Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marihuana pouzdano lijeci rak i srcanu bolest  (Pročitano 40965 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC Desire X
Citat
Nikakvo, jer svakako nisam voljna da se prepustam tom riziku da vucem sa sobom travu ili bilo sta sto moze da me komptomituje.

Ja nigde nisam spomenula da sam protiv legalizacije marihuane, ali iskreno, nisam ni za.

To nije odgovor na moje pitanje... znachi ti si "otju da se j ali netju da mi udje"

Citat
U nasem drustvu su svi prvo probali travu pa tek onda cigarete i alkohol. Toliko o tom tvom ''svi ljudi'' Odgovorno tvrdim, kao i ti, da postoji jos ljudi koji prvo krenu sa konzumacijom trave, pre tih obicnih stvari. Verovatno ih nije mnogo, ali nije ni da ih nema.

Svejedno... svi su prvo sisali sisu pa preshli na flashu Smiley to je to glupavo poredjenje...
Zashto bi zbog nekolicine prsotina koji bi se zveketali jachim stvarima nevezano da li je Cannabis legalan ili ne, vetjina korisnika samo Cannabisa ispashtalo? To je njihov problem u mozgu da ne razumeju posledice teshkih droga. Sam Cannabis ne izaziva choveka da proba neshto jache... ! I kada izrachunash broj pajdomana i broj korisnika cannabisa... dobijesh ogromnu razliku! I onda se zapitash shta je sa svim tim ljudima... shto oni nisu postali pajdomani?

Citat
A kakve to veze ima sa tim da te danas sutra ne pukne trip, da ne kazes ''E pa ovo me do jaja radi, mogao bih bas nesto jace da probam''. To da li se to prodaje na cnro ili legalno uopste nema veze sa tim da su ljudi alavi, da nemaju granicu i meru, da uvek hoce jos i da su, na kraju krajeva, mnogi labilni.
Ti mozes da pazaris legalno marihuanu ali to ne znaci da neces hteti nesto jace.
Sigurna sam da bi ovi ljudi koje ja poznajem i da su pusili to legalno sigurno svejedno presli na nesto jace, zato sto eto, moglo im se...Zanimalo ih je kakav ce trip biti, a i bili su klinci.

Ta prica da ce se narkomanija suzbiti ako se npr, marihuana legalizuje, ne pije vodu..Jedino sto ce se promeniti je, eto, sto ce se to koliko toliko kontrolisati i sto ce drzava imati zaradu od toga...
A sta ces onda sa ostalom drogom koja se prodaje na crno?Hoces i to da legalizujes? Sta ces sa tim?

Normalan i zdrav chovek netje pozeleti da se radi stvarima koje su dokazano i sigurno potpuno shtetne i vode u smrt. To shto ti smatrash za ljude da su alavi i labilni je tvoje mishljenje a ne chinjenica. Tu dolazimo do problema obrazovanja... koje se u nashoj drzavi vrti oko "sve droge su opasne" Smiley i naravno sa takvim obrazovanjem imamo i takva mishljenja i naravno neobrazovane ljude. Kada bi se ljudi iskreno obrazovali o drogama onako kako stvarno jeste... veliki broj tih labilnih bi shvatio poentu. Ovo shto si napisala je potpuna glupost "Ti mozes da pazaris legalno marihuanu ali to ne znaci da neces hteti nesto jace." ... evo ti odgovor... Ti mozesh da izadjesh na peshachki prelaz i slobodno predjesh ulicu ali to ne znachi da te neko netje zgaziti. Kada se u razgovoru o Cannabisu ne bi pominjale ostale droge ... one bi i u mislima i fizichki bile mnogo dalje od pojedinca i kada bi neko hteo da proba neshto jache morao bi mnogo vishe da se iscima nego za Cannabis.

Narkomanija se nikada netje suzbiti Smiley to je glupost... dokle god bude postojala potreba za uzivanjem bitje i narkomanije. Mozda je pametno legalizovati sve droge... i uvesti kontrolu... ali nisam potpuno siguran. Ali sam siguran da pojedinac koji koristi Cannabis ne treba da se tretira kao kriminalac i bude zatvoren sa silovateljima i ubicama. Ostale droge me ne interesuju... a i u broju korisnika ne mogu ni da se porede sa Cannabisom. Shta treba? Sve nas koji pushimo da zatvore? Shto?

Citat
A mozda si ti jednostavno previse subjektivan po tom pitanju pa ne mozes lepo da gledas na sve to.
Dovoljno sam ja objektivan... nemoj da brinesh. I dovoljno pametan da rezonujem stvari za koje se treba zalagati... a za koje ne.
IP sačuvana
social share
You can turn your back on a human, but never turn your back on a drug!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 
Ti i ja se nikada necemo sloziti oko toga i zato je beskorisno da idemo u dalju raspravu, ja zivaca nemam da se raspravljam i rekla sam ti sta mislim. Razlika je u tome sto se ja ne osecam ugrozeno cak i ako pusim to, ti se tu zalazes za nekakva prava i prakticno govoris ljudima da su nenormalni sto to ne konzumiraju, meni je to glupost.
Ako ti ne vidis vezu izmedju marihuane i narkomanije, onda nemamo o cemu da pricamo a brojkama i iskustvima mozemo do sutra da se gadjamo..Ja kazem da nije mali broj ljudi koji od kanabisa predju na nesto gore, ti kazes da jeste i da je zanemraljivo, iako cak ni ti nisi upoznat sa brojkama i statistikom, ja ti govorim iz iskustva. Kazem ti da sam videla ljude koji su se sjebali bas zbog te trave i ako su i oni ne vidim zasto ti je toliko cudno da ima JOS ljudi(ne kazem da su oni u nekom ogromnom broju, ali nisu verovatno ni zanemarljivi da bi bilo da izuzetak ne cini pravilo).

Citat
veliki broj tih labilnih bi shvatio poentu.

Boli labilne ljude kur za cinjenice, nisu oni glupi ili neobrazovani, jenostavno im treba nesto da ih digne, svidja im se osecaj, navuku se jer im prija i zato sto su previse slabi da budu strejt ili da se ''bore'' sa tim..Ne kazem da su ljudi koji puse marihuanu labilni, ja ti samo objasnjavam sta znaci psihicki olabavljena osoba...Znaju oni to u teoriji, nije problem u neobrazovanju, jednostavno u toj slabosti.
I za kraj, ovo mi je bas ubolo oci...:

Dovoljno sam ja objektivan... nemoj da brinesh. I dovoljno pametan da rezonujem stvari za koje se treba zalagati... a za koje ne.

Posto si ti jedini pametan, a svi ostali smo glupi, jelda?
« Poslednja izmena: 10. Sep 2009, 14:59:41 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC Desire X
Citat
prakticno govoris ljudima da su nenormalni sto to ne konzumiraju

Evo zashto mora da se nastavlja rasprava Smiley ... U kom trenutku sam ja to "praktichno" rekao?

Citat
Ja kazem da nije mali broj ljudi koji od kanabisa predju na nesto gore, ti kazes da jeste i da je zanemraljivo, iako cak ni ti nisi upoznat sa brojkama i statistikom, ja ti govorim iz iskustva.

Ja kazem da su svi pocheli sa travom Smiley a pre trave sa cigaretom... Smiley ... Problem je sa tvojom koncentracijom na ono shto ja kazem... Smiley Zanemarljiv je broj pajdomana... nad brojem korisnika Cannabisa... prochitaj malo bolje shta sam rekao Smiley shto dalje govori ... da samo odredjeni broj ljudi (nenormalnih ljudi) predje na jache... i okrivi Cannabis.

Koncetrishi se malkice Smiley

Citat
Boli labilne ljude kur za cinjenice,

Isto tako i mene boli q za njih Smiley I zar treba takvi da oblikuju zakon koji vazi za sve?

Citat
Posto si ti jedini pametan, a svi ostali smo glupi, jelda?
Znash ti dobro zashto sam to napisao... Smiley prozvala si me da sam subjektivan. I izvini ali onaj ko kaze da je Cannabis = Heroin ... itekako jeste glup... , onaj ko kaze da ga je trava naterala da proba neshto jache... je i glup i bezobrazan... ITD!

Zakljuchak...

koncentrishi se malo bolje na ono shto pishem... i zamolitju te da mi ne stavljash u usta rechi koje nisam rekao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 
Ja cu tebe zamoliti da mi se ne obracas tim tonom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC Desire X
Kada stavljash nekome rechi u usta koje taj neko nije izgovorio... ton mora da se promeni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 
Decko, nemoj da me smaras...Tvoj problem je sto ne mozes normalno da raspravljas niti sto ne znas da se izrazis kako treba pa onda ispadne da te niko ne razume i da ti trpaju reci u usta. Ja sam ti normalno izlagala misljenja, ti se osetio prozvanim ili sta vec sto ja nisam nesto preterano odusevljena dejstvom marihuane. Nije moj problem sto si prsao. Smiri se, ako ne mozes normalno da se ponasas i razgovaras onda i nemoj. Nemam nameru da nastavljam nesto normalno da ''razgovaram'' sa tobom dok mi ti tu izvodis neke besne gliste i divljas.

Smanji malo tu duvku, ne prija ti, ili nadji drugog dilera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC Desire X
Mislim da svako moze vrlo lepo da vidi koliko ja ne mogu lepo da se izrazim Smiley a koliko taj neko loshe skapira... Smiley

Hvala bogu sve lepo pishe...

I hvala na plejadi uvreda Smiley jel to mozesh da radish zato shto si moderator?

Ja sam veoma smiren. Shto preporuchujem i tebi. I shto li mislim da moja nikako netje biti zadnja?  Smile boze kako to da dozvolish Smiley

Smile otjemo da stanemo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
kako bi se slozili posle jedne buksne oko svega  Smile
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better Call Saul !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia c5
kako bi se slozili posle jedne buksne oko svega  Smile
To sam i ja pomislio.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Droga je smrt, bavite se sportom!

A, sad prestanite da se peckate. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.