Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marihuana pouzdano lijeci rak i srcanu bolest  (Pročitano 41192 puta)
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Nema na ceo svet, ali ima na nas. Je l' probao neko Salviu? Kazu da sabija.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC Desire X
Salvija je spiritualna ... i stvarno sabija... komplikovana je Smiley

I mislim da je josh uvek legalna kod nas.
IP sačuvana
social share
You can turn your back on a human, but never turn your back on a drug!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Legalna je svugde osim u nordijskim zemljama. Tesko ju je nabaviti ovde iako uopte nije skupa. Koriste je ljudi kao ukrasnu biljku. Valjalo bi to probati  Smile
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 
Sto onda ne zvacete pejotl...Biljka je, verovatno je i to lekovito i veci vam je trip  Smile

Ne zanosite se...Droga je to  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Ali legalna  Smile . Oduvek sam imao skrivene ambicije da budem shaman.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC Desire X
Salvia je mnogo dublja od Cannabisa... i po mom nekom laichkom mishljenju (nisam je probao i ne nameravam) mnogo opasnija od trave. Jer od onoga shto sam chitao o njoj mislim da moze da se desi da "flipnesh" Smiley

Ali nishta ne moze da se sigurno zna dok se ne proba.

@ osma_putnica

Chemu tolika ironija? Jel nas ti vidish kao neke obichne narkomanchine zato shto pushimo travu? Kome treba "vetji trip" neka ga juri... ali veruj mi vetjina korisnika Cannabisa ne zeli vetji trip od onog koji imaju sa njiim.

Mnogo "DROGA" ima manje posledica po organizam od opshte prihvatjenog alkohola... ali svi se zanose sa alkoholom zar ne? ... i niko netje da kaze ... ne zanosi se... alkohol je opasan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 

@ osma_putnica

Chemu tolika ironija? Jel nas ti vidish kao neke obichne narkomanchine zato shto pushimo travu? Kome treba "vetji trip" neka ga juri... ali veruj mi vetjina korisnika Cannabisa ne zeli vetji trip od onog koji imaju sa njiim.
Mnogo "DROGA" ima manje posledica po organizam od opshte prihvatjenog alkohola... ali svi se zanose sa alkoholom zar ne? ... i niko netje da kaze ... ne zanosi se... alkohol je opasan...

Da nisam videla licno kako neki ljudi koji koriste travu mogu da prsnu, ne bih to ni tvrdila. A to sto sam ja videla npr, 5-oro njih koji su od toga prsli ne mora da znaci da takvih ljudi nema jos. Do sada nisam cula ni za koga koji je prvo poceo da se drogira ekserima ili spidom.

Ne vidim vas kao narkomancine, iz prostog razloga sto i ja pusim to, sasvim cesto, ponekad pomislim da je i precesto, ali ja se ne zanosim time da je to nesto zdravo, da je to super, ili da treba da budem srecna zato sto je to kao manje stetno od svega ostalog. Ja se ne nalazim prozvanom i ne zalazem se za neka prava te biljke ili ljudi koji konzumiraju.
Naravno da se ne slazem sa ljudima koji su extremni po tom pitanju i koji su u fazonu ''Heroin ili trava, nebitno, droga je droga''. Znam dosta takvih i naravno da je to preterivanje, ali realno...Droga je i za mnoge moze biti pogubno..Nije to stereotip, danas pusis travu, sutra se bodes u venu - to se ljudima desava.
Ja alkohol toliko proredjeno konzumiram da nemam cime da se ''zanosim'' - to treba da se zapitaju osobe koje piju svaki dan.
Slazem se, stetno je i to, i cigare, i vecina hrane koju jedemo je djubre, ali sve to ne mora da znaci da je ok kada se trujemo necim sto je manje stetno samo zato sto je, eto, manje stetno.

Znam likusu koja u poslednje tri godine duva skoro svaki dan, i znam, a i ona zna, da ce je kad tad stici posledice toga...Sigurno nece biti zdravija.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC Desire X
Bash me interesuje kakvo bi ti mishljenje bilo da te uhapse sa malo dzice u dzepu...

I ja sasvim odgovorno tvrdim! Da svi ljudi pochnu sa cigaretom i chashom piva... a ne sa marihuanom.

Ta tvrdnja da se sa marihuanom pochinje me izrazito nervira.

Zamisli da je alkohol nelegalan... a trava legalna... onda bi bila pricha... pocheo je sa alkoholom a trava se ne bi spomenula uopshte! ... tako da ceo taj trip je upravo nastao zato shto je Cannabis nelegalan i svrstan u isti kosh sa ostalim drogama.

Pitanje za tebe... Kako je jednostavnije navutji se na neshto jache?

a)Kada diler valja i marihuanu i ... sve ostalo... i ne trazi lichnu kartu
b)Kada marihuanu legalno kupish u coffee shop-u pre chega pokazesh dokaz da si dovoljno star

hmmm zakon spaja loshe stvari i onda okrivljuje najmanje loshu za one najgore Smiley malo razmishljanja i shvatitjesh.

Potencijal Cannabisa u medicini nije iskorishtjen ni 10% ... upravo zbog demonizovanja te biljke... a naravno preterano konzumiranje bilo chega ne valja.
« Poslednja izmena: 10. Sep 2009, 13:05:24 od Copy-Paste »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 
Bash me interesuje kakvo bi ti mishljenje bilo da te uhapse sa malo dzice u dzepu...

Nikakvo, jer svakako nisam voljna da se prepustam tom riziku da vucem sa sobom travu ili bilo sta sto moze da me komptomituje.

Ja nigde nisam spomenula da sam protiv legalizacije marihuane, ali iskreno, nisam ni za.

I ja sasvim odgovorno tvrdim! Da svi ljudi pochnu sa cigaretom i chashom piva... a ne sa marihuanom.

U nasem drustvu su svi prvo probali travu pa tek onda cigarete i alkohol. Toliko o tom tvom ''svi ljudi'' Odgovorno tvrdim, kao i ti, da postoji jos ljudi koji prvo krenu sa konzumacijom trave, pre tih obicnih stvari. Verovatno ih nije mnogo, ali nije ni da ih nema.

Citat
a)Kada diler valja i marihuanu i ... sve ostalo... i ne trazi lichnu kartu
b)Kada marihuanu legalno kupish u coffee shop-u pre chega pokazesh dokaz da si dovoljno star

A kakve to veze ima sa tim da te danas sutra ne pukne trip, da ne kazes ''E pa ovo me do jaja radi, mogao bih bas nesto jace da probam''. To da li se to prodaje na cnro ili legalno uopste nema veze sa tim da su ljudi alavi, da nemaju granicu i meru, da uvek hoce jos i da su, na kraju krajeva, mnogi labilni.
Ti mozes da pazaris legalno marihuanu ali to ne znaci da neces hteti nesto jace.
Sigurna sam da bi ovi ljudi koje ja poznajem i da su pusili to legalno sigurno svejedno presli na nesto jace, zato sto eto, moglo im se...Zanimalo ih je kakav ce trip biti, a i bili su klinci.

Ta prica da ce se narkomanija suzbiti ako se npr, marihuana legalizuje, ne pije vodu..Jedino sto ce se promeniti je, eto, sto ce se to koliko toliko kontrolisati i sto ce drzava imati zaradu od toga...
A sta ces onda sa ostalom drogom koja se prodaje na crno?Hoces i to da legalizujes? Sta ces sa tim?

Citat
hmmm zakon spaja loshe stvari i onda okrivljuje najmanje loshu za one najgore Smiley malo razmishljanja i shvatitjesh.

A mozda si ti jednostavno previse subjektivan po tom pitanju pa ne mozes lepo da gledas na sve to.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Nema na ceo svet, ali ima na nas. Je l' probao neko Salviu? Kazu da sabija.
Nisam probao, ali svi koji jesu kazu da bukvalno vise nisu u istom svetu. Legalna je, ali ta zalfija ne raste kod nas i mora da se popusi na neki zajeban nacin, ne znam kako funkcionise. Takodje efekat traje maksimum 5 min

Ja sam prvo probao cigare i alkohol a tek onda travu. Pijem po malo, ne pusim uopste, ali duvam jednom nedeljno. Jedina sinteticka droga koju sam probao je LSD (jer ne izaziva zavisnost, jer telo jako brzo stvara imunitet), dok me heroin, kokain, spid, ekseri ni malo ne privlace.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.