Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 11:58:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marija Petronijević  (Pročitano 140246 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
marija je nesto najlepse sto sam video u zivotu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2507
Zastava Topčidersko brdo-Beograd-Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ma, sačekajte još malo....Biće slika raznih i "raznih"...Ako želi da uspa, moraće da pokaže pi_ku.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
Ona i Mirka Vasiljevic su po meni zakon od novih glumica. . .  Smile Smile Smile

e ako je tebi mirka do jaja glumica...  Smile Smile

visibaba a sledeca stanica azurna obala  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Rovac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3106
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung D900i
To je za NE silaziti!
IP sačuvana
social share
Ovo je moj forum Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ja necu preko plota ja cu okolo

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 367
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
jos kad bi bilo vise slika...
IP sačuvana
social share
Zbog nje sam se rodio,za nju sam se borio i zapevajmo sada svi o zvezdo moja ljubavi!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Kao prvo oni koji pisu nesto bez argumenata,trebali bi da shvate da ima neko ko moze da ih demantuje.Marija Petronijevic,verovatno bi bila jako povredjena da procita pisanja nekih zavidnih ljudi ili ne argumentovanih poruka,ciji pojedinci mogu samo da smisle,slazu i prokomentarisu.Ako ne znate,bar naucite da je pokojni velikan Srpskog glumista Pavle Vujisic,(za koga su i sam Stiven Spilberg-reziser i Orson Vels-glumac,rekli da nisu videli prirodnijeg i boljeg glumca na svetu sto mozete pronaci pretragom na Googlu) a imao je obicaj da nikada ne izgovara napisani tekst(vec ga sam improvizuj) i ne samo on vec i mnogi drugi velikani,da satima ponavlja scene i ne prihvata da scena-klapa udje u film,a da se pri tome i sam reziser ne ljuti vec naprotiv pusta glumca da vodi reziju.Ovo sto pojedinci pisu,a kazu da su bili akteri samog snimanja,u nekim drzava bi zavrsili iza resetaka,zbog laznih izjava.Film Zavet je sam po sebi posebnog karaktera(tipican Kusturicin nacin predstavljanja naseg podneblja,ljudi i verovanja) i mislim da je Marija odglumila,kako je trebalo...Evo jednog citata iz clanka Vecernjih novosti,a ima ih pteko dvadeset u kojima se Marijina gluma pohvaljuje"""(Marija Petronijević igra devojku Jasnu, u koju se zaljubljuje glavni junak, i posle silnih komično-dramatičnih peripetija ona će u zadnjem činu ispunjenja dedinog zaveta, postati Canetova žena. Kažu da je prelepa, “kao Katrin Denev” i da je “hoće kamera”.

Prisustvovali smo snimanju kadra u kojem sa Canetom i svojom majkom beži u Šabac kod tetke da bi se spasli od strašnog “gazde”.

To putovanje vozom, koje je izrežirao Kusturica na jednom od koloseka užičke pruge, bila je i prilika da se Cane i Jasna prvi put ”filmski” poljube na prozoru kupea! I tako, licem uz lice, ušli su u tunel...Marija je maturirala u gimnaziji u Požegi, a za ulogu Jasne odabrana je na kastingu, posle potrage koju je Kusturičina ekipa organizovala u više škola.

A kada je stala ispred Kusturice…

- Jao, pa nije mi bilo lako! Imala sam tremu i zato što sam prvi put stala ispred kamere, a naročito zbog činjenice da stojim i glumim pred “profesorom”..."""
Ovo je dovoljno od mene za demant,ovih provokatora na forumu...KRAGI
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
posto je sada javna licnost mora biti spremna na sve komentare,tako da nema tu vredjanja,uostalom uvek joj stoji na raspolaganju privatna tuzba
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Lepota malo iznad proseka, mozda bi se Talijani palili na nju, juzni je tip. A sad kako glumi, nisam gledo. Gluma je ipak dosta stvar rezije. Ako si los reziser, glumci rade sta hoce pa propadne film. Doziveo sam par puta da vidim takva cuda, postava sjajna, distributeri trljaju ruke i daju garancije a na kraju film se jedva navuce na TV-u. Vreme velikih zvezda je proslo, ovo sada su ostareli tinejdzeri, rade posao al ko stara garda, tesko, nikada. Stvar je i to da je Kusta odsviro posle velikih hitova.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
bas je sexy
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 11:58:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.