Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 05:45:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marina Kotevski  (Pročitano 851087 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4445
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
Marina Kotevski: Pronašla idealnog partnera

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
68953.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Citat: jebem li je link=topic=485667.  msg10233580#msg10233580 date=1327333158
Vido sam pre par dana ovu voditeljku u Strahinjica i poredim sa ovim slikama i klipovima i mogu vam reci da se bas ubucila !
Mislim, ima guzicu samo takvu !
Bas mesa dok hoda.   
Brate video sam je vise puta i jeste da ima zadnjicu extremno dobru i veliku,ali bas veliku, ali i nije neka bomba riba, a i ima veliku,veliku kilometrazu iza sebe dok nije nasla ovog sincica bivseg mafijasa nije se smirila.   
Mada pitanje je kada ce i ovaj da se dozove pameti i da je sutne!
Inace Marina je maximalno angazovana i vredna riba i zato je i supela u svom poslu.  Za profesionalizam joj svaka cast!  Smile

Kako stoje stvari, pitanje je da li ce preci na neku Tv, jer se Avala Tv 90% gasi.
Pozdrav i toliko o Marini.
« Poslednja izmena: 23. Jan 2012, 22:42:29 od losangeles »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2113
Browser
Opera 8.01
E jebiga,pa dal ima mogucnosti da ih neko drugi kupi?I to bas sad kad je furala nikad jace dopicnjake!Uh kad bi presla na rts il pink ali da ostane u dopicnjacima bilo bi ekstra!
IP sačuvana
social share
Ovo je grad Beograd!Ovo je grad Beograd!Al od snova se ne zivi!Sto smo se rastali Beograd zna!Ja necu njene safire!Prate me njene navike!EO ft Dj Shone!Cke Beogradske nacisto poludele,sve bi malo rakije,eksere il thc!Gazda Paja!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Citat: rodneytroter link=topic=485667. msg10234280#msg10234280 date=1327355962
E jebiga,pa dal ima mogucnosti da ih neko drugi kupi?I to bas sad kad je furala nikad jace dopicnjake!Uh kad bi presla na rts il pink ali da ostane u dopicnjacima bilo bi ekstra!
Ima teorije da ih kupi Nemacki RTL (mnogo velika televizija tipa BBC) ali to ne odgovara RTS-u jer bi RTL bio najkvalitetnija tv u Srbiji (zato im nisu ni dali da zakupe frekvenciju pre par godina nego su je dali senzalicionalistickom i amaterskom Fox-u), fora je sto ako ih RTL kupi niko nece moci da bude na televiziji voditelj ako nije zavrsio zurnalistiku!
Ako ih dupelizac Mire Markovic tzv zeljko Mitrovic proda Peconiju (znate ko je) !!! Eee onda ocekujte tu Marinu u jos kracim suknjicama i ko zna kakvim vulgarnim emisijama!
Mislim da vam druga opcija vise odgovara!  :wave:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Riba je najprovokativnija voditeljka na nasim Tv !  Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
bscap0000.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2113
Browser
Opera 8.01
Sta to vredi kad nece imati gde da se pokazuje!
IP sačuvana
social share
Ovo je grad Beograd!Ovo je grad Beograd!Al od snova se ne zivi!Sto smo se rastali Beograd zna!Ja necu njene safire!Prate me njene navike!EO ft Dj Shone!Cke Beogradske nacisto poludele,sve bi malo rakije,eksere il thc!Gazda Paja!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2113
Browser
Opera 8.01
Ima li nekih novosti za nju?Daj bre vracaj te je na tv,nedostaje nam!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Na Pinku emituju novu epizodu javne tajne  u kojoj učestvuje i Marina Kotevski . Da li je ona u najavi  kao sledeće pojačanje Pinka ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2113
Browser
Opera 8.01
A u amidziju se pojavila Jovana Medic i potpisana je na kraju kao novinar emisije,tako da su izgleda obe Milice na pinku!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Jovana je još od septembra na Pinku - saradnik Amig G show-a i učestvovala u pripremanju priloga  ( napisao sam to na Jovaninoj temi ) . Marina je još uvek na Avali .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 05:45:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.