Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: markale, sarajevska sramota.  (Pročitano 32017 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
strazevica sta zelis da pokazes kad kazes "neutralan"?mozda sneces da shvatis neke pojmove,da granata i mina nisu 2 ista pojma.granata je ispaljuje,mina je detoinira,mozda neznam sto.kazem,nije bila mina,dokazano je vec,GRANATA je pala.Znaci,odmah odbaci svoju jadnu neznalacku teoriju o postavljanju explozivne naprave.Nebraqnim muslimane,branim gradjane sarajeva koji su neduzni stradali od ljudskih tvorova,izmeta!jesi li cuo mozda za sarajevske tuze?znas li sta je to mozda?to su ti otisci kratera od granata koje su padale na sarajevo,ofarbane u crvenu boju.to je znam da je nekolicina ljudi poginula od iste,i tako se odala pocast.Jedna takva se nalazi na markalama,al sad ces smisliti drugu teoriju vezano za ovo sve.Nemjesaj se tamo gdje ti nije mjesto
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Evo lijepo jedne izjave Ronalda Hatceta:

"S obzirom da imam dosta prijatelja i kolega u CIA, poznato mi
je da americka vlada zahvaljujuci nasim obavestajnim sluzbama
ima sve neophodne i tacne podatke o zbivanjima u Jugoslaviji i
ratu u Hrvatskoj i Bosni. Zvanicno CIA tvrdi da su, na primer,
Srbi u devedeset odsto slucajeva odgovorni za etnicko ciscenje na
tlu bivse SFRJ. A nezvanicno agenti meni govore da su Hrvati jos
u jesen 1991. godine proterali 40.000 Srba, da su 1994. u
Zapadnoj Slavoniji ubili 15.000 Srba, a prognali jos 45.000. I da
su iz Krajine isterali 300.000 i ubili nekoliko hiljada Srba. DIA je
tom prilikom blokirala srpske odbrambene sisteme, cime je
omoguceno Hrvatima da koriste svoje nove avione tipa *miraz*
za bombardovanje i mitraljiranje srpskih sela i kolona izbeglica.
OUN javno okrivljuje Franju Tudjmana za ratne zlocine, ali SAD
cuti. CIA ima tacne podatke i o muslimanskim zlocinima, kao i o
manipulacijama sa brojem navodno silovanih Muslimanki. Meni
su pojedini obevestajci iz CIA priznali da masakre na pijaci
Markale nisu pocinili Srbi. Taj masakr je isceniran da bi SAD i
zapadna alijansa imali povoda za politicku i vojnu intervenciju u
Bosni.
Na taj nacin je izvrsen pritisak na Srbe da prihvate plan
Kontakt-grupe, a potom Dejtonski sporazum, cime im je oduzeto
cak polovina srpskih teritorija u Bosni - kaze dr Ronald Hatcet."
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
strazevica sta zelis da pokazes kad kazes "neutralan"?mozda sneces da shvatis neke pojmove,da granata i mina nisu 2 ista pojma.granata je ispaljuje,mina je detoinira,mozda neznam sto.kazem,nije bila mina,dokazano je vec,GRANATA je pala.Znaci,odmah odbaci svoju jadnu neznalacku teoriju o postavljanju explozivne naprave.Nebraqnim muslimane,branim gradjane sarajeva koji su neduzni stradali od ljudskih tvorova,izmeta!jesi li cuo mozda za sarajevske tuze?znas li sta je to mozda?to su ti otisci kratera od granata koje su padale na sarajevo,ofarbane u crvenu boju.to je znam da je nekolicina ljudi poginula od iste,i tako se odala pocast.Jedna takva se nalazi na markalama,al sad ces smisliti drugu teoriju vezano za ovo sve.Nemjesaj se tamo gdje ti nije mjesto

Malo si zalutao, ja sam Srbin i ovo je Srpski Nacionalisticki Forum, i te kako mi je mesto ovde.Ukratko, ako budemo zivi kada se sazna prava istina o Markalama, bice zanimljivo da se javis.Ako budes imao "organe".Do tada, nadji nekog strucnjaka, posto ne verujes, da ti objasni da granata ne moze da se setka nego da pada preciznom parabolom.Sa srpskih polozaja nije bilo moguce napraviti parabolu do markala.Kapiras?Naravno, samo jos i da se slozis sa bolnom istinom.I biraj reci, vrlo se neprijatan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
ljudskih tvorova,izmeta!
Au al si rjecit. Pravi gradjanin , kao sto si pomenuo prije nekoliko stranica. Posto je Sarajevo relativno mali grad , ne zamjeri ako kazem malogradjanin. Smile
Priijatelju zbog tvojih postova i "prigodnih" rijeci , gadi mi se da citam ovu temu.

P.S. Sta si sve prezivio-ne znam , gdje si sve bio i to ne znam , koliko si obrazovan - vidim ? Tragovi trauma su takodje vidljivi.
Izadji iz te rupetine od Sarajeva , prosetaj se malo , pricaj s ljudima.... zivot je pred tobom. Ne dozvoli da ga citavog prozivis u neznanju i sarajevskom smogu i tami... dok imas vremena.
Ocekujem balkansku ,tvrdoglavu reakciju  Smile

Sorry zbog off-a oli ovo je tako gadno da moram ovako.
« Poslednja izmena: 05. Dec 2006, 00:45:36 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
vlado85,smatram te toliko razumnim da mozes ukapirati neke stvari.Je li cia objavila ikad to "istrazivanje"?bili do sada procurila "javno" informacija o tome?Pa nije to mala stvar,ipak je tu poginulo blizu 80 osoba!Poceli ste ovdje pricu prvo da je namjesteno sve bilo,lesevi fazoni,pa da je granata pala sa "muslimanskih" podrucja,pa nije granata nego mina,...pa sta je?izvlacis mi nekakve izjave nekakavih ljudi,daj nesto argumentovamo!tacno je da se svasta radilo u sarajevu za vrijeme opsade,bilo je tu i ubistava srba od strane "uticajnih" ljudi,al reci da su sami na sebe bacali granate,pravili scenario je stvarno i krajnje bezobrazno.ja ako nisam siguran u neke stvari ja presutim,necu da nagadjam,pogovoto za masakr koji se tu desio!i znam dosta ljudi koji su tu povrijedjeni,sta oni su bili tu statisti jel?nebudi smjesan!
elborashon,pretpostavaljam da si iz bih,u toj bosni sarajevo je glavni grad i ako je kako ti kazes rupa.drugo,ipak sam ja gradjanin,al ove sto su me gadjali kontsntno 4 godine mogu samo tako nazvati!da vidim imaju li sada m.da da sidju u grad.Ja dosta "setam",relacija mi je i beograd i zagreb i ostali gradovi,tako da ostaje ovdje samo tvoja nekultura ponasanja,branis one koji su sjevali smrt po ovom gradu.
strazevica vidim da i ti pojma nemas ili nisi bio u ratu.nezamjeram ti!kako su srbi gadjali porodiliste jezero sa trebevica?kazes da se granata "setkala",sidji u grad pa pogledaj krater te granate koji je napravljen.pricas nebuloze!
« Poslednja izmena: 05. Dec 2006, 00:53:04 od hupajupa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
izvlacis mi nekakve izjave nekakavih ljudi,daj nesto argumentovamo!
Daj ti nama, nesto argumentovano...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
ako ja zivim u rupi,to je moja rupa,al sigurno je manja nego tvoja,ipak je sarajevo grad u odnosu na druga sela u bosni i hercegovini s tim se pomiri!prvo,visi vidio metak svojim ocima,nisi prozivio rat jer vidim kako pricas.nisi bio ovdje pa i neznas sta su srbi radiili!s toga te moilim da neuzmas price iz novina i sa televizije,jer mediji su zlo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Dosta off-a ... argumenti ili lock?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
vlado85,pretpostavljam da si 85 god.imao si 7 godina kad je poceo rat.bio si jako mali da znas sta se oko tebe desava.srbi su u maju 92 opkolili grbavicu.iste te godine sarajevo je vec bilo pod opsadom zestokom.voda,struja,plin su bili ukinuti.pucali su na sve sto se krece,izivljavali se nad nemocnim,isti ti ljudi su do 92 bile moje komsije,s kim sam kafu pio!i nemoj me vuci za jezik,ti si rat gledao preko tv-a.Prvo si ti poceo sa nekim glupim komentrima,koje si bog zna gdje cuo.odgojen sam tako da nedjelim ljude po vjeri,po naciji,vec po postupcima i moralu.ljudi koji su bezdusno ubijali djecu koja su trcala po vodu su za mene zvjeri u najblazem smislu.nemogu se ja sa tobopm raspravljati kako je meni bilo,sta sam ja vidio il sta si ti vidio,siguran sam da nisi vidio ni 5 % onoga sto sam ja prezivio i na kraju ostao normalan,sa normalnim razmisljanjem.Srbi treba da shvate da nose najvise tereta u ovom ratu,sve se moglo na drugaciji nacin rijesiti a ne prljavim ratom,prljavo,m igrom koju su poceli.referendumom 92 je bih postala nezavisna drzava,srbi su mogli na drugi nacin da iskazu voje nezadovoljstvo,al kazem ti da je bilo dosta srba koji su glasali za nezavisnost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
jebi ga rodjak oni tada nisu priznali ni jedan referendum - osim svoga  (SFRJ i tačka), taka je taktika ....  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.