto namjesteno...

Kad-tad ces shvatiti da te ignorisem, dosadan si...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
ljudi,onaj masakr nikome se neponovio.nevidim razloga da se ovjde raspravlja o tome ko je uradio,nije ovaj vec onaj.toliko neduznih ljudi je izgubilo zivot,toliko ranjeno,bez ruku,nogu danas se s stahom i jezom prisjecaju tog dogadjaja.od mog prijatelja otac je izgubio tu zivot.taj dan sam proklinjao,je.bao majku svim onim koji su bili na "brdu".bas me boli neka stvar ko je napravio,treba ga dobro odlezat.Mislim da sam naslov sarajevska sramota treba da ide na dusu onih koji su gadjali neduzne civile,prvenstveno mislim karadjicevu "mladez",koja nas je drzala na nisanu i dok pisamo.
« Poslednja izmena: 03. Dec 2006, 02:29:03 od hupajupa »
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
prvenstveno mislim karadjicevu "mladez",koja nas je drzala na nisanu
Prijatelju to ti nesto na moj racun??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma iskuliraj ga...

zna on dobro o cemu se ovdje prica, samo, kao i svi ostali pravi se lud.

a dosadili su vise i ovi sto su gledali rat preko cnn-a...

cuj drzali ih u okruzenju, pa sta je trebalo da rade? da ih puste da izlaze u pohode... da nabavljaju hranu i oruzje? da dovlace mudzahedine? kako je druze hopa cupa vas alija nastupao za vrijeme opsade sarajeva? koliko je muslimana pretuceno i ubijeno u gradu od strane raznoraznih juka i potrckala koji su provodili volju SDA? je li prihvatio i jednu ponudu za obustavu sukoba? sta je radio, glumio staljina?
ja i sada mislim da nije bila greska sto nisu zauzeli sarajevo, bihac i ostala mjesta. da su to uradili (a to se naravno radi sravnjivanjem sa zemljom, a ne sporadicnim granatiranjem) bilo bi previse mrtvih. nicim to ne bi mogli opravdati i sjebali bi sami sebe za sva vremena... a ne treba zaboraviti ni sve one silne potpise za mir koji su sa srpske strane padali svaki mjesec dana, a koje je jadni alija odjebavao kako je stigao, vjerovatrno u zelji da zastiti svoj narod... (necu da ulzim u pritiske i podrske stranaca, u slucaju sarajeva zadnju rijec je imao alija i SDA)

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
neduzne civile,prvenstveno mislim karadjicevu "mladez",koja nas je drzala na nisanu i dok pisamo.
Ne razumijem sta znaci "mladez"?
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Mislim da je mislio na belege na telu, razlicitih oblika, boje i velicine. Samo mi nije jasno kakve veze dermatologija ima sa ovom temom.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
pa samo da ti kazem,mozda si ti gledao rat na cnn pa nemas pojma sta se ovdje desavalo.ja znam ko je mene gadjao,dabogda mu bilo zadnje sto je najpravio.to cu pickice od ljudi koji su se popeli na brda uzeli pusku i pucali nesumice da ti kazem.a pisto nisi bio ovdje,nego te "obavjestavala "rts,nevidim poentu tvog prepucavanja ko je koga gadjao.znam ko je rusio moj grad!nisu ga drzali po okruzenjem vec pod opsadom ako nisi upucen,nisi mogao izaci veni na ulicu da nadjes lijekove,hranu,misaona imenica je bila cokolada.za mene je pojam karadjic nesto sto nemogu rijecima opsiat.samo da ti kazem da je u sarajevu poginulo oko 10000 djece,pa ti opravdavaj centicke hurije i karadjica.jesam li ja mozda kriv sto sam ostao u sarajevu,je li kriva moja porodica,moji prijatelji,poznanici?samo mi to odgovori?da nisi mozda bio ovdje pa znas sta se desavalo,ko je juka i td.ako hoces,mogu ti ja pricati do sutra,al nemaoj pricati pricu koju neznas,nevalja to!al ipak vidim da pojma nemas,jer te mediji obavjestavaju kako je i sta bilo.
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ma bitno je da si ti jedini koji je ziveo tada u Sarajevu, i da nije ziveo niko sa druge strane. Vi niste mogli na ulicu, a oni su se setali sa devojkama po parkovima, setali kerove po lepom suncanom danu, isli na piknike, itd. To sto neko nije bio tamo pa je gledao ono sto se plasitra na TV-u, ne znaci da nisu merodavna i misljenja druge strane koja je zivela u Sarajevu. Rat jeste zajebana stvar, onaj ko gaje proziveo uvek nosi u sebi gorcinu i neka svoja misljenja formirana u takvim uzasnim okolnostima, ali svaka prica ima dve medalje. Nije ni bitno koja je tacna, bitno je da su svi tamo propatili, i da se sto pre treba nastaviti sa normalnim zivotom, koliko je to posle svega moguce.

A sad nazad na temu, a ona nije Sarajevo kao takvo, vec sama desavanja u vezi sa Markalama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.