Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marihuana pouzdano lijeci rak i srcanu bolest  (Pročitano 40943 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC Desire X
Navedite mi neku namirnicu koja ne shteti kada se preterano upotrebljava... Smiley (spanatj pravi kamen u bubregu!)

Tako je i sa Cannabisom.

Kada bi se sve na ovom svetu zabranilo iz istog razloga shto je zabranjena marihuana... ne bi nam ostalo nishta legalno.

legalize it!!
IP sačuvana
social share
You can turn your back on a human, but never turn your back on a drug!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia 1800
Sigurno bih radije purnjao cannabis nego cigarete. 

@Copy-Paste,

Potpuno se slažem sa tobom.
Ali neće se to legalizovati zato što ljudi neće imati meru. To je ono što fali svakom čoveku.  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC Desire X
Pa da zabranimo onda i alkohol? i duvan? i spanatj?

Potpuno je glupo da zakon predpostavlja da JA nemam meru i da me zbog toga "chuva" od cannabisa... ajde neka me chuva od gaziranih pitja i masne hrane... ili od alkohola koji i pored zakona maloletnici mogu opushteno da kupe... toliko o drzavi...

I ajd da je taj zakon uspeshan u svojoj nameri i da je nemogutje nabaviti marihuanu... nego je bash suprotno... svi mogu bez problema da je nabave ali kvalitet niko ne kontrolishe... i gospoda dileri zadovoljno trljaju ruke dok se korisnici dave u otrovima koji se nanose na "nelegalnu travu" kako bi joj pojachali dejstvo ili povetjali tezinu ...

Teshko je skepticima da shvate da bi legalizovanje Cannabisa donelo mnogo bolju kontrolu. A da ne pominjem punjenje drzavnog budzeta od poreza...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia e71
mislim da bezveze pricamo o legalizaciji marihuane zato sto kod nas to nece proci nikada (a mozda ni tada)

a i da se nekim cudom legalizuje pobio bi  nas "Obraz" sve....kao sto su hteli na onoj paradi na trgu da prebiju sve koji su proslavljali "dan trave" ili tako nesto....
IP sačuvana
social share
The true terrorists of our world do not meet at the docks at midnight, or scream "Allahu Akbar" before some violent action. The true terrorists of our world wear 5000 dollar suits and work in the highest positions of finance, government and business.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC Desire X
znachi ... hahahahahahahahahahhahahahaha  Smile Smile

Da li znash koliko si sad lupio? ... Obraz ?? hahahahah

Gomila pijanih skinsa? ... njih treba da se plashi neko? Zbog njih da se odustaje od nechega?
moram josh jednom ... hahahahahahahahahahhaha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia e71
nisam bukvalno mislio na samo obraz nego na jos gomilu takvih slicnih udruzenja, koji vutru smatraju istim zlom kao sto je heoroin ili pederi.....a sta mislis da te nebi izlomili kada bi te videli da pusis dzoint?? imao sam je bliskih susreta sa skinsima i Obrazom...znam sta pricam
IP sačuvana
social share
The true terrorists of our world do not meet at the docks at midnight, or scream "Allahu Akbar" before some violent action. The true terrorists of our world wear 5000 dollar suits and work in the highest positions of finance, government and business.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC Desire X
opet ponavljam...

Zbog tih huligana treba da se odustane od nechega?

Zabole me shto bi me izlomili... ja obetjavam da bi bar jednog od gomile osakatio nechim Smiley

Ili treba da se sakrijem u mishiju rupu i da se bojim shto sam normalan?

Jel to predlazesh?
« Poslednja izmena: 08. Sep 2009, 15:56:19 od Copy-Paste »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia e71
naravno da ne treba Smile ......naprotiv..... ali oni nisu cisti u glavi tako da ih se treba kloniti uvek....zivim nedaleko od kst-a  znam ih veoma dobro
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Legalizovace se, ali tek kad se bude legalizovalo u Rusiji...
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC Desire X
Ne  Smile... samo Amerika treba da pokrene ... od nje je krenula zabrana... od nje tje krenuti legalizacija.

Rusija nema tu nekog velikog uticaja. A i netje pre Amerike sigurno legalizovati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.