Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:21:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li po vasem misljenju marihuana izaziva zavisnost ili ne?
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marihuana i zavisnost  (Pročitano 83005 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbGOM2 3.7.0.2
mob
Samsung S8
Citat
E vidis, ja sam nikotinski zavisnik, moze se reci tezi. Nikad u zivotu necu tvrditi da su cigare "do jaja" i da ih treba pusiti, to za cigare moze da kaze samo ordinarna budala. Isto tako mislim i za one koji tvrde istu stvar za vutru, svidelo se to tebi ili ne.

Matori nisi skapirao, a ja nisam stavio smajli pored te recenice pa je zato ispalo kao da govorim ozbiljno. Ta recenica je sarkazam.

Citat
Ok, narkoman. Vodim se prostom logikom, kao sto rekoh, ako neko pije svaki dan alkohol da bi ga to podiglo ili spustilo, ta osoba je alkoholicar, alkos, pijanac, ________ (dopisi sam). Isto tako ako neko duva svaki dan da bi ga to podiglo ili spustilo, ta osoba je narkoman, vutric, laksi narkic, laksi drogos, dzanki ili kako god hoces.

Okej, da si to u prethodnom postu napisao kao sto si sada, ne bi bilo problema. Ali ti si se dirketno na moj post nakacio i ja sam to shvatio kao licno obracanje. Ako sam pogresio, izvinjavam se.

Citat
Drugi deo ovog citata ne bih komentarisao, ocigledno zelis da meris ciji je veci. Ja nikad nisam cuo za vutru, skank, ptri, pajdo, speed, xer, odnosno, video sam samo na googletu. Ne moras da vodis diskusiju ovde, niko te ne tera, ionako je besmisleno matorcima utuviti u glavu da treba duvati i da je to do jaja.

Inace matori ja ne vodim diskusiju, vec se ljudi sami lepe za moje postove. Ja napisem kako je vutra zdrava, drugi se nalepi i kaze da nije. Ja za to nisam kriv.

A i to sto pricam da je vutra do jaja, dobro, mozda ljudi to kapiraju previse ozbiljno, posto je na forumu postalo opasno zajebano ako ne stavis smajli pored recenice koja je sala, sarkazam, kontekst prethodne recenice.

Citat
Besmislena je sto si ti u pravu, a svi ostali nisu?

Ne. Besmislena je zato sto svi ostali misle da su u pravu, a nisu. Postoji razlika. A i nisu svi ostali, samo matorci.

Citat
vutric, laksi narkic, laksi drogos, dzanki

A na ove reci, iskreno, mogu samo da se nasmejem, posto zvanicno nijedna ne postoji. Postoji "Dzanki" ali to nije izvedeno iz naseg jezika koliko znam.

Laksi narkic - to takodje ne moze da ide zajedno, jer je to pleonazam. Isto bi bilo da si napisao "manji narkic'' posto se manje drogira od narkomana.

Laksi drogos -  Smile Smile

Takodje, posto sam u svetu droge dosta dugo, nista od navedenog nisam cuo.

Citat
Ja nikad nisam cuo za vutru, skank, ptri, pajdo, speed, xer, odnosno, video sam samo na googletu. Ne moras da vodis diskusiju ovde, niko te ne tera, ionako je besmisleno matorcima utuviti u glavu da treba duvati i da je to do jaja.

A sada, ovako, naiskrenije, zasto uopste pises na temi o narkomanima i drogama, ako nemas pojma o tome?

I ako si to video samo na slikama?

To bi isto bilo kao kada bi ja otisao na temu automobila i krenuo da pricam primer o petocilindricnom motoru BMW M6, a blage veze nemam o tome, sem sto sam to video na slikama.

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 5
Citat
Ja nikad nisam cuo za vutru, skank, ptri, pajdo, speed, xer, odnosno, video sam samo na googletu. Ne moras da vodis diskusiju ovde, niko te ne tera, ionako je besmisleno matorcima utuviti u glavu da treba duvati i da je to do jaja.

A sada, ovako, naiskrenije, zasto uopste pises na temi o narkomanima i drogama, ako nemas pojma o tome?

I ako si to video samo na slikama?

To bi isto bilo kao kada bi ja otisao na temu automobila i krenuo da pricam primer o petocilindricnom motoru BMW M6, a blage veze nemam o tome, sem sto sam to video na slikama.

Bio sam sarkastican.

Al ajde da spustimo loptu, imamo razlicito misljenje o vutri i to je to.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbGOM2 3.7.0.2
mob
Samsung S8
Izgleda da je ponovo bio nesporazum sa smajlijima  Smile

Opusteno brate, sve je okej. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

Mnogi linkuju razne izvore i tekstove i proseravaju se da je istina i činjenica. Evo ja ću to isto sad uraditi, to da li je istina, ne mogu da dokažem.

Eto dokaza ( Smile jebiga, želim da verujem u ovo, ali ne mogu ništa da dokažem, kao ni vi) da je marihuana nelegalna zbog korparacija.
« Poslednja izmena: 10. Jul 2010, 19:26:51 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

Ovakvi bi trebalo da budu predsendici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
BlackBerry xxx
 Smile ja je pusim 30 godina svaki dan i nisam se navuko
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Imam dobrog prijatelja koji je dugoodišnji uživalac i ovo su moja zapažanja.
On je čovek koji je završio prilično težak fakultet (doduše studirao je duže nego što je nephodno,ali to nije relevantno, studiraju dugo i oni koji su srejt), ima dobar posao, vrlo je uspešan i uvažen u svojoj branši.
Elem, trava je ono što poprilično ograničava njegov rast i razvoj, bez obzira što na sve oon ima racionalno objašnjenje kako ga baš briga i kako mu tako baš i odgovara.
1. zdravstveno nema nekih većih problema osim onih koje ime i većina pušača...slab apetit, želudačni problemi i povremeni problemi sa imunitetom i plućima. (doduše, to imam i ja iako sam strejt).
2. primetila sam da ima probleme sa pamćenjem, ponekad ima i rupe u sećanju, naročito kratkoročnom
3. emotivno je prilično hndikepiran, plitke emocije,gotovo potpuna nesposobnost za dublja osećanja, koja i kad se pojave su kratkotrajna i nestabilna
4. ima tendenciju da lako odustane od svega
5. trava defakto formira njegov život...ona nije sastavni deo njegovog života, ona je način njegovog života
6. ne izlazi na mesta gde ne može da duva ili gde ne može da ide naduvan
7. ne druži se (osim mene) sa ljudima koji ne konzumiraju pa tako svoj društveni život svodi na uzak krug ljudi koji mu nabavljaju travu...u ovom slučaju to su ljudi koji su jako daleko od njegovog intelektualnog, socijalnog i bilo kog drugog nivoa...što smatram da ga unazađuje jer je po prirodi osoba koja voli da uči i napreduje, a smatram da prijatelji treba da budu ljudi od koji se poneštoo može i naučiti...npr. kod mene ne dolazi jer u mojoj kući ne može da duva niti da dolazi naduvan jer ja imam dete i odgovoran sam roditelj
8. na odmore može da ide samo na mesta-države gde je trava lako dostupna ili (polu) legalna...što smatram da jako osiromašuje njegov radoznali duh i intelekt
9. ne može da ode na stručno usavršavanje u zemlje gde je trava nelegalna..što takođe smatram hendikepom
10. sklon je da ostaje u vezama koje mu baš i ne odgovaraju, velikim delom jer tim devojkama "ne smeta" njegova navika
11. prinuđen je da devojke traži ili iz tog miljea ili dosta mlađe ili neiskusne devojke koje odmah na početku može da ubedi da je to sasvim ok i bezopasno...
12. kontakti sa porodicom su smanjeni na najmanju moguću meru jer roditelji i ostali članovi porodice teško da bi tu naviku prihvatili kao nešto korisno, odnos sa njima je baziran na lažima i skrivanju
13.pre par godina je upoznao devojku u koju se toliko zaljubio da je zbog nje ostavio travu jer ona nije želela da uđe u vezu sa nekim ko je narkoman...posle par meseci, kada su počeli prvi problemi u vezi (sasvim obični problemi koji postoje u svakoj vezi), on nije bio u stanju da se izbori već je pobegao nazad u duvanje i svoj prethodni život (inače mu se život za tih par meseci rapidno popravio u svakom smislu, nije bio depresivan, namćorast, stvarno nisam mogla da verujem šta se dešava), što je dalje vodilo iz laži u laž i konačno je dovelo do okončanje veze za koju je smatrao da je najbolje što je imao u životu

Ima toga još, ali da ne davim...najtužnije mi je bilo kad mi je jednom rekao kako više ne zna šta je on, a šta je trava i što nikad neće saznati kakva bi osoba bio da nije nikad ni počeo da duva.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
тај изгледа џибри и кад иде да пиша Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
ja je pusim 30 godina svaki dan i nisam se navuko

Очигледан доказ да се ниси навуко је то да триес година ниси престао да је пшушиш Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Samsung S8
Citat
Очигледан доказ да се ниси навуко је то да триес година ниси престао да је пшушиш

Smile Smile Smile

Citat
1. zdravstveno nema nekih većih problema osim onih koje ime i većina pušača...slab apetit, želudačni problemi i povremeni problemi sa imunitetom i plućima. (doduše, to imam i ja iako sam strejt).
2. primetila sam da ima probleme sa pamćenjem, ponekad ima i rupe u sećanju, naročito kratkoročnom
3. emotivno je prilično hndikepiran, plitke emocije,gotovo potpuna nesposobnost za dublja osećanja, koja i kad se pojave su kratkotrajna i nestabilna
4. ima tendenciju da lako odustane od svega
5. trava defakto formira njegov život...ona nije sastavni deo njegovog života, ona je način njegovog života
6. ne izlazi na mesta gde ne može da duva ili gde ne može da ide naduvan
7. ne druži se (osim mene) sa ljudima koji ne konzumiraju pa tako svoj društveni život svodi na uzak krug ljudi koji mu nabavljaju travu...u ovom slučaju to su ljudi koji su jako daleko od njegovog intelektualnog, socijalnog i bilo kog drugog nivoa...što smatram da ga unazađuje jer je po prirodi osoba koja voli da uči i napreduje, a smatram da prijatelji treba da budu ljudi od koji se poneštoo može i naučiti...npr. kod mene ne dolazi jer u mojoj kući ne može da duva niti da dolazi naduvan jer ja imam dete i odgovoran sam roditelj
8. na odmore može da ide samo na mesta-države gde je trava lako dostupna ili (polu) legalna...što smatram da jako osiromašuje njegov radoznali duh i intelekt
9. ne može da ode na stručno usavršavanje u zemlje gde je trava nelegalna..što takođe smatram hendikepom
10. sklon je da ostaje u vezama koje mu baš i ne odgovaraju, velikim delom jer tim devojkama "ne smeta" njegova navika
11. prinuđen je da devojke traži ili iz tog miljea ili dosta mlađe ili neiskusne devojke koje odmah na početku može da ubedi da je to sasvim ok i bezopasno...
12. kontakti sa porodicom su smanjeni na najmanju moguću meru jer roditelji i ostali članovi porodice teško da bi tu naviku prihvatili kao nešto korisno, odnos sa njima je baziran na lažima i skrivanju
13.pre par godina je upoznao devojku u koju se toliko zaljubio da je zbog nje ostavio travu jer ona nije želela da uđe u vezu sa nekim ko je narkoman...posle par meseci, kada su počeli prvi problemi u vezi (sasvim obični problemi koji postoje u svakoj vezi), on nije bio u stanju da se izbori već je pobegao nazad u duvanje i svoj prethodni život (inače mu se život za tih par meseci rapidno popravio u svakom smislu, nije bio depresivan, namćorast, stvarno nisam mogla da verujem šta se dešava), što je dalje vodilo iz laži u laž i konačno je dovelo do okončanje veze za koju je smatrao da je najbolje što je imao u životu

Ima toga još, ali da ne davim...najtužnije mi je bilo kad mi je jednom rekao kako više ne zna šta je on, a šta je trava i što nikad neće saznati kakva bi osoba bio da nije nikad ni počeo da duva.

Po ovome sto sam procitao, jedino sto mogu da zakljucim je da taj tvoj ortak pusi 15 dzointa svaki dan.
« Poslednja izmena: 17. Jul 2010, 13:51:19 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:21:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.